Home » , , , , » Barfi FİLMİ İZLE online izle (2012)

Barfi FİLMİ İZLE online izle (2012)

Imdb:8.1
 Tarih: 13 Eylül 2012 Kuwait
 Tür: Komedi, Dram, Romantik
 Yönetmen: Anurag Basu
 Ülke: Hindistan
 Film Hakkında:
 2012 yapımı olan Hindistan yapımı olan Barfi filminde, kısa bir şekilde anlatacak olursak mutluluk asla yalnız gelmez.” Nasıl güzel nasıl içten bir
 film..Romantik dram sevenler için kaçırılmaması gereken filmlerden diyebiliriz..
 Barfi, işitme ve konuşma engelli bir gençtir..Shuriti adında bir kıza aşık olur fakat aile baskısı yüzünden başka biriyle evlenir..Barfi bu arada
 otizm hastası Jhilmil adında başka bir kızla tanışır..İki aşk arasında kalan Barfi’nin ise polisle başı derttedir..Bol eğlence ve aksiyonlu aynı
 zamanda romantik bir film sizleri bekliyor..Birkaç detay dışında harika bir film olmuş..Filmin naifliği ve görüntü kalitesinin uyumu şahaneydi.
 Bollywood filmlerinde alışık olduğumuz müzikli sahneler olmamasına rağmen filmin süresi çok uzundu..Fakat izlerken hiç sıkılmadım.
 Bana göre ve izleyenlerin çoğunluğuna göre yaşlandırma tekniği berbattı!
 Artık buna da nazar boncuğu diyelim..
 Oyunculuklara söylenecek hiçbir şey yok..Hatta Barfi’nin hal ve hareketleri Charlie Chaplin’i anımsattı diyebilirim..Ek bir bilgi daha..
 Priyanka Chopra filmde otizmli kızı canlandırırken inandırıcı olsun diye takma diş takmış..Benim için ince düşünülmüş bir ayrıntı..
 Kısaca bu film İzlenir, ve izlettirilir..
 Barfi filmini izlerken ve evinizde sevdiklerinizle sinema izleme keyfini yaşarken, film-izle-dunyasi olarak siz değerli izleyicilerimize iyi seyirler dileriz..



Bu Filmi Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : Türkçe | Blogger | Temaları
Copyright © 2013. Online Film İzle | İndirmeden Hd Sinema Film İzle - All Rights Reserved
www.hdsinefilmizle.blogspot.com Türkçe Blogger Temaları
powered by www.hdsinefilmizle.blogspot.com