Home » , , , , » Jumanji izle full izle türkce dublaj izle

Jumanji izle full izle türkce dublaj izle

İMDB PUANI: 6.4/10
 Türü:Aile,Komedi,Macera,Fantastik ve Komedi
 Vizyon Tarihi: 22 Mart 1996 (Türkiye)
 Oyuncular:Robin Williams,Kirsten Dunst,Patricia Clarkson,Bonnie Hunt,Bebe Neuwirth,Jonathan Hyde,Bradley Pierce,Laura Bell Bundy,Adam Hann-Byrd,Brandon Obray ve Brenda Lockmuller oynamıştır.
 Süre : 1 saat 44 dakika
 1995 yılı Amerika Birleşik Devletleri yapımı, çocuklar için müthiş bir fantastik film olan ve günümüzde halen yoğun bir ilgi gören, Jumanji Filmi ailenizin online sinema merkezi olan sinemaizle.org arşivindeki yerini Türkçe Dublaj ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Joe Johnston yapmış olup, Yapımcılığını ise Robert W. Cort, Ted Field, William Teitler, Larry J. Franco ve Scott Kroopf isimlerinin oluşturduğu beş kişilik yapımcı kadrosu bulunmaktadır.
Filmi izleyen yetişkin izleyiciler, küçüklüklerinde izlediklerini ve son derece eğlendiklerini, akıllardan çıkmayacak bir çocuk filmi olduğunu ve halen bu yüzden ilk günkü gibi popülerliğini koruduğunu belirtiyorlar.
Filmin Başrollerini Robin Williams, Patricia Clarkson, Bebe Neuwirth, Bradley Pierce, Adam Hann Byrd, Brenda Lockmuller, David Alan Grier, Gary Joseph Thorup, James Handy, Leonard Zola, Kirsten Dunst, Bonnie Hunt, Jonathan Hyde, Laura Bell Bundy, Brandon Obray, Cyrus Thiedeke, Florica Vlad ve Gillian Barber oynamışlardır.




Bu Filmi Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : Türkçe | Blogger | Temaları
Copyright © 2013. Online Film İzle | İndirmeden Hd Sinema Film İzle - All Rights Reserved
www.hdsinefilmizle.blogspot.com Türkçe Blogger Temaları
powered by www.hdsinefilmizle.blogspot.com