Son Eklenenler

Sahte Kabadayı FULL HD İzle

Metro Metpo İzleFilm BilgileriFilm Özeti
Kemal Sunal'ın kahkahalara boğulacağınız bir filmi daha. Kemal Sunal mahalle arasında yaşayan genç kendi halinde saf biridir. Kimseyle kavga etmez, kimseye bulaşmaz. Kendi halinde bir insandır. Ancak bir gün Baba'nın yerine geçesiye kadar. Kemal Sunal birden kabadayı olur. Çok saftır bu yüzden kabadayı olabilmek için dersler almaya başlar. Ancak komik sahnelerin üzerine komik sahneler yaşanmaktadır. Kemal Sunal şansının yağver gitmesi ile bütün kabadayıları ortadan kaldırmaktadır. Kemal Sunal'dan kahkahalar ile defalarca izleyeceğiniz bir yeşilçam sinema filmi daha.
Tür: Komedi , Yerli Film
Süre: 77 dakika
Yönetmen: Natuk Baytan
IMDb Puanı: 7.2
Yapım Yılı ve Ülkesi: 1976 - Türkiye
Oyuncular: Kemal Sunal , Suna Selen , Hakkı Kıvanç , Kazım Kartal , Mümtaz Ener




Gulyabani 2014 Türkçe Fragman izle

Açıklama: Filmin ana teması kemal sunal ve şener şenin oynadığı süt kardeşler filmindeki gulyabaniden esinlenerek yapılmıştır. Film korku komedi tarzında olup çok iyi bir oyuncu kadrosuna sahiptir. Güneş, Duygu, Aslı ve Yasemin fantastik bir konusu olan bir filmin senaryosunu yazmak için ormandaki bir av evine giderler. Mekanın ruhunu keşfetmeye çalıştıklarında tahmin etmedikleri olaylar da ardarda gelecektir. Falcı bir kadından duydukları Gulyabani efsanesini başta onlara boş gelse de yaşadıkları olaylarla o bölgedeki Gulyabani'yi uyandırdıklarını fark edeceklerdir... İlk uzun metrajlı işi "Bu Son Olsun" filmiyle adını daha geniş çevrelere duyuran Orçun Benli, 2013'te bu sefer korku türünde yeni bir proje ile geri dönüyor. "Korkarsan, gelir..." alt başlığı ile lanse edilen Gulyabani filmi Türk korku sinemasına yeni bir bakış getirme amacında. Filmin senaristliğini ise Orçun Benli'nin yanı sıra Şükrü Üçpınar ve Alptekin Öztürk beraber üstlenirken oyuncu kadrosunda başrolleri Deniz Uğur, Melike Öcalan, Ceyda Ateş ve Didem Balçın paylaşıyor. 
Vizyon Tarihi: 28 Şubat 2014 
Yapımı : 2014 - Türkiye 
Tür : Komedi , Korku 
Yönetmen : Orçun Benli 
Oyuncular : Cüneyt Arkın , Mustafa Üstündağ , Ceyda Ateş , Kenan Ece , Perihan Savaş 
Senaryo : Orçun Benli , Şükrü üçpınar , Alptekin öztürk 
Yapımcı : Muhteşem Tözüm


Etiketler: Gulyabani 2014 izle , Gulyabani 2014 tek part izle , Gulyabani 2014 vk izle , Gulyabani 2014 online izle , Gulyabani 2014 hd izle , Gulyabani 2014 hemen izle , Gulyabani 2014 full izle , Gulyabani 2014 en yeni korku filmleri

Blue Caprice 2013 Türkçe Altyazılı izle



Blue Caprice full izle
Gösterim tarihi: 19 Ocak 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 5.8/10
IMDB puanı: 6.2/10
Yapım: 2013
Oyuncular: Isaiah Washington, Tequan Richmond, Tim Blake Nelson
Tür: Suç, Dram
Senaryo: R.F.I. Porto
Yönetmen: Alexandre Moors
Film Konusu : 2002 Beltway Sniper saldırılarına yol açan, gerçek yaşamdaki olaylardan esinlenerek yapılan bu filmde terk edilmiş bir çocuğun Amerika’ya çekilerek tehlikeli bir baba figürü gölgesinin girdabına sürüklenişini anlatmaktadır.
Film Etiketler : Blue Caprice 2013 Türkçe Altyazılı izle, Blue Caprice  720p izle, Blue Caprice hd izle, Blue Caprice full izle, Blue Caprice  filmi izle, Blue Caprice  tek parca izle, filmizle, 720p filmizle
 
Support : Türkçe | Blogger | Temaları
Copyright © 2013. Online Film İzle | İndirmeden Hd Sinema Film İzle - All Rights Reserved
www.hdsinefilmizle.blogspot.com Türkçe Blogger Temaları
powered by www.hdsinefilmizle.blogspot.com