Home » » Vahşi Cin Goblin - Türkçe dublaj

Vahşi Cin Goblin - Türkçe dublaj

Yapım : Kanada. Yapım Yılı : 2010 Türkiye Gösterim Tarihi : Vizyon tarihi belirsiz. Yönetmen : Jeffery Scott Lando. Yapımcı : John Prince. Filmin Türü : Korku, Bilim Kurgu, Gerilim ve Fantastik türdedir. Filmin Dili : Türkçe Dublaj. Filmin Başrol Oyuncuları ve Diğer Oyuncu Kadrosu : Gil Bellows, Andrew Wheeler, Brett Dier, Camille Sullivan, Brandy Kopp, Elizabeth Weinstein, Tracy Spiridakos, Kathleen Duborg, Colin Cunningham, Donnelly Rhodes, Jordan Moore, Erin Boyes, Brendan Beiser, Reilly Dolman ve Glenn Ennis oynamışlardır.
İzleyicileri tarafından oldukça saçma bulunan ve çok yoğun eleştiriler alan Goblin filmi gösterime girdiği hiç bir ülkede beğenilmedi. Filmde cin olarak gösterilen yaratığın bile daha çok orangutana benzeten sinema severler, filmi zaman kaybı olarak yorumluyorlar.
Filmin Konusu : Kasaba halkı çirkin bir bebeği kasabaya lanet ve uğursuzluk getirdiği için yakmaya karar verir ve bir gece annesinin kucağından alınıp ateşe atılır. Fakat kasaba halkının bilmediği bi şey vardır, oda bebeğin annesinin bir cadı olduğu, kadın bunun üzerine kasabayı lanetler yanan bebeğinin küllerinden GOBLİN denilen iblisi yaratır. Bu iblis her cadılar bayramında kasabada yeni doğan bebekleri alır ve ona karşı koyanları öldürür. Bu sebepten kasabada kimsenin bebeği yoktur. Fakat bir konferans için kasabaya gelen bir ailenin küçük bir bebekleri vardır ve bunun üzerine Goblin canlanır.



Bu Filmi Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : Türkçe | Blogger | Temaları
Copyright © 2013. Online Film İzle | İndirmeden Hd Sinema Film İzle - All Rights Reserved
www.hdsinefilmizle.blogspot.com Türkçe Blogger Temaları
powered by www.hdsinefilmizle.blogspot.com