Prometheus 2012 TR Dublaj

Yapım : Amerika Birleşik Devletleri. Yapım Yılı : 2012 Türkiye Gösterim Tarihi : 1 Haziran 2012 Yönetmen : Ridley Scott. Yapımcı : Walter Hill, Ridley Scott ve Tony Scott yapmışlardır. Filmin Türü : Bilim Kurgu, Aksiyon, Gerilim ve Korku türündedir. Filmin Dili : Türkçe Dublaj.
 Filmin Başrol Oyuncuları ve Diğer Oyuncu Kadrosu : Charlize Theron, Michael Fassbender, Noomi Rapace, Guy Pearce, Patrick Wilson, Idris Elba, Rafe Spall, Sean Harris, Logan Marshall Green, Benedict Wong ve Kate Dickie oynamışlardır.

2012 yılının tartışmaya bile açık olmadan en iyi Bilim Kurgusu olduğu izleyicileri ve eleştirmenler tarafından söylenen Prometheus Filmi arşimizdeki yerini Türkçe Dublaj ve HD görüntü ile almıştır. Filmi seyreden sinema severler tam bir görsel şölen niteliğinde bir yapım olduğunu ve kusursuz bir yönetim ile filmin başından sonuna kadar soluğunuzu keseceğini ifade ediyorlar.
Filmin Konusu : Alien’ın köklerine yapılan bu yolculuk, hayatın başlangıcına dair araştırma yürüten bir ekibin evrenin en karanlık noktasında yaşadıkları maceralara odaklanıyor. Ekibin insanoğlunun geleceğini korumak adına girdiği bu savaş, her şeyin sonu olabilir.



Bu Filmi Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : Türkçe | Blogger | Temaları
Copyright © 2013. Online Film İzle | İndirmeden Hd Sinema Film İzle - All Rights Reserved
www.hdsinefilmizle.blogspot.com Türkçe Blogger Temaları
powered by www.hdsinefilmizle.blogspot.com