Son Eklenenler

Riddick |TA|

Filmin başrol oyuncusu Vin Diesel ise yine bilinen galaksideki her ödül avcısı tarafından aranan tehlikeli ve kaçak bir mahkum olan anti kahraman Riddick rolünde.
Meşhur Riddick güneşten kavrulmuş ve üzerinde yaşam olmadığı düşünülen bir gezegende ölüme terk edilmiştir. Ancak Riddick kısa bir süre sonra kendisini uzaylı yırtıcılarla savaşırken bulur. Riddick’in kurtulmak için tek şansı acil durum işaretini aktive etmek ve kendisini yakalamak için gezegene hemen gelecek paralı askerleri alarma geçirmektir.
Gezegene ulaşan ilk gemi diğerlerinden daha ölümcül ve daha sert olan paralı askerler taşırken, gelen ikinci geminin kaptanı ise Riddick’i daha kişisel bir nedenle arayan biridir. Kimsenin kurtulamayacağı fırtına yaklaşırken, kaptanın avcıları Riddick’in kellesini getirmeden gezegenden ayrılamayacaklardır.

Aşk Arayışı |TR|

Kurdukları yüzme takımını şampiyon yapmak için, ülkedeki en iyi yüzücüyü kaçırıp, zorla kendilerine koçluk yaptırtan bir grup genç kızın kahkaha dolu hikayesi. Kaçıran kızlardan biri ile profesyonel yüzücüleri arasındaki romantik gerilim, olayların farklı bir boyut kazanmasını da sağlayacaktır.

Mörk Vatten |TR|

Genç emlakçı Daniel, patronunun karısıyla uzak bir adadaki satılık evde kaçamak yapmak için yola çıktığında, evde kendilerini bekleyen sürprizden habersizdirler.

Temiz Mazi |TR|

Bir halkla ilişkiler uzmanı “Howard” isimli arabayı pazarlamayı reddeder; bunun sonucunda bir milyar dolar kaybeder ve çevresi tarafından dışlanır. Bunun üzerine saçlarını ve sakalını keser, yeni bir isim alır ve Martha’s Vineyard’a taşınır. “Rolly” adaya Howard’ın mucidinin taşınmasıyla hareketleri değişen popüler biridir. Eski haliyle tanınmayan Rolly düşmanını adadan göndermek için bir plan yapar. Bu arada milyonerin karısını baştan çıkarmaya karar verir.

Spike Island |TA|

Yükseliş aşamasında olan müzikal grup The Stone Roses’ı görmek için 1990 yılının mayıs ayında Spike Island’a gitmek için yola çıkar.

Red 2 |TA|

Emekli CIA ajanlarının Avrupa’daki düşman avı sürüyor… Eski CIA ajanı Frank Moses emekli olmuştur ve son görevde birlikte çalıştığı arkadaşı Marvin Boggs iddialara göre bu esnada hayatını kaybetmiştir. Bu söylentiler esnasında Frank, kendisinden bir konu hakkında bilgi almaya gelen FBI ajanlarıyla karşılaşır. FBI, yirmi beş yıl önce kullanılan ve o andan itibaren ortadan kaybolan bir nükleer silahla ilgili bilgi toplamaya çalışmaktadır. Nightshade isimli bu görevi araştırmaya ikna olan deneyimli ajanlar, tehlikeli teröristler ve özen ajanlarla mücadele edecekleri bir dünya turuna çıkarlar.

Camille Claudel ( Bir kadin )

Camille Claudel
Bir kadin
Yapım Yılı : 
1988
Lisan : 
Turkce Altyazı
Tür :
Biyografi / Dram / Tarih / Erotik
Yönetmen :
Bruno Nuytten
Oyuncular : 
Isabelle Adjani / Gérard Depardieu / Madeleine Robinson / Laurent Grévill / Philippe Clévenot / Katrine Boorman / Maxime Leroux / Danièle Lebrun / Jean-Pierre Sentier / Roger Planchon / Aurelle Doazan / Madeleine Marie / Alain Cuny / Gérard Beaume / Martin Berléand
Hikaye:
Biyografik nitelikteki bu film, ünlü Fransız hetkeltraş Camille Claudel'in yaşam öyküsünü anlatıyor. Camille, dönemin ünlü heykeltraşlarından Rodin ile büyük bir aşk yaşar. Rodin de onu sever, ama zor bir adamdır. Bu nedenle ikisi de büyük acılar çekerler.... Etkileyici ve çarpıcı sahnelerle dolu film, bir sanatçının yaşamını, ondan da önce bir kadının dramını anlatıyor. Fransız sinemasının dev oyuncularından Isabelle Adjani Camille'i, Gerard Depardieu ise Rodin'i canlandırıyor.

  • Kısım 1
  • Kısım 2

Love and Other Disasters ( Ask ve Diger Felaketler )

Love and Other Disasters
Ask ve Diger Felaketler
Yapım Yılı :
2006
Lisan : 
Turkce Altyazı
Tür :
KomediRomantik / Erotik
Yönetmen :
Alek Keshishian
Oyuncular :
Brittany Murphy / Matthew Rhys / Catherine Tate / Santiago Cabrera / Elliot Cowan / Jamie Sives / Will Keen / Michael Lerner / Dawn French / Richard Wilson / Adam Rayner / Angus Deayton / Frédéric Anscombre
Hikaye:
Jacks, Vogue'da çalışan ve gerçek aşkı arayan bir asistandır. Ancak ilişkilerinde aradığı mutluluğu yakalayamamıştır. Jacks bir gün bir moda fotoğrafçısı olan Paolo ile tanışır. Onu eşcinsel zanneder ve çok beğenerek eşcinsel olan ev arkadaşıyla tanıştırır. Ancak, eşcinsellikle uzaktan yakından alakası olmayan Paolo çoktan Jacks'e aşık olmuştur.

  • Kısım 1
  • Kısım 2

Walk The Line ( Sınırları Aşmak )

Walk The Line
Sınırları Aşmak
Yapım Yılı : 2005
Lisan : Turkce Dublaj / Turkce Altyazı
Tür :   Romantik / Dram  / Müzik
Yönetmen :  James Mangold 

Oyuncular : Joaquin Phoenix / Reese Witherspoon / Ginnifer Goodwin / Robert Patrick / Dallas Roberts / Dan John Miller / Larry Bagby / Shelby Lynne / Tyler Hilton / Waylon Payne / Dan Beene  / Shooter Jennings / Sandra Ellis Lafferty / Clay Steakley / Johnathan Rice

Hikaye:

1955 yılında, adının J. R. Cash olduğunu söyleyen genç bir gitarist Memphis'teki Sun Stüdyolarına ünlü olmak için gelir. Bu Amerikan kültürünün üzerinde silinmez bir iz bırakacak adamın şöhrete ilk adımlarıdır. Gitarında dolaşan parmakları, demirden daha keskin ve kararlı bakan gözleri, kapkara ve derin bir geceyi andıran sesi ile daha önce hiç duyulmamış bir gerçek hayatı anlatmaktadır.

  • Dublaj
  • Altyazı 1
  • Altyazı 2

Private Lessons

Private Lessons
Yapım Yılı :
1981
Lisan : 
Original Sound
Tür :  
Komedi Erotik
Yönetmen : 
Alan Myerson
Oyuncular :  
Sylvia Kristel / Howard Hesseman / Meridith BaerEric Brown / Pamela Jean Bryant / Peter Elbling / Patrick Piccininni / Ed Begley Jr. / Ron Foster / Beans Morocco
Hikaye:
Phillip Filmore 15 yaşında naif bir genç delikanlıdır. Phillip 30 yaşlarındaki Fransız hizmetçi Nicole Mallow’a aşık olur. Nicole Phillip’in babası iş gezisi için şehir dışına çıktığında Phillip’e bakıyordur. Ancak Bay Filmore’un ahlaksız şoförü Lester Lewis Phillip’in Nicole’e olan aşkından faydalanır ve Nicole’le genç çocuğu baştan çıkarması için anlaşır. Daha sonra Phillip’in bankadaki parasını almak amacıyla bir şantaj planı yapar ve Nicole’ün ölmüş taklidi yapmasını ister.

Cashback ( Zamana Güzellik Kat )

Cashback
Zamana Güzellik Kat
Yapım Yılı : 
2006
Lisan : 
Turkce Altyazı
Tür :
Komedi / Dram / Romantik / Erotik
Yönetmen :
Sean Ellis
Oyuncular :  
Sean Biggerstaff / Emilia Fox / Michelle Ryan / Erica Ellis / Jay Bowen / Shaun Evans / Kenneth Fahy / Stan Ellis / Katie Ball / Stuart Goodwin / Celesta Hodge / Nia Roberts / Michael Dixon / Michael Lambourne / Hatti Riemer
Hikaye:
Hep bir ressam olmayı isteyen Ben Willis, acı veren bir ayrılığın sonrasında uykusuzluk çekmeye başlar. Aklını başka şeylerle meşgul etmek ve boş zamanını değerlendirmek için bir süpermarketin gece vardiyasında çalışmaya karar verir. Sekiz saatlik sıkıcı mesai ile baş etmek için, iş arkadaşlarının her biri "zaman takası" adlı sanatta kendilerini geliştirmiştir.  Bu markette en büyük düşman insanın saatidir ve ona ne kadar çok bakılırsa zaman o kadar yavaş akar. Saatlerin çabuk geçmesini sağlamak için Ben'in izlediği yol, zamanı durdurmaktır. Bu yolla çevresindeki birçok güzelliğin farkına varan Ben'in ilgisini, özellikle kasiyer Sharon çekecektir.

  • Kısım 1
  • Kısım 2

Çelik Adam |TR|

Süper kahramanlar arasında en çok tanınan ve en çok saygı gören Superman”dir. Clark Kent / Kal-El (Henry Cavill) hayal edilemeyecek güçlere sahip olduğu için kendisini yabancılaşmış hisseden yirmili yaşlarında bir gazetecidir. Yıllar once gelişmiş gezegen Krypton”dan Dünya”ya getirilmiş olan Clark sürekli kendisine “Niçin buradayım?” sorusunu sormaktadır. Üvey anne babası Martha ve Jonathan Kent”in değerlerine göre büyütülmüş olan Clark kısa süre içinde süper yeteneklere sahip olmanın çok zor kararlar almak anlamına geldiğini fark eder.

Dünya tam da dengeye ve istikrara ihtiyaç duyarken, saldırıya uğrar. Clark”ın yetenekleri barışı sağlamak için mi yoksa sonunda bölmek ve fethetmek için mi kullanılacak? Clark sadece dünyanın son umut ışığı olmak için değil aynı zamanda sevdiklerini korumak için de Superman olmuş olmalı..

Superman Celik adam türkce dublaj izle

Superman Celik adam filmi full izle
Gösterim tarihi: 14 Haziran 2013
hdsinefilmizle.blogspot.com puanı: 6.9/10
IMDB puanı: 7.6/10
Yapım: 2013
Oyuncular: Amy Adams, Henry Cavill, Michael Shannon
Tür: Aksiyon, Macera, Fantastik
Senaryo: David S. Goyer
Yönetmen: Zack Snyder
Orijinal İsim: Man of Steel
Film Konusu : Süper kahramanlar arasında en çok tanınan ve en çok saygı gören Superman”dir. Clark Kent / Kal-El (Henry Cavill) hayal edilemeyecek güçlere sahip olduğu için kendisini yabancılaşmış hisseden yirmili yaşlarında bir gazetecidir. Yıllar once gelişmiş gezegen Krypton”dan Dünya”ya getirilmiş olan Clark sürekli kendisine “Niçin buradayım?” sorusunu sormaktadır. Üvey anne babası Martha ve Jonathan Kent”in değerlerine göre büyütülmüş olan Clark kısa süre içinde süper yeteneklere sahip olmanın çok zor kararlar almak anlamına geldiğini fark eder.
film etiketler : çelik adam izle, Amy Adams Filmleri izle, Henry Cavill Filmleri izle, Michael Shannon Filmleri izle, süperman izle, süparman çelik adam full izle, süperman çelik adam türkce dublaj izle, süperman çelik adam filmi izle,



Australia ( Avustralya )

Australia
Avustralya
Yapım Yılı :
2008
Lisan : 
Turkce Altyazı
Tür :
Macera / Dram / Tarih
Yönetmen :
Baz Luhrmann
Oyuncular :   
Nicole Kidman / Hugh Jackman / Shea Adams / Eddie Baroo / Ray Barrett / Tony Barry / Jamal Bednarz-Metallah / Damian Bradford / Bryan Brown / Nathin Butler /Tara Carpenter / Rebecca Chatfield / Lillian Crombie
Hikaye:
İngiliz sığır baronları, arsasını almak isteyince; kaba sığır sürücüsü ile kerhen de olsa çalışmak zorunda kalır. Çünkü 2000 baş sığırı sadece birkaç ay önce Pearl Harbor baskınının yapıldığı topraklardan yüzlerce mil geçirmek için ona ihtiyacı vardır. Yolculuk sürecinde adama aşık olur. Ayrıca Avustralya’ya da hayran kalır ve kendisi için yeni bir hayatın başladığının farkına varır.

How to Lose a Guy in 10 Days ( Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir? )

How to Lose a Guy in 10 Days
Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?
Yapım Yılı :
2003
Lisan : 
Turkce Altyazı
Tür :
KomediRomantik
Yönetmen :
Donald Petrie
Oyuncular :
Kate Hudson / Matthew McConaughey / Adam Goldberg / Kathryn Hahn / Annie Parisse /
Thomas Lennon / Michael Michele / Shalom HarlowRobert Klein / Bebe Neuwirth / Samantha Quan / Justin Peroff / Celia Weston
Hikaye:
Composure dergisindeki “Nasıl Yapmalı” köşesinin yazarı olan Andie Anderson’ın önünde kısa sürede teslim etmesi gereken alışılmadık bir görev vardır. Kadınların erkeklerle ilişkilerinde yaptığı ve onların kaçmasına sebep olan hataları birinci elden deneyimleyerek yazması gerekmektedir. Önündeki süre ise sadece 10 gündür. Bu süre içinde bir erkek bulması, onu kendisine aşık etmesi, sonra da kendisinden bıktıracak klasik flört hatalarını yapması gerekmektedir. Bu görev için hedef seçtiği Benjamin Barry adlı reklamcı gencin durumu da başka bir alemdir. O da kendi patronuyla iddiaya girmiştir ve istediği kadını 10 gün içinde kendisine aşık edebileceğini ileri sürmektedir.

The Rebound ( Askin yasi yok )

The Rebound
Askin yasi yok
Yapım Yılı : 
 2009
Lisan : 
Turkce Altyazı
Tür :
KomediRomantik
Yönetmen :
Bart Freundlich
Oyuncular :   
Catherine Zeta-Jones / Justin Bartha / Art Garfunkel / Joanna Gleason / Lynn Whitfield / Kelly Gould / Andrew Cherry / Kate Jennings Grant / Rob Kerkovich / John Schneider / Sam Robards / Alice Playten / Stephanie Szostak / Marcel Simoneau / Eliza Callahan
Hikaye:
Sandy, 40 yaşına yeni basmış, 2 çocuk annesi güzel ve seksi bir kadındır.Sleepy Hollow yakınlarında bir banliyöde yaşamaktadır. Pasta yapmak, sandviç hazırlamak, çocukları okula bırakmak, fantezisi olan futbol ligini takip etmek gibi birçok işi aynı anda yürütme konusunda uzmanlaşmıştır. Dışarıdan mükemmel bir dünya gibi gözüken hayatı kocasının onu aldattığını öğrenmesiyle darmadağın olur. Acı gerçekle yüzleşince 2 çocuğunu da alıp, bir iş bulmak ve yeni bir hayata başlamak üzere New York'a taşınır.

Göster Gününü 2 |TA|

Çokça beğenilen Kick-Ass filminin devamı niteliğinde çekilen yapıtta ilk filmde yaşananların ardından bir yıl geçmiştir. Mindy/ Hit-Girl, babasının da yönlendirmesiyle süper kahramanlar ekibinden ayrılır ve normal bir hayat kurmaya çalışır. Dave / Kick-Ass de normal hayata nispeten dönmüş olsa da Justice Forever isimli kendisine benzeyen kahramanlardan oluşan bu grubu gördüğünde onlara katılmaya karar verir. Justice Forever bir gece yeni bir görev kararı alır; bu seferki hedefleri Mr. Kim tarafından yönetilen ve çocukları pazarlayan bir çetenin izini sürmektir. Bu kötücül lider bir grup Latin Amerikalı çocuğu kaçırır; Kick-Ass, Battle Guy ve diğerlerinin yapması gereken şey ise daha fazla geç olmadan onları kurtarmaktır.

Saldırı |TR|

Yasmina Khadra´nın Türkçe dahil 40 dile çevrilen ve dünya çapında çok satan kitabı Saldırı´dan uyarlanan film, İsrailli Arap doktor Emin´in karısı hakkındaki gerçeği keşfetmesini anlatıyor. Emin kendi kurduğu dünyasında mutlu, başarılı bir kariyeri olan, eşini çok seven bir doktordur. Tel Aviv´de ailesine ve köklerine uzak ama hoşnut olduğu bir hayat yaşar.

Bir gün bir restoranda patlayan bir bombayla hayatı alt üst olur. Restorana bir intihar saldırısı düzenlenmiştir ve polis hemen Emin´in karısından şüphelenmiştir. Emin başta böyle bir şeyin mümkün olabileceğine inanmaz. Herkesin cani olarak gördüğü karısını temize çıkarmak için kendi araştırmasını yapar, ancak peşinden gittiği gerçekler yüzüne çarptıkça devam etmesi gittikçe zorlaşır.

Çelik Adam |TA|

Süper kahramanlar arasında en çok tanınan ve en çok saygı gören Superman”dir. Clark Kent / Kal-El (Henry Cavill) hayal edilemeyecek güçlere sahip olduğu için kendisini yabancılaşmış hisseden yirmili yaşlarında bir gazetecidir. Yıllar once gelişmiş gezegen Krypton”dan Dünya”ya getirilmiş olan Clark sürekli kendisine “Niçin buradayım?” sorusunu sormaktadır. Üvey anne babası Martha ve Jonathan Kent”in değerlerine göre büyütülmüş olan Clark kısa süre içinde süper yeteneklere sahip olmanın çok zor kararlar almak anlamına geldiğini fark eder.

Dünya tam da dengeye ve istikrara ihtiyaç duyarken, saldırıya uğrar. Clark”ın yetenekleri barışı sağlamak için mi yoksa sonunda bölmek ve fethetmek için mi kullanılacak? Clark sadece dünyanın son umut ışığı olmak için değil aynı zamanda sevdiklerini korumak için de Superman olmuş olmalı..

The Way Way Back |TA|

The Way Way Back’te 14 yaşındaki Duncan’ın annesi Pam, annesinin erkek arkadaşı Trent ve onun kızı Steph ile çıktığı yaz tatilinin hikayesi anlatılıyor. Uyumsuzluk sorunu yaşayan çekingen Duncan Water Wizz su parkının müdürü Owen ile arkadaş olur. Owen’la arkadaşlığı sayesinde Duncan açılmaya ve dünyadaki yerini bulmaya başlar. O yazı asla unutamayacaktır.

Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri |TA|

Clary, Pandemonium adlı bir gece kulübüne gider ve o akşam işlenen bir cinayete tanık olur. Bu anı gördükten sonra doğa dışı olaylar da peşini bırakmaz. Önce Valentine adında bir adam, annesi Jocelyn’i kaçırır. Kulüpte tanıştığı insanlardan kendisine yardım etmelerini ister. Karşılığında ise çok zor bir karar verir ve annesinin hiçbir zaman onaylamayacağı bir yola girer. Hem en iyi dostuyla kavga edecek, hem de aşkın bilinmedik sularına dalacaktır…

Çılgın Hırsız 2 |TA|

Eski süper kötü Gru, suç dolu geçmişini bir kenara bırakır ve evlatlık edindiği kızları Margo, Edith ve Agnes ile birlikte sakin bir hayata adım atar. Gru, kurduğu işiyle ve ailesiyle vaktini geçirirken, bazı gizemli olaylar yaşanmaya başlar. Anti-Villain League isimli son derece gizli bir örgüt, Gru’yu tehlikeli bir olayı araştırması için göreve çağırır ve ona bu görevde Minyonlar’ın yanı sıra bu organizasyonun en iyi ajanı olan Lucy de yardım edecektir. Gru artık iyi adamlarla anlaşma imzalamış ve dünyanın kurtuluşu için mücadele eden birine dönüşmüştür. Lucy ile birlikte kötücül bir süper gücün peşine düştükleri bu avda, çeşitli suçlularla da mücadele etmek zorunda kalacaklardır.

Eksik Sayfalar |Yerli|

Sekiz üst düzey yönetici, dolandırıcılık suçlarıyla yargılanmaktadırlar. Bu yargı sürecinde, bir gün kendilerini daha önce hiç görmedikleri bir ofiste bulurlar, kendini “Patron” olarak tanıtan gizemli bir adam onlara hayatlarında daha önce karşılaşmadıkları gerçeklerle yüzleştirecektir.
Bu gerilim dolu günlerde hayatta kalmak için ellerinden gelen her şeyi yapmaya razıydılar artık.
Son derece teknolojik olan bu ofis, sekiz çalışanını hiç bir yere bırakmak niyetinde değildir.
Aksiyon ve gerilim dolu günler başlamıştır artık. Neredeler? Şimdi ne olacak? Gizemli Patron kim?, Kimler yalancı? Kimler masum? Kimler suçlu? kimler suçsuz?’ Akıl sınırlarını zorlayan bu sorular, birbirinden ilginç sürpriz finallerin habercisi olacaktır.

7.Birim |TR|

UNIT 7’nin zor bir görevi vardır: en tehlikeli uyuşturucu trafik ağını şehirden temizlemek ve sokaklara korku salan bağımsız güçleri ortadan kaldırmak. Birim genç bir polis memuru olan Angel (Mario Casas) ile kaba, küstah ama yetenekli bir polis olan Rafael (Antonio de la Torre) tarafından yönlendirilmektedir.

UNIT 7’nin yöntemleri, polisler aşırı şiddet ve baskı kullandığı için kanun sınırlarının dışındadır. Onlara gore, bir sorunu çözmek için her yol mubahtır.

Görevlerinde ilerledikçe, grubu yöneten iki polis karşı karşıya gelir. Angel hırs ve şiddet yolunu seçerken, Rafael güzel ve anlaşılması zor Lucia’ya hissettiği duygular nedeniyle değişmeye, suçla savaşta yöntemlerini değiştirmeye başlar.

Cinderella |TR|

Bahtsız Külkedisi, bildiğimiz gibi prensin verdiği balo etkinliğine katılmayı ister ve binbir güçlükle orada olup bir geceliğine güzeller güzeli Cinderella’ya dönüşür. Ancak bu filmde Cinderella’ya dönüştüğü an kendisini, gerillalardan oluşan bir korsan filosuyla savaşırken bulur. Tehlikeli korsanlar yakışıklı Prens Vladimir ve Düşes’i kaçırmıştır. Cinderella, gece yarısı 12 olmadan ve kilise çanları çalmadan önce bu karmaşayı sona erdirmek zorundadır. Yalnızca korsanları yenilgiye uğrattığı takdirde prensine kavuşup aşık olabilecektir.
Külkedisi masalının modern bir uyarlaması olan animasyon türündeki filmde kahramanımıza yeni arkadaşlarından kurulu bir kadro eşlik ediyor.

Kahraman Köpek Jock |TR|

Genç bir adam ve onun en yakın arkadaşı ‘Jock’ adında bir köpeğin hikayesinin anlatıldığı film, Güney Afrika’nın şehirden uzak bölgelerinde ve 1880’lerde altına hücum zamanında geçiyor. Ailenin yerinde duramayan sevimli maskotu olan Jock aynı zamanda güvenilir bir dost ve cesur bir maceraperest . Zaman içerisinde sadakatini daha da iyi kanıtlayacak maceraların içinde kendini bulan Jock sürekli olarak gelişmekte ruhani olarak bambaşka bir boyuta doğru taşınmaktadır. Filmde hayvanların gözünden anlatılan hikaye için , 1909’da yayımlanan klasik bir çocuk romanı olan “Jock of the Bushveld” den esinlenilmiş. Çocuk seyirciye hitap eden bu filmin yönetmenliğini Duncan MacNeillie üstlenirken, orijinal dublaj kadrosunda ise Bryan Adams, Donald Sutherland ve Helen Hunt gibi isimler var.

Kod Adı:Olympus |TR|

Mükemmel oyuncu kadrosuyla aksiyona ve gerilime hazır mısınız ?
Deneyimli bir terörist tarafından Beyaz Saray ele geçirilir ve Başkan kaçırılır. Mike Banning (Gerard Butler) eski başkan korumalarındandır ve binanın içinde kapana kısılmıştır. Güvenlik güçleri karşılık vermek amaçlı bir araya gelince, Beyaz Saray’ı geri almak, Başkan’ı kurtarmak ve büyük bir faciayı önlemek için eski başkanın korumasına güvenmek zorundadır..

Ölüm Yolu |TR|

Los Ranchos çölü, bir bahar kaçamağı için en ideal yer olmasa da, babası Rachel’a (Sharon Hinnendael), muhteşem bir çöl evinin anahtarlarını verince, bu fırsatı değerlendirmek ister. Planında arkadaşlarını da çağırarak, çılgın bir eğlence düzenlemek vardır. Yola çıkar çıkmaz maskeli bir adamın sürdüğü otomobil tarafından takip edildiklerini fark ederler. Sonunda adamı atlatıp eve varırlar ancak evde onları daha büyük bir sürpriz beklemektedir..

Beyaz Saray Düştü |TR|

Büyük ölçüde kızını etkilemek amacıyla gizli servise dahil olabileceği bir görevde çalışmayı isteyen John Cale, Başkan James Sawyer’ın korumalarından biri olabilmek için başvuruda bulunur. Ancak ne yazık ki karşılığında aldığı yanıt olumsuz olur. Olumsuz haberi kızına vermekte zorlanan genç adam, kızını Beyaz Saray’a gidecekleri bir gezintiye çıkarır. Burada haberi vermeye hazırlanırken ortalık bir anda karışır. Paramiliter bir grup asker, Beyaz Saray’ı işgal etmiştir. Başkan, First Lady ve çocuklarının hayatı tehlikede; üçünün kaderi de John Cale’in ellerindedir!

Chucky'nin Laneti |TR|

Nica annesi ile arasındaki sorunları düzeltmek adına ailesiyle birlikte kasabaya taşınan, otoriter kız kardeşi Barb’ın gelişinin hemen ardından korkunç bir cinayette kurban giden annesinin yasını tutmaktadır. Kız kardeşi Barb gelecek planlarına burnunu sokmaya başlayınca Nica’da kısa zaman önce kargo ile gelen gülümseyen, kızıl saçlı, konuşan bebek Chucky ile teselli bulur.
Vahşi cinayetler ev halkını dehşete düşürmeye başladığında Nica’da Chucky’nin bu kan banyosunda parmağı olabileceğini düşünür.

Şirinler 2 |TR|

1. serisinden sonra 2. serisi Türkçe dublaj olarak karşınızda. Bu bölümde Gargamel, bir çift Şirinler benzeri haylaz karakter yaratıyor ve onlara Haylazlar ismini veriyor. Bu haylazlar sayesinde çok güçlü ve büyülü Şirin özünü elde etmeyi umuyor. Fakat, Gargamel istediği Şirini özünü sadece gerçek bir Şirin’den alabileceğini ve sadece Şirine’nin bildiği gizli büyülü sözler sayesinde Haylazlar’ın gerçek Şirinler’e dönüşebileceklerini öğrendiğinde Şirine’yi kaçırıyor ve onu dünyanın en gözde büyücüsüne, Paris’e getiriyor. Diğer şirinler Şirine’yi kurtarmak için kolları sıvayacaklardır. Şirin baba, Sakar Şirin ve Süslü Şirin’in dünyamıza dönerek insan dostları Patrick ve Grace Winslow ile işbirliği yapmaları gerekiyor. Kendisini her zaman diğer şirinlerden farklı hisseden Şirine, Yaramazlar Vexy ve Hackus ile yeni bir bağ kurabilecek midir yoksa Şirinler ona olan sevgilerinin gerçek olduğuna Şirine’yi ikna edebilecek midir?

Elysium: Yeni Cennet |TA|

2159 yılında toplum iki sınıftan oluşmaktadır: biri Elysium isimli insan yapımı bir uzay istasyonunda yaşayan zengin sınıf, diğeri ise aşırı nüfuslu ve hasarlı yeryüzünde yaşayan fakir sınıf.
Hükümet yetkilisi sekreter Rhodes göç karşıtı yasaların uygulanması ve Elysium şehrindeki insanların lüks yaşamlarının korunması için önüne çıkan bütün engelleri aşmak istemektedir. Ancak bu yeryüzünde yaşayan insanların Elysium’a girme çabalarını engelleyemeyecektir.
Şanssız Max (Matt Damon) köşeye sıkıştığında cesaret isteyen bir misyona çıkmayı kabul eder. Eğer başarılı olursa sadece kendi yaşamını kurtarmayacak aynı zamanda bu kutuplaşmış dünyalara eşitlik getirecektir…

Tatlı Cadı Lili: Mandolan’a Yolculuk |TR|

Almanya’da 1.2 milyon kişiyle büyük gişe başarısı yakalayan Lili ve Sihirli Kitabı’nın devam filmi “Tatlı Cadı Lili: Mandolan’a Yolculuk” geliyor!
İlk filmde süper güçleri olan bir cadıya dönüşüp dünyayı kötü büyücü Hieronymus’tan kurtaran sevimli cadı, serinin ikinci filminde kötülüklere karşı savaşmaya devam ediyor. Bu yeni bölümde Lili, Mandolan’a yolculuk yapıyor ve kralın yerine geçmeye çalışan Sadrazam Guliman’la mücadele ediyor. Guliman’ın kötü büyücüsü Abrash ise Lili’nin yolunu kesmek için onu kandırmaya çalışarak. Fakat herkesin unuttuğu şey var: bir cadıyı asla kandıramazsınız.
Bakalım Lili, kurnaz arkadaşı Musa ve beceriksiz ejderhası Hector ile Mandolan Krallığı’nı kötü büyücü Hieronymus’dan koruyabilecek mi?

Cheech & Chong's Animated Movie |TR|

18 Mart 2013′te vizyona giren, ABD yapımı Türkçe dublaj animasyon ve komedi türündeki filmi filmizliyorum1.blogspot.com farkı ile izlesene!

Paranoyaklar |TR|

Luciano (Daniel Hendler) doğum günü partilerinde çalışmakta aynı zamanda da ilk senaryosunu yazmaktadır. Aynı zamanda arkadaşı Manuel (Walter Jakob) ile Sofia (Jazmín Stuart) “paranoyaklar” adındaki şov programını sunmak için İspanya’ya dönmüştür. Manuel, Luciano’nun olmak istediği bütün herşeye sahiptir. Ancak Manuel bir gün kız arkadaşı Sofia’yı işleri nedeniyle Luciano ile iki günlüğüne yalnız bırakacak ve olaylar karışacaktır.

MacGruber |TR|

McGayver dizisiyle eğlenen bir komedi filmi.. Eski bir asker olan MacGruber, düşmanı Dieter Von Cunth (Val Kilmer) 10 yıl önce nişanlısını öldürmesinden sonra, bir kenara çekilmiştir. Fakat düşmanı Von Cunth’un amacının çalınan nükleer başlıklarla Washington’da ki Beyaz Saray binasını havaya uçurmak olduğunu öğrenince, görevin onu çağırdığını anlar. Bu çılgın planı durduracak ve yıllar önce tamamlanmamış hesabını görecektir.

Öldür Beni |TR|

Alés Film Festivali, Uluslararası Cretéil Kadın Filmleri Festivali ve Seattle Film Festivalleri’ne de katılan film, yaşamına son vermek isteyip de buna bir türlü cesaret ve fırsat bulamayan Adele ve hapishaneden firar edip bir çiftlikte saklanan Timo’nun (Roeland Wiesnekker) hikayesini aktarıyor.

+1 – Plus One |TA|

Samimi olan 3 üniversite öğrencisinin birlikte yaptığı plan ile birlikte yılın en büyük partisine katılırlar. Yılın en büyük partisinde gizemli olaylar yaşanmaktadır. 3 arkadaşlığı zorlayan bir kaos ortamı meydana gelir.

Timsah: Nehrin Dişleri |TR|

Bir gezi yazarı olan Pete (Michael Vartan), Avustralya’nın yakın zamanda gözde bir turistik bölgeye dönüşen Kuzey Bölgesi hakkında bir yazı hazırlamaktadır. Çıktığı bir nehir turu, güzel tur rehberi Kate sayesinden başlangıçta keyifli bir yolculuktan ibaretken; teknelerinin bölgede yaşayan timsahlardan birinin saldırısına uğraması ile tam bir kabusa dönüşür. Teknelerinin batan grup, yakındaki küçük bir kara parçasına sığınır. Ancak gelgitli nehrin suları, gün batımı ile yükselecektir. Ve onları sadece birer av olarak gören timsah, sandıklarından hem çok daha büyük, hem de çok daha zekidir.

Sevimli Canavarlar Üniversitesi |TA|

Mike ve Sully Sevimli Canavarlar’dan (Monsters, Inc.) sonra yeniden bir aradalar! Canavar olmak öğrenilebilir! Bu sefer maceranın öncesine, ikilinin üniversite günlerine dönüyoruz. Filmin başında ikilinin henüz sıkı dost olmadığı bir döneme gidiyor ve hatta ilk tanıştıklarında aslında çok da iyi anlaşamıyor olduklarına tanık oluyoruz. Daha sonra bu sıkı dostluğun nasıl başladığını, birbirlerinin farkılıklarına tahammül ederek bunların üstesinden nasıl geldiklerini görüyoruz.

Blood of Redemption |TA|

Kuvvet, para ve onu deliler gibi seven bir kadın, idol bir kardeş: Quinn Forte (Billy Zane) bunların hepsine sahip birisidir. Aynı zamanda onun düşmanları da vardır. Bir gecede herşeyi kaybeder. Onu kaldığı apartmandan birisi ihbar eder. Quinn tutuklandı. Onun babası ceza imparatorluğunun patronunu öldürmüştür ve kardeşi herşeyin arkasında Quinn’in olduğunu düşünmektedir. Hapisten çıktıktan sonra geçmişinden kurtulmak isteyecektir fakat bu iş o kadar kolay olmayacaktır.

Arkadaşım Max |Yerli|

Yetenek Sizsiniz yarışmasında birinci olup, seyircilerin gönlünde taht kuran akıllı köpek Max’in başrol oynadığı filmde, konağında sadık köpeği Max ile birlikte kalan Aliye Hanım, yaşadığı kasabanın tek önemli gelir kaynağı olan zeytinyağı fabrikasının sahibidir. Hayattaki tek varlığı Max ve yeğeni Burhan olan Aliye Hanım, açgözlü yeğeni Burhan’ın bir tuzağına kurban gitmek üzeredir. Burhan ve karısı Şermin Aliye Hanım’ı ortadan kaldırıp mirasını ele geçirmek için, yaşlı kadını kaçırırlar. Ancak hesaplamadıkları bir şey vardır! Max bu kaçırılma anının tek tanığıdır ve sahibini ne pahasına olursa olsun kurtarmak zorundadır. Bu maceralı yolculuk kasabanın diğer ucunda yaşayan küçük Deniz’i de içine alacaktır.

Pasifik Savaşı |TA|

Canavarlardan oluşan bir lejyon denizden yükselmeye başlar. Kaiju olarak bilinen canavarlar binlerce insanın ölümüne ve yaşam kaynaklarının tükenmesine sebebiyet verecektir. Büyük bir savaş başlar. Dev Kaiju’larla savaşmak için özel silah icat edilir: Bunlar Jeager’ler adı verilen devasa robotlardır. Bu robotlar zihinleri sinirsel bir köprüye kilitlenen iki pilot tarafından simultane olarak kontrol ediliyorlar. Jaeger’lar bile acımasız Kaiju’lar karşısında neredeyse savunmasızlardır. Yenilginin ucuna gelen insanlığı korumayan çalışan güçlerin geriye tek seçeneği kalır. Geçmişten gelen efsanevi ama eskimiş bir Jaeger’ı kumanda eden iki kahramana güvenmek zorundadırlar. Raleigh (Charlie Hunnam) ve Mako (Rinko Kikuchi) adındaki kahramanlar yaklaşan kıyamet karşısında insanlığın son umududur.


Les aventures extraordinaires d'Adèle Blanc-Sec

Les aventures extraordinaires d'Adèle Blanc-Sec
Adele'nin Olağanüstü Maceraları
Yapım Yılı :
2010
Lisan :
Turkce Dublaj
Tür :
Aksiyon / Macera / Fantastik
Yönetmen :
Luc Besson
Oyuncular : 
Louise Bourgoin / Mathieu Amalric / Gilles Lellouche / Jean-Paul Rouve / Jacky Nercessian / Philippe Nahon /Nicolas Giraud / Laure de Clermont-Tonnerre
Hikaye:
Yıl 1912. Adele, amacına ulaşabilmek için sınır tanımayan gözü kara genç bir gazetecidir. Buna Mısır'a gidip oradaki mumyalarla uğraşmakta dahildir.  Bu arada, Paris'te, panik yaşanmaktadır. Bir uçan dinozor cinsi olan Pterosaur'a ait 136 milyon yaşındaki bir yumurta Ulusal Tarih Müzesinde sergilendiği bölümde bilinmeyen biri tarafından kuluçkalanır. Yumurtadan çıkan kuş kentte terör estirmektedir. Ama yaşamı maceralarla dolu olan Adele için bunlar heyecan sayılmaz.

Moonstruck ( Ay Çarpması )

Moonstruck
Ay Çarpması
Yapım Yılı :
1987
Lisan : 
Turkce Altyazı
Tür :
Komedi / Dram / Romantik
Yönetmen :
Norman Jewison
Oyuncular :
Cher / Nicolas Cage / Olympia Dukakis / Vincent Gardenia / Danny Aiello / Julie Bovasso / John Mahoney / Louis Guss / Feodor Chaliapin Jr. / Anita Gillette / Leonardo Cimino /Paula Trueman / Nada Despotovich / Joe Grifasi / Gina DeAngeles
Hikaye:
Loretta Castorini  utangaç nişanlısını bekleyen biraz da evde kalmış, duygusal bir kadındır. Loretta beklediğinin gerçekleşmemesi sonucunda kapıldığı umutsuz duygular sonucunda nişanlısının biraz yabani gibi gözüken erkek kardeşi Ronny'e  aşık oluyor. Ronny bir fırın işçisi olup, operaya ve hayata düşkün bir adamdır...


  • Kısım 1
  • Kısım 2

Delta of Venus ( Venus Deltası )

Delta of Venus
Venus Deltası
Yapım Yılı :
2011
Lisan :
Turkce DublajOriginal Sound
Tür :  
Romantik / Dram / Erotik
Yönetmen :   
Zalman King
Oyuncular :  
Audie England / Costas Mandylor / Eric Da Silva / Raven Snow / Rory Campbell / Emma Louise Moore / Bernard Zette / Marek Vasut / Markéta Hrubesová / Daniel Leza /Jirí Ded Dale Wyatt / Stephen Halbert / Valérie Zawadská / James Donahower
Hikaye:
2. Dünya Savaşının duman bulutlarının Avrupa üzerinde toplanmaya başladığı sıralarda, Paris kafelerinde eğlence hala devam etmektedir. Elena , yakışıklı bir Fransıza  aşık, Amerikalı genç ve güzel bir yazardır. Aralarındaki farklı ilişki, Elena'yı seksüel uyanışa uzanan bir yolculuğa çıkaracaktır.  Lawrance, New York'a gitmek üzere ayrıldığında, Elena, tutkunun gizli yeri Venüs Deltasını bulmak ve zevkin doruk noktasına ulaşmak için çıktığı ve tüm limitleri zorlayan yolculuğuna devam edecektir.

  • Turkce Dublaj
  • Original Sound

The Master ( Usta )

The Master
Usta
Yapım Yılı :
2012
Lisan :
Turkce Dublaj
Tür :
Dram
Yönetmen :
Paul Thomas Anderson
Oyuncular : 
Philip Seymour Hoffman / Joaquin Phoenix / Amy Adams / Price Carson / Mike Howard / Sarah Shoshana David /Bruce Goodchild / Matt Hering / Dan Anderson / Andrew Koponen / Jeffrey W. Jenkins / Patrick Biggs / Ryan Curtis /Jay Laurence / Abraxas Adams / Tina Bruna
Hikaye:
Eski donanma subayı Freddie Sutton, tüm dünyayı alt üst eden II. Dünya Savaşı'nda cephede görev aldıktan sonra ülkesine döner. Fakat bundan sonra ne yapacağı, hayatını nasıl şekillendireceği konusunda kararsızdır. Tam bir boşluğa düşmek üzereyken The Cause tarikatının karizmatik lideri Lancaster Dodd ile tesadüfen tanışır ve ona tutunur. Sutton kısa bir sürede vaazlarıyla meşhur olan Dodd'un sağ kolu olur; başta neyin içine sürüklendiğini tam olarak bilmese de ilerleyen dönemlerde Master'ın önüne dahi geçecektir...
 
Support : Türkçe | Blogger | Temaları
Copyright © 2013. Online Film İzle | İndirmeden Hd Sinema Film İzle - All Rights Reserved
www.hdsinefilmizle.blogspot.com Türkçe Blogger Temaları
powered by www.hdsinefilmizle.blogspot.com