Son Eklenenler

The King and I ( Kral ve Ben )

The King and I
Kral ve Ben
Yapım Yılı :
1956
Lisan : 
Turkce Altyazı
Tür : 
Dram / Aile  / Müzikal
Yönetmen :
Walter Lang
Oyuncular : 
Deborah Kerr / Yul Brynner / Rita Moreno / Martin Benson / Terry Saunders / Rex Thompson / Carlos Rivas / Patrick Adiarte / Alan Mowbray / Geoffrey Toone / Robert Banas / Dennis Bonilla / Thomas Bonilla / Gemze De Lappe / Reuben Fuentes / Leona Gordon / Charles Irwin / Michiko Iseri / Irene James / Marion Jim / Fuji Levi / Weaver Levy / Jocelyn Lew / Marco López / Eddie Luke
Hikaye:
Eşini kaybetmiş dul bir öğretmen olan Anna, Siyam Kralından çocuklarına eğitim vermesi için aldığı teklif üzerine küçük oğlu ile bu uzakdoğu ülkesine gelir. Kralın çok sayıdaki eşinden olan yüzden fazla çocuğu vardır. Bu ülkede kadınlara hiç hak tanınmamaktadır. Emretmeye ve istediğini yaptırmaya haliyle alışık olan Kralla Annanın sürtüşme yaşaması ise kaçınılmazdır… Tamamiyle farklı kültürlerdeki insanların birbirleriyle sevgi,saygı ve anlayış içersinde ilişki kurmaları gerektiğini gösteren bu çok çok güzel müzikal sinema klasiği film 9 dalda Oscar’a aday olup ödülü 5 dalda kazanmıştır…

Kutsal Toprak |TR|

Emily (Leisha Hailey) ve Nate Weaver (Gale Harold) şehirdeki evlerinden çok daha rahat edecekleri bir eve taşınırlar. Şehir dışında olan bu evde yaşamaya başladıktan bir kaç zaman sonra Emiliy korkunç görüntülere şahit olmaya başlar. Zamanla bu evin hayaletli bir ev olduğunu farkedeceklerdir.

İmparator |TR|

Birbiriyle düşman taraflar arasında şekillenen bir aşk ve onur hikayesini anlatan EMPEROR gerçek olaylara dayanmakta ve savaş sonrası Japonya’nın gölgelerinde barışı sağlamak için atılan cesur ve gizli adımları konu alıyor. Matthew Fox, Tommy Lee Jones ve Eriko Hatsune ile İmparator Hirohito’nun 2. Dünya Savaşı kuşatmasından günler sonra gerçekleşen Amerikan’ın Japon işgalini hayata geçiriyor.

Komutan Douglas MacArthur (Jones) beklenmedik bir şekilde yabancı bir ülkede fiili hükümdar olunca, herkesin aklını kurcalayan soruya çözüm bulması için Japon kültürü uzmanı Komutan Bonner Fellers’ı (Fox) atar. Soru şudur: Halkı tarafından çok sevilen ancak savaş suçlusu olan Japon İmparatoru cezalandırılmalı mıdır? Görevinin getirdiği siyasi entrikalar ile kendisini Japonya’ya çeken gizemli bir öğretmeni (Hatsune) arayışı arasında kalan Feller’ın emin olduğu tek şey oynanacak oyunların iki ülkenin tarihini sonsuza dek değiştireceğidir.

Elysium - Yeni Cennet |TR|

2159 yılında toplum iki sınıftan oluşmaktadır: biri Elysium isimli insan yapımı bir uzay istasyonunda yaşayan zengin sınıf, diğeri ise aşırı nüfuslu ve hasarlı Yeryüzü’nde yaşayan fakir sınıf.
Hükümet yetkilisi sekreter Rhodes göç karşıtı yasaların uygulanması ve Elysium şehrindeki insanların lüks yaşamlarının korunması için önüne çıkan bütün engelleri aşmak istemektedir. Ancak bu Yeryüzünde yaşayan insanların Elysium’a girme çabalarını engelleyemeyecektir.
Şanssız Max (Matt Damon) köşeye sıkıştığında cesaret isteyen bir misyona çıkmayı kabul eder. Eğer başarılı olursa sadece kendi yaşamını kurtarmayacak aynı zamanda bu kutuplaşmış dünyalara eşitlik getirecektir…

Trap for Cinderella |TA|

Bir kadının bir yangından sonra başına gelenleri konu alıyor. Genç bir kadın, yaşadığı evinde çıkan yangından sonra vücudunun büyük bir bölümü feci bir şekilde yanmıştır. Yangından sonra bir süre komada kalan kadın hafıza kaybına uğrar. Kadına takıntılı bir şekilde bağlı olan çocukluk arkadaşı, onun bu haline çok üzülür. Elinden çok fazla bir şey gelmese de, bu durum için bir çıkar yol arayacaktır. Kadının araştırmaları sırasında ortaya çıkardığı gizemli sırlar, olayın aslında çok farklı olduğunu ortaya çıkararak herşeyi daha gizemli bir hale sokacaktır.

Pislikler |TA|

Sandra’nın hayatı kocasının intihar etmesiyle alt üst olur. İşleri de sarpa sarmıştır, biricik kızı da bu olanlardan çok etkilenmiştir. Sandra’nın abisini çağırmaktan başka çaresi kalmaz. Bir yük gemisinin kaptanı olan Marco’yu acilen yanına çağırır. Kız kardeşinin söylediklerine göre kocasının intihar etmesinin sebebi, patronu Ebouard Laporte’dir. Marco öc almak için Laporte’nin metresinin de oturduğu binaya taşınır ve gözlem yapmaya başlar. Ancak kız kardeşinin planlarına alet olduğunun farkında değildir

Kurtuluş Günü Felaketi |TR|

Kurtuluş hikayesinin anlatıldığı filmde, dünya düşman uzaylılar tarafından büyük bir saldırıya uğrar. Saldırıyı önlemek için bir teknoloji vardır fakat bu teknolojiyi uygulayabilmek göründüğü gibi kolay olmayacaktır. Kasabadaki itfaiyeci ile bilim adamları bir araya gelerek, kurtarılışı meydana getirmeye uğraşacaklardır.

Korumalar |TR|

Genç Nina bir cinayete tanık olur. Mahkeme Nina’yı tanık koruma programına dahil eder. Backer ise silah taciridir. Nina’nın mahkemeye çıkmaması için herşeyi yapar. Genç kızı koruma görevi ordudan yeni ayrılan Max’e verilmiştir. Max kızı korumak için büyük çapa gösterir. Fakat Backer peşlerini bırakmamaya kararlıdır.

Metruk Arazi |TR|

Dövüş sahnelerinin yaşandığı 2011 yapımı “Wasteland” filmi ile karşınızdayız. Filmde, kahramanımızın çocukları katledilmiş ve intikamı için yaşayacaklarını anlatılıyor.

Dirty Dancing ( Ilk Ask Ilk Dans )

Dirty Dancing
Ilk Ask Ilk Dans 
Yapım Yılı : 
 1987
Lisan : 
Turkce Altyazı
Tür : 
Dram / Romantik
Yönetmen :
Emile Ardolino
Oyuncular : 
Patrick Swayze / Jennifer Grey  /  Jerry Orbach / Cynthia Rhodes / Jack Weston /  Jane Brucker / Kelly Bishop / Lonny Price / Max Cantor /Charles 'Honi' Coles / Neal Jones / 'Cousin Brucie'Morrow / Wayne Knight / Paula Trueman /AlviMyerovich 
Hikaye:
Amerika... 1963 yazı... Catskill Dağları nda bir yaz kampında raks öğretmenliği yapmakta olan yakışıklı Johnny Castle (Patrick Swayze), konu sayılmazsa kalan vakitlerinde de diğer dansçılarla raks etmektedir. Kampta ablası ve ailesi ile bir arada tatil yapmakta olan ve Baby olarak tanınan toy bir kız kendisine eğlence aramaktadır. Gerçekleşen yetişkin tesadüflerin okunuşu yardımıyla Baby, Johnny e aşık olur ve zamanla onun hem sevgilisi hem de dans partneri olur.

  • Part 1
  • Part 2

Sessiz Ev |TR|

İlk olarak, La Casa Muda’nın 1940’lı yıllarda Uruguay’da yaşanmış ve davası delil yetersizliği nedeniyle kapatılmış gerçek bir olaya dayanan hikayesinden bahsedelim dilerseniz. Kasabanın dışındaki ıssız bir arazide yer alan evini satılığa çıkarmaya karar veren Nestor evi temizletmek için eski dostu Wilson ve kızı Laura’yı buraya getirir. Temizliğe erkenden başlayabilmek için eve akşamdan gelen baba-kız, elektriğin bile olmadığı eski evi kabaca gözden geçirip ertesi gün için temizlik planları yaptıktan sonra uyumak üzere köşelerine çekilirler. Lakin Laura, Nestor’un onları çıkmamaları için özellikle uyardığı üst kattan gelen tuhaf sesler duymaya başlayınca o gecenin sabahına kadar nihayetlenecek olan dehşet verici olaylar da başlangıcını yapmış olur.

Touchback |TR|

Liseler arası düzenlenen amerikan futbol final maçında takımın yıldızı ve oyun kurucusu Scott Murphy [Brian Presley] dizinden ciddi şekilde sakatlanır ve hayali olan profesyonel kariyeri başlamadan sona erer.
Fakat 15 yıl sonra mucizevi bir şekilde aradığı fırsat ayağına gelir.
Scott Murphy’nin yapması gereken tek bir şey kalmıştır. ” Geçmişe dönüp Tarihi değiştirmek ” ….

Afterparty |TR|

Carlos “El Capi”, “Mystery Camp” isimli popüler televizyon dizisinin başkahramanıdır. Özellikle genç nesilin hayranlığını kazanan Carlos, elindeki şöhret faktörünü nasıl kullanacağını çok iyi bilmektedir. Bu nedenle de bir akşam sıradışı bir partiye partiye katılması için teklif geldiğinde bu teklifi geri çevirmez. Partide aşırı miktarda alkol ve uyuşturucu kullanılır. Carlos sabah kalktığında kendini akşam tanıştığı üç kızla birlikte bulur ve neredeyse geceye dair hiçbir şey hatırlamamaktadır. Dört genç bir anda görüntülü telefona gelen vahşet dolu videolarla dehşete kapılırlar. Bu videolarda, evde kapana sıkışmış insanların vahşice öldürülmeleri kayda alınmıştır. Gizemli katil ise televizyon dizisinde Carlos’un oynadığı karakter gibi giyinmiştir. Dört genç tanık oldukları şeyden sonra bir an önce evden çıkmaya karar verirler, ancak kapılar bir anda kapanır ve ev tüm ilginçlikleriyle gençleri içine hapseder.

Bahar Tatili |TR|

Bir grup genç kızın aradıkları macera ve güzel bir tatil için herşeyi yaptıkları bir hikayeyi konu alıyor. Küçük bir kasabada yaşayan genç kızlar bu sıkıcı yerden artık bunalmışlardır. Sömestr tatilinde bir maceraya atılmak için plan yaparlar. Bir üniversitenin düzenlediği tatile katılabilmek için çok para gereklidir. O yüzden bu çılgın kızlar bir soygunla işe başlarlar.

Bir Çanta Dolusu Şapşal |TR|

Çok ama çok farklı bir aileyi izleyeceksiniz.
İki yakın arkadaş, ortaya çıkan çocuk ile birlikte yaşamak istedikleri aile yapısına kavuşurlar… 2011 yapımı komedi filmi..

St. Tropez Hikayesi |TR|

Roni kızının mutluluğunu yaşamak için uğraşmaktadır. Kızının en mutlu günü olan evlilik gecesi kardeşinin eşi hayatını kaybeder. Bu durum zaten anlaşamamakta olan iki kardeşin arasını açar. Hayattaki tüm seçim tarzları farklı olamazdı. Bir yanda mazbut ve dini bir hayat bir yanda çılgınlıklar… Yaşlanan ve bazı şeyleri hatırlamayan babalarından başka ortak noktaları yok.
Londra’dan Paris’e, New York’tan Saint Tropez’e yanlış anlaşılmalar, ihanetler sonucu aile dağılıyor. Ama yaşananlar birkaç aşk hikayesinin doğmasını sağlıyor.

Karanlık Oda |TA|

Michelle (Kaylee DeFer) çok güzel bir işte çalışan çekici bir kızdır. Danışmanı tarafından bir iş önerilir. Gelen iş teklifine sıcak bakan Michelle, bir konağa yerleşir. Konaktaki üç psikopat kardeşle işler hiç de kolay gitmeyecektir.

Yem |TR|

Köpek balığı filmlerinin arasında yepyeni bir gerilim filmi ile karşı karşıyasınız.
Depremin sarsıcı etkilerinden Tsunami hakkında enteresan bir senaryoya sahip olan ‘Bait’ Avustralya yapımı. Bir grup insanın Tsunami sonrasında sular altında kalan bir markette mahsur kalmalarını ve okyanus sularıyla birlikte gelen davetsiz misafirlerle olan mücadelelerini anlatmaktadır. Kaplan köpek balığı türündeki vahşi hayvanlar ve bir grup soyguncu markette kısılı kalan ahaliye zor anlar yaşatıyor.

Varlıktan Yokluğa |TR|

Rahat ve zengin bir hayat onların çok hoşuna gitmektedir. Bu çocuklar bir gün babalarını kaybettiklerinde zengin hayatlarının kaybolduğunu farkederler. Yaşadıkları evden de ayrılmak zorunda olan çocuklar fakir bir mahalleye yerleşirler. Kardeşlerden bir tanesi bu ortamdan kurtulmayı kafasına koymuştur!



  • Part 1
  • Part 2


Kanlı Senaryo |TR|

Hazırlıklar yapılmıştır. Mükemmel oyuncu olmak isteyen yedi kişi korku filmi projesi için boş bir evde toplanırlar. Çekimler bu boş evde yapılacaktır. Çalışmaya başlandıktan sonra tüm oyuncular birbirine düşman olur. Aslında bütün herşey korkunç bir planın parçasıdır. Yönetmen onları tek tek öldürmek üzere bir senaryo hazırlamıştır.

Bu Nasıl Aile! |TA|

David (Jason Sudeikis) kendi bölgesinde etliye sütlüye bulaşmadan, uyuşturucu satıcılığı yapmaktadır. Yaptığı işlerde bu zamana kadar herhangi bir problem yaşamamıştır. Bir gün zor durumda olan 3 genç David’in satılmak için bekleyen uyuşturucularını ve paralarını çalarlar.
David’in başka bir uyuşturucu satıcısı olan Brad’e borcu vardır fakat parasının çalınması sebebiyle ödeyememektedir. Bu paranın ödenmesi için tüm yolları deneyecektir. Brad (Ed Helms) ona şans vererek Meksika sınırından yüklü mal geçirmesini ister. David bu işi yapabilmesi için kılık değiştirmesi gerekir ve aile babası olacaktır. Yolda kendisine dansçı Rose (Jennifer Aniston), uyuşturucu dağıtıcısı Kenny (Will Poulter) ve Casey (Emma Roberts) eşlik eder!

Alçaklara Huzur Olmayacak |TR|

Film 2004 yılındaki Madrid’te düzenlenen ve polisin işini yapamaması yüzünden karşı koyulamayan bombalı terorist saldırısını konu almaktadır.

Derin Sular |TA|

Kuzey Denizi’nin buz gibi sularına normal bir insan 15 dakika dayanabilir. Bu kesin bir bilgidir. Fakat bir balıkçı? Güçlü bir adam? Mili bir kahraman?
Yıllar öncesi soğuk bir gecede, güney kıyısının açıklarında, bir balıkçı teknesi, içindekilerle birlikte sular altında kalır. Ekip’ten Gulli (Ólafur Darri Ólafsson) büyük bir başarı ile imkansızı başarır ve kurtulur. Kurtulduktan sonra çevresindekilere kıyıya ulaşabilmek için okyanus’ta tam 5 saat yüzdüğünü açıklayınca, bu güçlülüğün-dayanıklılığın sembolü bilimsel bir fenomen olarak ulusal bir kahramana dönüşür.
Film Gulli’nin inanılması zor güç yolculuğu ve ardını konu alıyor…

Büyükler 2 |TR|

2010′da ilki çekilmiş olan film yepyeni bir komediyle geri dönerken, Lenny ve Roxanne çocuklarıyla birlikte ailelerinin eski evine taşınarak sakin bir hayata kavuşmayı planlıyor. Çocuklukları aynı kasabada geçen ve ardından yolları ayrılan arkadaş grubu, yıllar sonra buraya geri dönerek yeniden bir araya geliyor ve kahramanlarımızı büyüdüklerine inanmadıkları çocuklarıyla zorlu bir sınav bekliyor. Okulların son günü, büyükler için unutulmayacak kötü sürprizlerle şekillenirken çocuklarından aldıkları şaşırtıcı derslerle sona eriyor.
Adam Sandler ve arkadaşlarını tekrar bir araya getiren filmde Adam Sandler’a Kevin James ve Chris Rock eşlik ederken, yönetmen koltuğunda bir kez daha Dennis Dugan var.



  • Part 1
  • Part 2


Kaçış |TA|

Eski bir yarış sürücüsü olan Brent Magna’nın eşi kim olduğu bilinmeyen gizemli bir adam tarafından kaçırılır. Şimdi zamana karşı yarışan Brent bu nereden çıktığı ve ne istediği tam olarak belli olmayan adamın dediklerini yaparak sevgili karısını kurtarmaya çalışır. Fakat kendisi başlı başına zorlu olan bu göreve bir anda arabasını çalmak isteyen bir genç kız da dahil olunca Brent’in işi daha da zorlaşacaktır.

Yapımcı kimliği ile öne çıkan Courtney Solomon ile sinemanın mutfağından gelerek görüntü yönetmeni olarak pek çok filme imza atan Yaron Levy’nin yönetmenliğini beraber üstlendiği film aksiyon, gerilim ve suç türlerinin bir karışımı. Filmin başrollerini ise Ethan Hawke ve Selena Gomez paylaşıyor.

Komutan Alatriste |TR|

Cesur asker olan Alatriste’nin 17. yüzyıl’daki maceralarının anlatıldığı filmde dövüş sahneleri nefesinizi kesecek! Sürekli Kral V. Felipe’nin emrinde savaşmaktadır. Bir süre sonra kendi maceralarına koşan, kendi zihni ve kılıcının yardımı ile işlerini bitirmeye başlar. Hollandalılar ile savaş esnasında yakın arkadaşı Balboa’yı kaybeder. Balboa ölmeden önce bir vasiyet bırakır. Alatriste’de onun vasiyetini gerçekleştirmek için uğraşacaktır.

Ghajini |TA|

Sanjay Singhania Hindistanın en büyük iş adamlarından biridir.Bir iş gezisi dönüşünde evinde nişanlısı öldürülür ve kendisi de ağır yaralı olarak kurtulur.Ama başına demir sopayla darbeler alan Sanjay kısa süreli hafıza kaybına uğrar ve Sanjay nişanlısını öldüren Ghajini’nin peşine düşer.

Kutsal Motorlar |TR|

Cesar o gün her sabah yaptığı gibi işe gitmek için elinde çantası, yaşadığı görkemli malikaneden çıkar, beyaz limuzinine doğru yürür. Çevresindeki korumalar ona eşlik ederken, şoförü Celine kendisine kapıyı açar ve yol boyunca o gün tamamlamaları gereken randevularından konuşurlar. Cesar eline yaşlı bir kadın peruğu alıp onu düzeltmeye başlayıncaya dek her şey normal gibi görünmektedir. Peki gerçekten her şey bu kadar normal midir?

Fransız sinemacı Leos Carax’ın 13 yıl aradan sonra yeniden yönetmen koltuğuna oturduğu filmi tam bir deneysel sinema süreci. Bir hikayeden diğerine atlayan Cesar karakteri ve onun “randevu” adı altında büründüğü kılıklar, karakterler arasındaki geçişler ve tüm hikayeler boyunca farklı filmlere yapılan göndermeler seyircilerin akılını kurcalayacak boyutta.

Kamp |Yerli|

Bir ajans fotoğrafçısının başına gelen olayların anlatıldığı film aksiyon, gerilim ve dram sahneleriyle bir yaşam hikayesini konu alıyor. Filmde, birçok dizi ve filmde rol alan Muğlalı Gülnihal Demir yer alıyor.Film bağımsız sinemacılar tarafından çekiliyor.

Percy Jackson-Canavarlar Denizi |TR|

Olympos’un Deniz tanrısı Poseidon’un oğlu Percy Jackson’ın maceraları, Thor Freudenthal’ın yönettiği ikinci filmle devam ediyor. İlk filmde güçlerini keşfeden ve annesini kurtarmak için arkadaşlarıyla birlikte uzun bir yolculuğa çıkan Percy Jackson, bu kez mitolojik bir efsane olan Altın Post’u bulmaya çalışacaktır. Görevi başarıyla tamamlarsa, ihanet uğramış kamplarını ve Olympos’u kurtaracaktır. Bir kez daha arkadaşlarıyla birlikte, bu kez ‘Canavarlar Denizi’ne doğru yelken açan Percy Jackson, Titan saldırıları ve mistik varlıklarla dolu bu yolculukta, hem kuzeni Luke’u durdurmalı hem de uyanmakta olan eski bir şeytanı durdurmak zorundadır.

Havada Aşk Var |TR|

Eski kız arkadaşınızın tam yanındaki koltuk ile 6 saatlik türbülanslı bir uçuş… Hoş ve çekici olan Antoine NewYork’ta avukatlık yapmaktadır. Toplantı sebebiyle Paris’e gitmek zorundadır. Uçakta deliler gibi aşık olduğu eski sevgilisi ile yan yana otururlar. Yıllar sonra eski aşk tekrar depreşecek midir? Hem komik hemde eğlenceli uçuş uçaktaki yolcuları da etkileyecektir.

Bir Hayalimiz Vardı |TR|

Ayrılmaz ikili olan Ginger ve hırçın Rosa bütün herşeyi beraber planlar ve beraber yaparlar. Okuldan kaçma fikirleri, aşkları, saç modelleri, din ve siyaset konularını hep beraber konuşur ve uygularlar. Bezgin annelerinin tutsak kaldığı evcimen yaşamdan çok daha fazlasını hayal ederler.
Ama Soğuk Savaş cinsel devrimle birleşip bir de nükleer bir kıyamet tehdidi baş gösterince iki kızın yakın dostlukları, hayatta kalma içgüdüsü ve arzuların çatışmasıyla bozulur. Bir genç kızın gözlerinden 60´lı yolların Britanya´sının canlı bir portresini çizen Sally Potter´ın bu son filmi yönetmenin Küba Füze Krizi´ne dair çocukluk korkularından esinleniyor. Caz, devrim, aşk ve masumiyet..

Ustura Dönüyor |TA|

ABD hükümeti tarafından görevlendirilen eski ajan Machete Cortez (Danny Trejo), yeni görevi için Meksika’ya gitmek zorundadır. Ölümcül bir silahla gezegeni yok etmek gibi son derece tehlikeli planlar kurmakta olan bir silah tüccarını bulmak ve etkisiz hale getirmek zorunda olan Machete’i bekleyen görev oldukça zorludur…

2010 yapımı Machete’nin devam filmi niteliğindeki yapımda tehlikeli anti-kahraman Machete Cortez’in maceralarını izlemeye devam ediyoruz…

Filmin yönetmen koltuğunda Sin City ve El mariachi gibi önemli filmlere imza atan Roberto Rodriguez; oyuncu kadrosunda ise Mel Gibson, Jessica Alba, Charlie Sheen ve Sofía Vergara gibi yıldız isimler bulunuyor.



  • Part 1
  • Part 2


Emmanuelle IV

Emmanuelle IV
Yapım Yılı :
1984
Lisan : 
Original Sound
Tür :
Dram  / Erotik
Yönetmen :
Francis Leroi / Iris Letans
Oyuncular :  
Sylvia Kristel / Mia Nygren / Patrick Bauchau / Deborah Power / Sophie Berger / Gérard Dimiglio / Sonja Martin / Christian Marquand / Marilyn Jess / Isabelle Estelle / Gilbert Grosso / Gérard-Antoine Huart / Fabrice Luchini / David Jalil / Xavier Fultot
Hikaye:
Emmanuelle, eski sevgilisi Marc'tan uzaklaşmak ister. Bu amaçla da Brezilya'ya giderek Dr.Santamo'yu bulur. Doktor onu bir dizi operasyonla gençleştirip güzelleştirerek kimsenin tanıyamayacağı bir Emmanuelle yaratacaktır. Bu yeni kimliğiyle beraber Marc hatıralarıyla dolu bir cinsel uyanış da yaşar.

The Duchess ( Düses )

The Duchess
Düses
Yapım Yılı :
2008
Lisan : 
Turkce Altyazı / Turkce Dublaj
Tür : 
Biyografi / Dram / Tarih
Yönetmen :
Saul Dibb
Oyuncular : 
Keira Knightley / Ralph Fiennes / Dominic Cooper / Charlotte Rampling / Hayley Atwell / Simon McBurney / Aidan McArdle / John Shrapnel / Alistair Petrie / Patrick Godfrey /Michael Medwin / Justin Edwards / Richard McCabe / Calvin Dean / Hannah Stokely 
Hikaye:
Düşes filminin baş kadın oyuncusu sıra dışı bir güzelliğe sahip Keira Knightley tarafından canlandırılıyor. Bir çok sanatçı için dezavantaj gibi gözüken fiziksel dış görünümündeki değişikliği başarıyla avantaja çeviren Keira, Düşes Georgiana rolüyle destan yazıyor. On sekizinci yüzyıl sonu, çok güzel ve büyüleyici Düşes Georgiana Cavendish, dönemin en etkileyici kadınıdır. Düşesliği güzelliği ve karizmasına borçludur. Ancak yanlış politik hareketler, savurganlık, açgözlülük, kumar ve yaşadığı aşk onun itibarını düşürmüştür. Kendinden yaşça büyük, Devonshire Dükü ile evlenir....

  • Turkce Dublaj
  • Turkce Altyazı

Watch Trailer 


There's Something About Mary ( Ah Mary vah Mary )

There's Something About Mary
Ah Mary vah Mary
Yapım Yılı : 
 1998
Lisan : 
Turkce Altyazı / Turkce Dublaj
Tür : 
Romantik / Komedi
Yönetmen :
Bobby Farrelly / Peter Farrelly
Oyuncular :  
Ben Stiller / Cameron Diaz / Matt Dillon / Lee EvansChris Elliott / Lin Shaye / Jeffrey Tambor / Markie Post / Keith David / W. Earl Brown / Sarah Silverman / Khandi Alexander / Marnie Alexenburg / Danny Murphy / Richard Tyson
Hikaye:
Çekingen, etrafına kızgın genç Ted (Ben Stiller), üçüncü sınıf bir özel dedektifin yardımıyla, tam on üç sene sonra lisede aşık olduğu Mary'nin (Cameron Diaz) peşine düşer. Ne var ki, dedektif de Mary'ye aşık olur. Kısa süre sonra ise, her iki erkek de Mary ile ilgilenen herkesin ona aşık olduğunu ve onu elde etmeye çalıştığının farkına varır. Dedektif Healy, Ted'i ondan uzaklaştırmak için her yolu dener. Ted ise ne yapıp edip eski aşkının kalbini kazanmaya kararlıdır.

  • Turkce Dublaj
  • Turkce Altyazı

Mahşerin Dört Atlısı |TR|

Aidan Breslin, hayatta en çok değer verdiği insanı, eşini kaybedince bunalıma doğru sürüklenmektedir. Zamanla çocukları Alex ile Sean arasına mesafe koyar. Çocuklarından da giderek uzaklaşmış, uyumsuz bir polis dedektifi profiline bürünen Aiden kendisini İncil’de geçen Mahşerin Dört Atlısı’nı temel alan sapık seri cinayetleri araştırırken bulur: Aldatma ustası ve fethetmek için her şeyi yapmaya hazır, beklenmedik bir lider olan Beyaz Atlı; masumiyeti alev alev bir öfkeyi gizleyen, İnsanları birbirine düşürme amacına sahip keskin zekalı bir savaşçı olan Kızıl Atlı; dengesiz ama daima bir adım ileride, insanları yönlendiren ve karanlık bir tiran olan Kara Atlı ve ölümü bir cerrah titizliğiyle yaymaya kararlı, karşı konulmaz güce sahip Solgun Atlı. Breslin davada açığa çıkan her yeni bilgiyle boğuşurken, yavaş yavaş kendisi ve dört şüpheli arasındaki sarsıcı bağlantıyı keşfeder.

Dövüş Gecesi |TR|

Michael (Chad Ortis), boks organizasyonunu yürütmektedir. Bir gün Katherine Parker’ın hayatı tehlikesi varken onu kurtarır. Genç ve çekici olan Katherine (Rebecca Neuenswander) aynı zamanda demir gibi yumruklara sahip bir boksördür. Zor tanışmanın ardından birlikte çalışma kararır alırlar.

Güzelliğin On Par’ Etmez |Yerli|

Ülkelerini terk etmek zorunda kalan oniki yaşındaki çocuk ve ailesinin, Avusturya’ya göç etmesiyle başlayacak zorlu hayatlarını konu alan 6 dalda ödül almış kaliteli bir yapım. Küçük Veysel, eski evlerinden, mahallesinden ve arkadaşlarından ayrılıp yeni bir ülkeye gelmenin şaşkınlığını yaşıyordur. Yeni bir dil ve kültürle yaşamak onun için hiç kolay değildir. Buradaki yeni okuluna başlayan Veysel, sınıfındaki Ana’ya aşık olmuştur. Bütün gün onu hayalleriyle yaşar, sınıfında da ondan gözlerini ayıramaz. Yeni arkadaşı olan Cem’inde yardımlarıyla Ana’ya açılmaya karar verir.
Altın Portakal Film Festivali En İyi Film ve En iyi Senaryo Ödülleri Dahil, 6 Dalda Ödül Alan Film…

Love and Honor ( Ask ve Gurur )

Love and Honor
Ask ve Gurur
Yapım Yılı :
2013
Lisan : 
Turkce Altyazı
Tür :
Dram / Romantik / Savaş
Yönetmen :
Danny Mooney
Oyuncular :   
Liam Hemsworth / Austin Stowell / Teresa Palmer / Aimee Teegarden / Chris Lowell / Wyatt Russell / Max Adler / Delvon Roe / Michael Ellison / Chris Newman / Julian Gant / Chase Maser / Claire Richards / Roger Callard / Charlotte Ubben / Cindy Chu / Ricky Wayne
Hikaye:
Vietnam’da genç bir asker olan Dalton Joiner (Austin Stowell), hemşehri kız arkadaşı Jane (Aimee Teegarden) tarafından terk edilince, kızı tekrar kazanmak için savaş esnasında eve kaçmaya çalışır. En iyi arkadaşı Mickey Wright (Liam Hemsworth), kötü anında yanında olmak için onunla gitmeye karar verir. Amerika’ya dönmeli, kızın fikrini değiştirmeli ve yakalanmadan savaşa geri dönmelidirler. Bu en iyi arkadaşlar aşkın, onurun ve bağlılığın ne olduğunu öğreneceklerdir. 


Ailem İçin |TR|

Geçimini çiftçilikte sağlayan Henry, sert ve otoriter bir baba tarafından yetiştirilmiştir. Tohum üreticiliği yapan Henry’nin bir oğlu vardır. Çiftlik işlerini ve ailedeki işleri artık oğlunun yürütmesini çok ister ancak oğlunun gözü başka yerlerdedir. Henry’nin oğlu bir yarışçı olmak ister. Ancak parasal sıkıntılar yüzünden bu neredeyse imkansız bir hayaldir. Bir yaptıkları işlerle ilgili yasal bir soruşturma başlatılan Henry ve ailesi büyük bir kaosa sürüklenmeye başlarlar. Tüm aileyi etkileyen bu olaylar Henry ve oğlunu beklenmedik olayların içine atar.

Rushlights |TA|

Bir Amerikan yapımı olan bu suç filmini Antoni Stutz yönetiyor. Film aynı zamanda romantik ve gerilim sahneleriyle de dikkatleri üzerine çekiyor. Los Angeles’te çekilen film, iki sevgilinin Amerikanın suçlarla dolu güney kısmında ki seyahatlarını konu alıyor. Billy ve Sarah birbirlerine aşık iki gençtir. Öldürülen bir arkadaşlarından kalan büyük bir miras için Amerika’nın güneyinde bulunan küçük bir kasabaya doğru seyahate çıkarlar. Yollarda onları bekleyen onlarca kötülük vardır…

A Win the Clouds ( Bulutların Ötesinde )

A Win the Clouds
Bulutların Ötesinde
Yapım Yılı :
1995
Lisan : 
Turkce Altyazı
Tür :
Dram / Romantik
Yönetmen :
Alfonso Arau 
Oyuncular :  
Keanu Reeves / Aitana Sánchez-Gijón / Anthony Quinn / Giancarlo Giannini / Angélica Aragón / Evangelina Elizondo / Freddy Rodríguez / Debra Messing / Febronio Covarrubias / Roberto Huerta / Juan Jiménez / Ismael Gallegos / Alejandra Flores / Gema Sandoval / Don Amendolia
Hikaye:
2. Dünya Savaşı'ndan dönen Paul , otobüste, Victoria  adında genç bir Meksikalı kadın ile tanışır. Kadın hamiledir ancak evli olmadığı için, ailesinin, özellikle toprak sahibi babası Don Pedro Aragon'un  tepkisinden çekinmektedir. Paul, Victoria'ya, kocası rolünü oynayabileceğini söyler. Karı-koca rolü oynamaya başlayan iki genç, kısa bir süre sonra birbirlerine karşı bir yakınlık hissederler. Bunun adı aşktır ve uğrunda bütün engeller yıkılmalıdır.

Love is All You Need ( Sadece Ask )

Love is All You Need
Sadece Ask
Yapım Yılı :
2012
Lisan : 
Turkce Altyazı
Tür :
Komedi / Romantik
Yönetmen :
Susanne Bier
Oyuncular :  
Pierce Brosnan / Trine Dyrholm / Molly Blixt Egelind / Sebastian Jessen / Stina Ekblad / Ciro Petrone / Marco D'Amore / Line Kruse / Paprika Steen / Birthe Neumann / Kim Bodnia / Christiane Schaumburg-Müller / Bodil Jørgensen /Anne O. Pagh / Christiane Rohde
Hikaye:
Her şeyin bittiğini düşündüğünüzde, aslında her şeyin yeniden başlayacağını anlatan hikayede Susanna Bier aşk, absürtlük, mizah ve kalbe dokunan karakterlerle harikalar yaratıyor .Birbirinden farklı iki aile limon bahçesinin ortasındaki güzel ve eski bir İtalyan köşkünde buluşurlar. Orada bulunma nedenleri her şeyin en ince detayına kadar planlandığı romantik bir düğündür. Elbette hiçbir şey plana uygun gitmez ancak sonunda her şey tatlıya bağlanır.LOVE IS ALL YOU NEED gerçekten farklı bir hikayesi olan ve izleyen herkese umut verecek nitelikte bir komedi filmi..

Chinatown ( Cin Mahallesi )

Chinatown
Cin Mahallesi
Yapım Yılı : 
 1974
Lisan : 
Turkce Altyazı
Tür :
Suç / Dram / Gizem
Yönetmen : 
Roman Polanski
Oyuncular :  
Jack Nicholson / Faye Dunaway / John Huston / Perry Lopez / John Hillerman / Darrell Zwerling / Diane Ladd / Roy Jenson / Roman Polanski / Richard Bakalyan / JoeMantell / Bruce Glover / Nandu Hinds / James O'Rear / James Hong
Hikaye:
Eski polis Jake Gittes özel dedektif olarak çalışmaktadır. Los Angeles'ın su idaresinden sorumlu Hollis I. Mulwray'i takip etmek için eşi Evelyn tarafından kiralanır. Evelyn eşinin kendisini aldattığını düşünmektedir. Takibe başlayan Jake gerçekten de Hollis'in başka bir kadınla beraber olduğunu görecektir. Ancak olaylar beklediği gibi gelişmez. Hollis gizemli bir şekilde öldürülür. Jake olayın peşini bırakmaya yeltense de, bir karabasının içine düşmüştür. Olaylar onun yakasını bırakmayacak, Evelyn sandığı kadının Hollis'in gerçek eşi olmadığını anlayacak ve herşey daha da çetrefilleşecektir.

The Hills Have Eyes ( Tepenin Gözleri )

The Hills Have Eyes
Tepenin Gözleri
Yapım Yılı :
2006
Lisan : 
Turkce Altyazı
Tür :
Korku / Gerilim
Yönetmen : 
Alexandre Aja
Oyuncular :  
Ted Levine / Kathleen Quinlan / Dan Byrd / Aaron Stanford / Vinessa Shaw / Emilie de Ravin / Tom Bower / Billy Drago / Robert Joy / Desmond Askew / Ezra Buzzington / Ted Levine / Michael Bailey Smith / Laura Ortiz / Greg Nicotero / Maisie Camilleri Preziosi
Hikaye:
Her şey klasik bir aile tatili ile başladı... Cleveland'ly bir polis dedektifi olan "Big Bob" Carter  ve sevgili eşi Ethel'in  evlilik yıldönümleridir. Ve kutlamak için tüm aile birlikte California'ya gitmeye karar verirler. Böylece tüm aile uzun yolculuğun tadını çıkaracak ve birlikte olacaktır. Fakat hiç kimse bu toplu yolculuktan çok da fazla hoşnut değildir... Büyük kızları Lynn  yeni doğmuş bebeği için bu uzun yolculuktan dolayı endişe duymaktadır. Kocasy Doug  ise sevgili kayınpederi ile arasındaki anlaşmazlıklardan hoşnut değildir. Küçük kızları Brenda  arkadaşlarını bir aile gezisi için geride bırakmış olmaktan mutsuzdur. Bobby  ise ailenin iki Alman Kurdu köpeği ile herşeyden daha çok ilgilidir... Hep birlikte bir karavan ile batıya yönelen bu kalabalık aile onları nelerin beklediğinden habersizdir. 

The New World ( Yeni Dünya )

The New World
Yeni Dünya
Yapım Yılı : 
 2005
Lisan : 
Turkce Altyazı
Tür :
Biyografi / Dram / Tarih
Yönetmen :   
Terrence Malick
Oyuncular :
Colin Farrell / Q'orianka Kilcher / Christopher Plummer / Christian Bale / August Schellenberg / Wes Studi /David Thewlis / Yorick van Wageningen / Raoul Trujillo / Michael Greyeyes / Kalani Queypo / Ben Mendelsohn / Noah Taylor / Brían F. O'Byrne / Ben Chaplin
Hikaye:
1607 yılında 103 adamın bulunduğu İngiliz kaptan John Smith kumandasında 3 gemi, Virjinya kıyılarına yanaşır. Amaçları el değmemiş kıyılardan yeni bir dünya yaratmaktır. Koloniciler önceleri onları dostça karşılayan kızıldereliler ile dengeli bir ilişki kurmayı başarırlar. Fakat zaman ilerledikçe herşey değişmeye başlar. Koloniciler için belki burası Yeni bir Dünya olabilir fakat yerliler için çok eski bir dünya - hatta tek bildikleri dünyadır. İngilizler bilmedikleri bu yerde bir başlangıç için çabalarken İngiliz Kaptan John Smith, kabile üyelerinden ona rehberlik edecek birini aramaktadır ve tesadüfen Powhatan'ın en çok sevilen çocuğu Pocahontas'a rastlar. İşte bu an 400 yıldır bilinen bir Amerikan efsanesinin başlangıcıdır.İngilizler ve yerli Amerikan halkı arasındaki vahşi savaş, bir yandan da Kaptan Smith ile kızılderili prenses Pocahontas'ın aşkına sahne olur...
 
Support : Türkçe | Blogger | Temaları
Copyright © 2013. Online Film İzle | İndirmeden Hd Sinema Film İzle - All Rights Reserved
www.hdsinefilmizle.blogspot.com Türkçe Blogger Temaları
powered by www.hdsinefilmizle.blogspot.com