Son Eklenenler

Frivolous Lola

Frivolous Lola
Yapım Yılı :
1998
Lisan : 
Turkce Altyazı
Tür :
Komedi / Romantik / Erotik
Yönetmen :  
Tinto Brass
Oyuncular :
Anna Ammirati / Patrick Mower / Max Parodi  / Susanna Martinková / Antonio Salines  / Francesca Nunzi / Vittorio Attene /Vittorio Attene /Maurizio Prudenzi / Edith Rozanyai / Alberto Capone / Serena Grandi / Mirella Zardo / Osiride Pevarello
Hikaye:
Lola hayatdolu genç ve güzel bir kızdır. Yörenin fırıncısının oğlu Maseto ile nişanlanmıştır. Bazı konularda tutucu olan Maseto sevgilisinin düğün akşamına kadar bakire kalmasını istemektedir. Lola'nın sevişme isteklerine direnir. Lola annesinin aşığı Andre'ye ilgi duymaktan alamaz kendini. Andre yıllarını denizlerde geçirmiş tecrübeli bir erkektir. Lola Andre ile ilgili fanteziler kurmaya ve onun Maseto'dan çok daha iyi bir sevgili olacağını düşünmeye başlar.

Death Becomes Her ( Ölüm Kadına Yakısır )

Death Becomes Her
Ölüm Kadına Yakısır
Yapım Yılı :
2013
Lisan : 
Turkce Dublaj
Tür :
Komedi / Fantastik
Yönetmen : 
 Robert Zemeckis
Oyuncular :  
Meryl Streep / Bruce Willis / Goldie Hawn / Ian Ogilvy / Isabella Rossellini / Adam Storke / Nancy Fish / Alaina Reed Hall / Michelle JohnsonMary Ellen Trainor / William Frankfather / John Ingle / Clement von Franckenstein / Petrea Burchard / Jim Jansen
Hikaye:
Ernest'la (Bruce Willis) evli olan Helen (Goldie Hawn), arkadaşı Madeline (Meryl Streep) yüzünden cehennem hayatı yaşıyor. Madeline, ondan daha güzel, daha zengindir. Ernest, Helen'i bırakıp Madeline'la yaşamaya başlıyor. Madeline'dan öç almak isteyen Helen, yaşlanmaya karşı bir ilaç buluyor. Sırrını öğrenen Madeline da bu ilacı alıyor ve ikisi Ernest için amansız bir savaşa giriyorlar. Ancak bu ilaçla birlikte ölümsüzleşen iki kadın için hayat artık aynı olmayacaktır. 

In a World ( Bir Dünya Ki...)

In a World
Bir Dünya Ki...
Yapım Yılı :
2013
Lisan : 
Turkce Altyazı
Tür :
Komedi
Yönetmen : 
 Lake Bell
Oyuncular : 
 Lake Bell / Fred Melamed / Michaela Watkins / Rob Corddry / Alexandra Holden / Eva Longoria / Ken Marino / Demetri Martin / Tig Notaro / Nick Offerman /Stephanie Allynne / Geena Davis / Melissa Disney / Olya Milova / Corsica Wilson
Hikaye:
Babası Sam gibi ses sanatçısı olan Carol, kariyerinde ilerlemek adına Don LaFontaine'in yerini doldurmak için yapılan seçmelerde şansını denemek istemektedir; fakat ortada büyük birkaç sorun vardır. Öncelikle LaFontaine'in harika sesinin doldurulamaz oluşu bir yana stüdyolar fragmanlarda kadın sesini tercih etmemektedir. Ayrıca, seçmelere katılan üç kişiden biri de LaFontaine kadar tanınan babasıdır. Buna rağmen hayata karşı olumlu tavrından bir kere bile vazgeçmeyen Carol, hem kariyer hem de aşk hayatında hiç beklemediği sürprizlere doğru yelken açacaktır.  

Vahşet Sapağı |TR|

Jackson Alder (Neil Hopkins), bir kaza sonucunda otomobili ile bataklığa düşer. Karanlığın ve çamurun içinde yavaş yavaş batarken, nasıl kurtulacağının da hesabını yapmaktadır. Ancak kalan oksijeni, yiyecek ve içeceği sınırlıdır. Jackson bu kabustan kurtulabilecek midir?

Çıkmaz Sokak |TR|

Genç bir bayan olan Rosa’nın hayali popüler bir aktris olmaktır. Bir gün kendisini bir çamaşırhanenin içinde esir olarak bulur. Ancak o yalnız değildir, seri bir katil de onunla o çamaşırhanenin içindedir. Saatlerce kedinin fareden kaçması gibi katilden kaçmaya çalışan Rosa, katilden daha da korkunç olaylarla yüz yüze gelmek mecburiyetinde kalacaktır.

Dünyayı Ölçmek |TR|

Detlev Buck yönetmenliğindeki Alman yapımı film, İki bilim insanının muhteşem yolculuğunu konu almaktadır. Carl Friedrich Gauss (Lennart Hänsel) namı duyulmamış bir matematikçidir. Kadınlara düşkün, meteliksiz ve uzayla ilgili müthiş teorilere sahiptir. Alexander von Humboldt (Albrecht Schuch) ise ünlü bir coğrafyacıdır ve gerçek bir aristokrattır. Hemen hemen dünyanın her yerini gezmiş ve derin bilgi birikimi edinmiştir. İki bilim adamının yolları 1928’de Berlin’de kesişir ve birlikte dünyanın ölçülerini belirlemek üzere müthiş bir serüvene başlarlar.

Uzay Oyunları |TA|

‘Ender’s Game’, 2070 yılında geçen, fütüristik bir film. Dünyaya yapılan bir ‘uzaylı’ saldırısı sonrasında hayatta kalmak için savaşmaya başlayan insanlık, gezegenlerini ele geçirmeye çalışan ‘Buggers’ isimli yaratıklara karşı büyük bir mücadeleye girişirler. Görevinde başarılı olmaya çalışan insanoğlu, bu dünya dışı yaratıkları yok etmek için özel olarak çalışacak olan IF isimli seçkin bir ordu kurar. Hikayemizin başkarakteri Andrew Ender Wiggin ise özel yeteneklere sahip bir çocuktur ve bazı çocuklar gibi o da gelecekte bugger’lara karşı savaşması için özel olarak eğitilir.

Orson Scott Card’ın romanından beyaz perdeye uyarlanan filmin senaryo ve yönetmen koltuğunda 2005 yılında çektiği ‘Tsotsi‘ filmiyle ‘Yabancı Dilde En İyi Film’ Oscar’ını kazanan Gavin Hood bulunuyor.

Teslimat |TR|

Tommy Wick’in (Steve Austin) yapması gereken tek şey “Alman” lakaplı bir suç lorduna bir “Paket” götürmektir. Rutin bir iş gibi görünse de, başka bir çete bu değerli paketi çalmaya kalkar ve Tommy paketi götürürken yol boyunca mücadele eder. Problem paketin içindekinin Tommy’nin düşündüğü şey olmamasıdır. Ancak artık işe öncekinden çok daha fazla dahil olmuştur.

Paper Moon ( Ay Beyazdır )

Paper Moon
Ay Beyazdır
Yapım Yılı :
1973
Lisan : 
Turkce Altyazı
Tür :
Komedi / Suç / Dram
Yönetmen : 
Peter Bogdanovich
Oyuncular :
Ryan O'Neal / Tatum O'Neal / Madeline Kahn / John Hillerman / P.J. Johnson / Jessie Lee Fulton / James N. Harrell / Lila Waters / Noble Willingham / Bob Young / Jody Wilbur / Jack Saunders / Liz Ross / Yvonne Harrison / Ed Reed
Hikaye:
Moses Pray  kurnaz planlarını gülümsemesinin ardına gizleyen bir dolandırıcıdır. Yanına aldığı yetim Addie  ile birlikte Kansas’a doğru yola çıkar. Addie babasının kim olduğunu bilmemektedir. Bu durum, ikili arasında farklı bir bağ kurulmasına neden olmuştur. Çok geçmeden aralarına eğlenceli ama nevrotik Trixie Delight (Madeline Kahn) katılır. 

  • Kısım 1
  • Kısım 2
  • Kısım 3
  • Kısım 4

Metallica Through the Never

Metallica Through the Never
Yapım Yılı :
2013
Lisan : 
Turkce Altyazı
Tür :
Müzik
Yönetmen : 
 Nimród Antal
Oyuncular : 
 Dane DeHaan / James Hetfield / Lars Ulrich / Kirk Hammett / Robert Trujillo / Kyle Thomson / Toby Hargrave / Mackenzie Gray / Peter Bryant / Hrothgar Mathews / Jeremy Raymond / Fraser Aitcheson / Ed Anders / Brett Armstrong / Charlie Attrill
Hikaye:
Efsanevi metal grubu Metallica grubu üzerine yapılan bir belgesel ve konser filmi olma özelliğini taşıyan Metallica Through the Never, daha önce de beyazperdede ölümsüzleştirilen grubu, bu kez 3D formatında izleyici karşısına çıkarıyor. Grubun bir turne gezisi sırasında ekipte görev alma şansı yakalayan genç bir adam, konser sırasında sürdüreceği bir göreve atanır ve bu macera hayatını değiştirir.  

Kırık Çember |TA|

Elise dövmecidir, Didier de bir bluegrass grubuyla kovboy kılığında banjo çalar. Daha ilk görüşte âşık olurlar. Didier konuşmayı sever, Elise daha çok dinler; Didier romantik bir tanrıtanımazdır, Elise ise gerçekçi ve dindar. Küçük kızları Maybelle’in ölümcül hastalığı hem aşklarını hem yaşamlarını sorgulamalarına yol açacaktır. Berlin Film Festivali’nin Panorama bölümünde prömiyerini yapan, tutku ve müzik dolu bu dramın yönetmeni, 2010′da İstanbul Film Festivali’nde Altın Lale’yi kazanan Çölde Kutup Ayısı filmini de çeken Felix van Groeningen.

Kırmızı Kuyruklar Filosu |TR|

Tuskegee timinin öyküsü. Tuskegee pilotlarının Afro-Amerikanlar arasında yeri özeldir. Zira II. Dünya Savaşına kadar hiçbir şekilde orduya pilot olarak giremeyen siyahi Amerikalılar için dönüm noktası; 3 Nisan 1939′da kongreden geçen ödenek olur. Siyahi askerlerin alındığı bir programla elit bir havacı timi yaratılır ve orduya 332. grup olarak katılan bu tim II. Dünya Savaşında üstün başarılara imza atar.

Hooking Up

Hooking Up
Yapım Yılı :
2009
Lisan : 
Turkce Altyazı
Tür :
Dram  /  Komedi
Yönetmen :  
Vincent Scordia
Oyuncular : 
 Corey Feldman / Brian O'Halloran / Bronson Pinchot / Parker Croft / Jim deProphetis / Allyson Muñoz / Ted Sangalis / Leah Viens-Gordon / Alison Whitney / Jessica Howell / Burt Brooks / Josh Macuga / Amy Deatrich / Lynn Mastio Rice / Natasha Giliberti
Hikaye:
After "hooking up" with a series of guys at a house party, April is the talk of her high school. Her best friend Michelle, envious of all of April's attention, decides to try and follow in her footsteps and become more sexually forward. At the same time, their mutual friend Caroline has become so infatuated with her older boyfriend Ryan that she doesn't realize he's just using her. 

Le scaphandre et le papillon ( Kelebek ve Dalgıç )

Le scaphandre et le papillon
Kelebek ve Dalgıç
Yapım Yılı : 
 2007
Lisan : 
Turkce Dublaj
Tür : 
Biyografi / Dram
Yönetmen :
Julian Schnabel
Oyuncular :  
Mathieu Amalric / Emmanuelle Seigner/ Marie Josée Croze / Anne Consigny / Patrick Chesnais / Niels Arestrup / Olatz López Garmendia / Jean-Pierre CasselMarina Hands / Max von Sydow / Gérard Watkins / Théo Sampaio / Fiorella Campanella / Talina Boyaci / Isaach De Bankolé
Hikaye:
Elle Dergisi'nin 43 yaşındaki karizmatik editörü Jean Dominuque Bauby, 1995 yılının 8 Aralık günü ani bir beyin kanaması sonucu felç geçirir. Komada kaldığı 20 günün sonunda uyanan Jean Dominique, kendini vücudunun içerisinde hapsolmuş olarak bulur. Sol gözünün görme yetisi hariç bütün bedensel fonksiyonlarını yitirmiştir. Ancak o, hayata eşsiz bakış açısıyla kendisine yepyeni ve zengin bir dünya yaratmayı başarır. Çünkü sol gözü dışında felç olmayan 2 şey daha vardır: 'Hayal gücü ve anıları…..." 

Tuesday After Christmas ( Salı, Noel Ertesi )

Tuesday After Christmas
Salı, Noel Ertesi
Yapım Yılı :
2010
Lisan : 
Turkce Dublaj
Tür : 
Dram / Romantik
Yönetmen :  
Radu Muntean
Oyuncular :  
Mimi Branescu / Mirela Oprisor / Maria Popistasu / Victor Rebengiuc / Dana Dembinski Medeleanu / Dragos Bucur / Silvia Nastase / Adrian Vancica / Ioana Blaj
Hikaye:
"Paul Hanganu iki kadını sevmektedir. Adriana, geçen on yılda yaşanmış gerilimleri paylaştığı kişi, eşi ve kızının annesidir ve Raluca ise kendini yeniden keşfetmesini sağlayan kişidir. Noelden önce birini seçmek zorundadır."



The Painted Veil ( Duvak )

The Painted Veil
Duvak
Yapım Yılı :
2006
Lisan : 
Turkce Altyazı
Tür :
Dram  /  Romantik
Yönetmen : 
 John Curran
Oyuncular :  
Naomi Watts / Edward Norton / Liev Schreiber / Catherine An / Bin Li / Alan David / Marie-Laure Descoureaux / Sally Hawkins / Juliet Howland / Toby Jones / Lorraine Laurence / Johnny Lee / Li Feng / Gesang Meiduo / Ian Renwick /YinQing / Bin Wu
Hikaye:
Kitty, Londra’nın üst sınıfında yer alan genç bir bayan için uygun olan evlenme yaşına yaklaşmaktadır. Sosyeteye aşırı derecede önem veren annesi için Kitty’nin evlenmemesi hem çok yakışıksız hem de çok küçük düşürücü bir durum olacaktır. Ayrıcalıklı yaşam biçiminden sıkılmış olan Kitty, ciddi bir bakteriyolog olan Dr. Walter Fane’in yaptığı evlilik teklifini kabul eder. Genç çift Şanghay’a taşınır. 

  • Kısım 1
  • Kısım 2
İçerik

Şifreli İstasyon |TR|

Son görevi hiç beklenmedik şekilde kötü gitmesinin ardından tecrübeli CIA ajanı Emerson Kent’e (Cusack) hâlâ işini yapabildiğini kanıtlayabilmesi amacıyla son bir hak daha verilir. Yeni vazifesi, şifrelenmiş mesajların gönderilip alındığı, çok iyi müdafaa edilen CIA’nin ‘Sayı Merkezi’nde çalışan kod operatörü Katherine’i (Akerman) korumaktır.

While You Were Sleeping ( Sen Uyurken )

While You Were Sleeping
Sen Uyurken
Yapım Yılı :
1995
Lisan : 
Turkce Altyazı
Tür :
Dram  / Komedi / Romantik
Yönetmen : 
 Jon Turteltaub
Oyuncular : 
 Sandra Bullock / Bill Pullman / Peter Gallagher / Peter Boyle / Jack Warden / Glynis Johns / Micole Mercurio / Jason Bernard / Michael Rispoli / Ally Walker / Monica Keena / Ruth Rudnick / Marcia Wright / Thomas Q. Morris / Dick Cusack
Hikaye:
Bekar bir kadın olan Lucy, yakışıklı Peter'la her sabah metroda karşılaşır ve uzaktan uzağa hayran olmayı sürdürür. Peter bir gün raylara düştüğünde müdahale eden kişi Lucy'dir. Komaya giren genç adamı hastanede ziyaret ettiğinde ailesiyle de tanışır ve onlara oğullarının hiç tanımadıkları nişanlısı olduğunu söyler. Peter'ın koma durumu sürerken Lucy ailenin bir parçası olur ve yalanını sürdürür. Ama Peter'ın erkek kardeşi Jack ortaya çıktığında işler karışır. Çünkü Lucy'yle birbirlerine aşık oluverirler. Genç kadın, hiç tanımadığı komadaki bir adamın sevgilisi rolü yapmakla gerçekten bulduğu aşkı yaşama arasında ikileme düşer. 

Up |TR|

Yukarı Bak (UP) beyazperde filminde ilk çocuklukta bir rastlantı eseri yolları kesişen iki çocuk, yıllarca sürecek tatlı ve dokunaklı bir hikayenin başkahramanlarıdır. Maceracı doğan ve hayattaki her şeye dair çocuksu saf meraklar barındıran Ellie’nin tek hayali dünyayı gezebilmektir.Carl ise sessizliği ve dinginliğiyle örttüğü maceraperestliği ve kocaman kalbiyle Ellie’nin tek isteğini gerçekleştirebilmeyi dilemektedir. İki küçük çocuk büyür, evlenir, yaşlanır.Ölüm Ellie’nin kapısını çalar, Carl ise sevdiğinden kalan tek şeyi, bu çocuksu hayali gerçekleştirmeye koyulur.Pixar stüdyolarının yaratıcılığın zirve yaptığı anlardan biri olan film, animasyonun her yaştan izleyiciye hitap ettiği gerçeğini bir kez daha kanıtlıyor. Her haliyle masum ve dokunaklı olabilen bu öykü, senesinin en iyi animasyon Oscar’ına layık görülmüştü.

Lucía y el sexo

Lucía y el sexo
Yapım Yılı :
2001
Lisan : 
Turkce Altyazı
Tür :
Dram  / Erotik / Romantik
Yönetmen : 
Julio Medem
Oyuncular :  
Paz Vega / Tristán Ulloa / Najwa Nimri / Daniel Freire / Elena Anaya / Silvia Llanos / Diana Suárez / Javier Cámara / Juan Fernández / Charo Zapardiel / María Álvarez / Javier Coromina / Arsenio León / Alesandra Alvarez / David Bulnes
Hikaye:
Lucia, Madrid’de bir restaurant’ta garsonluk yapan genç bir kadındır. Uzun süredir birlikte olduğu yazar sevgilisinden ayrılınca yalnız kalmaya ihtiyacı olduğunu düşünerek bir Akdeniz adasına seyahate gitmeye karar verir. Lucia bu adada, güneş ve denizin koynunda gizli bir günlüğü okurcasına eski ilişkilerinin karanlık noktalarını sorgulamaya başlar...

Air Buddies ( Harika Kopekler )

Air Buddies
Harika Kopekler 
Yapım Yılı :
2006
Lisan : 
Turkce Dublaj
Tür : 
Komedi / Aile
Yönetmen :
Robert Vince
Oyuncular :  
Cascy Beddow / Jane Carr / Kelly Chapek / Tyler Foden / Patrick Cranshaw / Jarvis Dashkewytch / Dan Joffre / Karen Holness / Irene Karas / Richard Karn / Gig Morton / Ellen Kennedy / Steve Makaj / Stuart Malinowski / Jaimie Mortimer-Lamb
Hikaye:
Sevimli yavrular hızla büyümeye başlamaktadırlar ve bu da onların yeni ailelere gidecekleri anlamına gelir. Ayrılmamak için kaçmaya karar veren yavrular, hayvan avcısı tarafından anne ve babalarına karşılık yem olarak kullanılırlar ve yavrular herşeyden habersiz cesurca bir göreve atılırlar. Bu macera küçük yavrular için çok öenmli bir hayat dersi olacaktır..  

Para Aşkına |TR|

Suç ile dolu hızlı geçirdiği yaşamını geride bırakıp, mafya günlerinden pes etmeye çalışan bir adam, bataktan uzaklaşmaya çalışırken ailesini de korumak zorundadır. Ancak kendisini doğduğu toprakları bırakıp okyanus aşırı bir coğrafyaya getiren “Amerikan Rüyası” henüz gerçekleşmemiştir. Gerçek bir hikayeden uyarlanan bu filmde para aşkına yıkılan hayatlara şahit olacaksınız.

Drinking Buddies |TA|

Bira fabrikasında görev yapan Kate ve Luke, çok daha fazla şeylerin olabileceğini hisseden arkadaşları vardır. Ancak Kate, Chris ile birliktedir ve Luke’un Jill (Anna Kendrick) ile ilişkisi vardır. Jill’in tek bilmek istediği Luke’un evlilik hakkında konuşmaya hazır olup olmadığını bilmektir. Bu sorunun cevabı, Luke ve Kate beklenmedik bir şekilde hafta sonunda baş başa kalınca daha da netleşir.

In a World… |TA|

Sundance Film Festivali’nde Walto Salt Senaryo Ödülü’nü alan “In a World…”, aslında her sinema severin veya sinema izleyicisinin bildiği fragman seslendirmesi üzerine bir film. Fragmanlardaki meşhur sesiyle tanıdığımız Don LaFontaine’nin ölümünden sonrasını konu alan filmde ünlü ses sanatçısının yerini devralacak isim aranıyor.

Babası Sam gibi ses sanatçısı olan Carol, kariyerinde ilerlemek adına Don LaFontaine’in yerini doldurmak için yapılan seçmelerde şansını denemek istemektedir; fakat ortada büyük birkaç sorun vardır. Öncelikle LaFontaine’in harika sesinin doldurulamaz oluşu bir yana stüdyolar fragmanlarda kadın sesini tercih etmemektedir. Ayrıca, seçmelere katılan üç kişiden biri de LaFontaine kadar tanınan babasıdır. Buna rağmen hayata karşı olumlu tavrından bir kere bile vazgeçmeyen Carol, hem kariyer hem de aşk hayatında hiç beklemediği sürprizlere doğru yelken açacaktır.

Dondurucu |TA|

Robert karakterini canlandıran Dylan McDermott filmde, New York'lu bir tamirci rolündedir. Doğum gününde bilinçsiz bir şekilde kilitli kalır ve uyandığında kendisini bir lokantanın dondurucusunda bulur. Fakat neden orada olduğu — ve nasıl hayatta kaldığı — yanlış bir kimliğin, Rus çetesinin, kayıp sekiz milyon doların ve hepsinin anahtarını elinde tutuyor olabilecek yaralı bir polisin (Peter Facinelli) kan dondurucu kabusunu açığa çıkaracaktır. Derece düşmektedir. Korku artmaktadır. Dondurucu ölüm ve acımasız eşkiyalar arasında kalmış bir adam için, ertesi gün olacaklar kan donduran çarpıklığa işaret edebilir.

Ekim Bebeği |TR|

Başarısız bir kürtaj girişiminden sonra bebeğin doğduğunu öğrenen Hannah (Rachel Hendrix), hayatı ve yaşamının gizliliklerini çözmek için bir yolculuğa çıkar.

Çatı Katı |TR|

New York şehrindeki gökdelende yaşayan Sara (Michelle Monaghan) görme engelli bir habercidir. Bir gün evine girdiğinde eşinin ölü olduğunu fark eder, ancak katil çok yakınındadır.

Haklı Şüphe |TA|

Ölümcül bir vur-kaç suçu işlemiş ve yeniden öldürmeden önce bulup durdurması gereken bir suçluyu (Samuel L. Jackson) akladığını öğrenmek için suçu zaten suçlanmış bir suçluya atmaya karar vermiş Bölge Savcısı Mitch Brockden (Dominic Cooper)’ı anlatıyor.

Atonement ( Kefaret )

Atonement
Kefaret
Yapım Yılı :
2007
Lisan : 
Turkce Altyazı / Turkce Dublaj
Tür :
Dram / Gizem / Romantik
Yönetmen :
 Joe Wright
Oyuncular : 
 Keira Knightley / James McAvoy / Brenda Blethyn / Saoirse Ronan / Ailidh Mackay / Julia West / Harriet Walter / Juno Temple / Felix von Simson / Charlie von Simson / Alfie Allen / Patrick Kennedy / Benedict Cumberbatch / Leander Deeny / Peter Wight
Hikaye:
1935 yılının çok sıcak bir yaz gününde 13 yaşındaki Briony Tallis, ablası Cecilia (Keira Knightley) ile hizmetçinin oğlu Robbie Turner (James McAvoy) arasında gelişen küçük bir flört olayına gizlice tanıklık eder. Ancak büyüklere özgü davranış biçimlerini yeterince kavrayamayan küçük Briony, gördüğü bu tabloyu Tanrı vergisi edebiyat yeteneğiyle birleştirince hepsinin yaşamını sonsuza dek değiştirecek bir suç işleyecektir. 

  • Turkce Dublaj
  • Turkce Altyazı

Kurban |TR|

Varlıklı bir iş adamının kızı, otelde ölü olarak video kaydıyla birlikte bulunmuştur… Ardından bir gün bir adam kaçırılır ve bir mahzene atılır… Mahzende sürekli işkence yapılır. Beyni yıkanarak ve işkence edilerek kişilik değiştirilmeye çalışılır ve kaçırılan kişi bir polistir.. Ama polis bunun neden kendisine yapıldığını bir türlü anlamaz..

Wikileaks: Beşinci Kuvvet |TA|

Wikileaks’in ilk kurulum aşamasını ve yöneticileri Julian Assange ile Daniel Domscheit-Berg arasındaki bağı anlatan yapım, bir dönem tüm dünyayı sarsan önemli olayı tekrar gündeme getiriyor… Yolun başında Assange’ın destekçisi ve çalışma arkadaşı olan Daniel Domscheit-Berg’in bakış açısıyla Wikileaks’in ilk günlerine dönüyoruz. Bir gecede sessiz sedasız açığa vurduğu kimi gizli belgelerle tüm dünyayı yerinden oynatan Wikileaks aynı zamanda kurucularını da meşhur etmişti. Tarihin karanlık sayfaları açığa çıktıkça ve her seferinde daha sert yankılar buldukça Berg ve Assange arasındaki anlaşmazlıklar da çığ gibi büyümektedir. Assange ve Berg arasındaki fikir ayrılıkları iki yakın arkadaşın yollarını ayırmak ve ilişkilerinde onarılmaz yaralar açmak üzeredir.

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak |TA|

Halka gözdağı vermek adına düzenlenen “Açlık Oyunları” etkinliklerinin son kazananı Katniss Everdeen’in yaşam mücadelesi “Ateşi Yakalamak” serisinde de devam edecektir. Katniss büyük bir fedakarlık yaparak kardeşinin yerine gönüllü olduğu oyunları kazandıktan sonra ülkesine dönmek için yola koyulurlar. Bu efsanevi galibiyetlerinin anısına 12 eyalette zafer kutlamalarına katılmaları gerekiyordur. Katniss bu ziyaretleri sırasında çıkacak ayaklanmaların kıvılcımlarını hissetmiştir. Durumun farkına varan Başkan Snow hemen bir müdahale ile halkın ilgisini başka bir yöne çekmeyi başarır. 75. yılını kutlayan Açlık Oyunlarında 25 yılda bir düzenlenen üçüncüsü düzenlenecek olan bir Çeyrek Asır Oyunları düzenleneceğini açıklar. Katniss daha galibiyetinin tadını dahi çıkartamadan bu kez en yeteneklilerin bir arada olduğu bir ölüm kalım mücadelesinin içerisine dahil olacaktır.

Koruyucu 2 |TA|

Prachya Pinkaew yönetmenliğindeki Tayland yapımı bir film, Tom yum goong 2… Bir kez daha, Kham’ın çok sevdiği fili kaçırılmıştır ve onu bulmak için kendi yöntemiyle herkesle dövüşmek zorundadır.

Maria's Lovers ( Maria'nin asiklari )

Maria's Lovers
Maria'nin asiklari
Yapım Yılı :
1984
Lisan : 
Turkce Altyazı 
Tür :
Dram  / Erotik / Romantik
Yönetmen :
 Francis Leroi / Iris Letans
Oyuncular :
Nastassja Kinski / John Savage / Keith Carradine /Robert Mitchum / Anita Morris / Bud Cort / Karen Young / Lela Ivev / Tracy Nelson / John Goodman / Danton Stone / Vincent Spano
Hikaye:
Maria, 2. Dünya Savaşı’ndan dönen genç sevgilisi Ivan’ın (Savage) evlenme teklifini büyük bir hevesle kabul eder. Ama Ivan’ın karanlık geçmişi evlendikleri gece hortladığında, neşesi kısa sürer. Aralarındaki uyum bozulmuştur artık...  

Le Mépris ( Nefret )

Le Mépris
Nefret
Yapım Yılı :
1963
Lisan :  
Turkce Altyazı
Tür : 
 Dram / Erotik 
Yönetmen :
Jean-Luc Godard
Oyuncular :  
Brigitte Bardot / Jack Palance / Michel Piccoli / Giorgia MollFritz Lang / Raoul Coutard / Jean-Luc Godard / Linda Veras
Hikaye:
Paul Javal isimli bir senarist Fritz Lang’in yeni filmi için bir senaryo yazması için işe alınır. Maddi sıkıntılar nedeniyle hayatını düzene oturtmakta zorlanan Paul, genç ve güzel karısı Camilee'i çok sevmektedir. Homeros'un Odysseia eserinden uyarlanacak olan filmin senaryosu için aldığı sipariş bir süre sonra Paul'ün hayatını allak bullak eder ve karısı ile olan mutluluğu da bozulmaya başlar. Üstelik bunda en büyük sorumluluk da filmin yapımcısındadır. 

Une vieille maîtresse ( Metres )

Une vieille maîtresse
Metres
Yapım Yılı : 
 2007
Lisan : 
Turkce Dublaj
Tür : 
Dram / Romantik / Erotik
Yönetmen : 
 Catherine Breillat
Oyuncular : 
 Asia Argento / Fu'ad Aït Aattou / Roxane Mesquida / Claude Sarraute / Yolande Moreau / Michael Lonsdale / Anne Parillaud / Jean-Philippe Tesse / Sarah Pratt /  Isabelle Renauld / Nicholas Hawtrey / Caroline Ducey / Lio /Nicholas Hawtrey
Hikaye:
Paris, 1835. Çapkın ve ahlaksız Ryno de Marigny'nin, saf ve temiz aristokrat kızı Hermengarde ile gerçekleşecek evliliği herkesin dilindedir. Ancak iki sevgilinin aşkını görmezden gelerek dedikodu yapanlar, genç adamın zaafını bilmektedirler. Nitekim de Marigny, ateşli bir İspanyol fahişesi olan Vellini ile 10 sene süren tutkulu bir aşk yaşamıştır ve onun nefesini hala ensesinde hissetmektedir. Bu mahremiyet, gizem ve aldatma girdabından sadece bir çift kurtulacaktır... 

Emperor ( Imparator )

Emperor
Imparator
Yapım Yılı :
2012
Lisan : 
Turkce Dublaj
Tür : 
Dram / Tarih / Savas
Yönetmen : 
Peter Webber
Oyuncular :  
Matthew Fox / Colin Moy / Tommy Lee Jones / Eriko Hatsune / Toshiyuki Nishida / Masayoshi Haneda / Kaori Momoi / Masatoshi Nakamura / Isao Natsuyagi / Masatô Ibu / Takatarô Kataoka / Aaron Jackson / Nic Sampson / Shôhei Hino / William Wallace 
Hikaye:
Komutan Douglas MacArthur (Jones) beklenmedik bir şekilde yabancı bir ülkede fiili hükümdar olunca, herkesin aklını kurcalayan soruya çözüm bulması için Japon kültürü uzmanı Komutan Bonner Fellers'ı (Fox) atar. Soru şudur: Halkı tarafından çok sevilen ancak savaş suçlusu olan Japon İmparatoru cezalandırılmalı mıdır? Görevinin getirdiği siyasi entrikalar ile kendisini Japonya'ya çeken gizemli bir öğretmeni (Hatsune) arayışı arasında kalan Feller'ın emin olduğu tek şey oynanacak oyunların iki ülkenin tarihini sonsuza dek değiştireceğidir.

İki Kafadar: Chinese Connection |Yerli|

Altan ve Şükrü küçüklüklerinden beri Mahmutpaşa Pasajı’nda görev yapmaktadır. Bir gün ikisi birden bir karara varıp, başkalarının yanında çalışmaktansa kendi işlerini kurmanın mantığını düşünerek olumlu kararı verirler işi kurmanın yollarını araştırırlar. Ünlü tefeci Fadıl’dan yüklü miktarda borç alırlar ve şirketi kurmaya başlarlar. Şirkette Çin’den gelen cihazları satmaya başlarlar. Uzun süre satış yaparlar fakat sonuç zarardır.

Şirket batmak üzeredir ve böyle giderse borçlarını da ödeyemeyeceklerdir. Yakınen tanıdıkları Mümtaz’ın bir teklifte bulunur ve onları Çin’den tablet ithal etmeye ikna eder. Çin’deki şirket sahibiyle anlaşmaya varılır ve ürünler gelmeye başlar. Başlangıçta her şey yolunda gibi görünürken, kısa bir süre içerisinde tabletlerle ilgili gizli bir gerçeğin var olduğu ortaya çıkar. Altan ve Şükrü, kurdukları bu şirketin yalnızca bir paravan şirket olduğunu ve bu paravanın arkasında Mümtaz’ın kirli işler çevirdiğini görürler. Şimdi hem tabletten şikayetçi olan müşteriler de dahil olmak üzere kaçmak zorunda oldukları tonla kişi vardır ve bu yolculuk zannettikleri kadar kolay olmayacaktır.

Teksas Katliamı |TR|

Yıllar önce, Teksas’da küçük bir bölgede, 5 gencin başına büyük bir felaket geldi. Korkunun ve dehşet’in tanımını o gün gerçek anlamıyla öğrendiler. Aralarından sadece bir tanesi hikayeyi anlatabilmek için kaçabilecekti ve onun kurtuluşu bu tarif edilemeyen duruma görünürde son verecek bir olaylar zinciri tetikleyecekti. Çok az kişinin bilgi sahibi olduğu ve kurtulan bir kişi daha olduğuydu.. Küçük yaşlardaki bir bebek bu delilikten saklanmış, o gün olanlardan ve kökeninden habersiz büyümüştü. Aradan yılar geçtikten sonra bir yetişkin olan Heather Miller (Alexandra Daddario) haberi bile olmadığı babaannesinden kalan mirasını almak için doğduğu yere hareket eder. Yolda, sonu bu yolculuğa hiç katılmamış olmayı dilemek olabilecek otostopçu Darryl’i (Shaun Sipos) de alırlar. Vardıklarında, Heather kendisini ihtişamlı bir malikâne hediye edilmiş olduğunu öğrenince yapacağını bilemez. Avukatı, bu görkemli müthiş mülkün artık Heather’a ait olduğunu belirtir. Mülkü asla satamayacaktır ve babaannesi tarafından yazılmış bir mektuptaki talimatlara uymak zorundadır. Fakat mektubu açmadan önce o ve arkadaşları, herkesin bihaber olduğu şekilde o uğursuz günden sağ kalan diğer kişi olan, Heather’ın uzun süreden beri kayıp olan akrabalarından biri ile daha yüzleştirilirler. Heather şimdi mirasıyla mutabık kalmak, fakat bunu yapabilmek için öncelikle hayatta kalmak zorundadır. Çünkü yeni kuzeni, kurbanlarının akrabası olup olmadığını önemsememektedir. Sadece kan için oradadır…
 
Support : Türkçe | Blogger | Temaları
Copyright © 2013. Online Film İzle | İndirmeden Hd Sinema Film İzle - All Rights Reserved
www.hdsinefilmizle.blogspot.com Türkçe Blogger Temaları
powered by www.hdsinefilmizle.blogspot.com