Son Eklenenler

Cold Mountain ( Soğuk Dağ )

Cold Mountain
Soğuk Dağ
Yapım Yılı : 2003
Lisan : Turkce Dublaj
Tür : Dram / Romantik / Savaş
Yönetmen : Anthony Minghella
Oyuncular : Jude Law / Nicole Kidman / Renée Zellweger / Eileen Atkins / Brendan Gleeson / Philip Seymour Hoffman / Natalie Portman / Giovanni Ribisi / Donald Sutherland / Kathy Baker / James Gammon / Charlie Hunnam
Cold Mountain, Amerikan İç Savaşı'ndan hemen sonra evine dönen yaralı bir Güneyli askerin gözünden, tüm bir ulusun geçirdiği önemli bir döneme tanıklık ediyor. Inman güneydeki evine dönerken kafasında tek bir şey vardır, canından çok sevdiği Ada'nın güvenliği.

Otoban Oyunu |TR|

Çaylak bir polis ve kurt bir sürücü. Hong Kong caddelerinde ölüme meydan okuyan bir hesaplaşma, nefes kesen bir aksiyon.

Merlin Ejderhalara Karşı |TR|

5. Yüzyıl Britanya'sında, genç yaştaki Merlin’in büyü konusundaki yeteneğini farkeden Mage ondaki potansiyeli görür ve kullanmak ister. Merlin geniş arazilere sahip olan Vendiger ve uçan ejderhalara karşı mücadele etmeye başlar… Tüm İngiltere’nin kaderi genç Merlin’in ellerindedir.

Sihirli Oyuncaklar |TR|

Mary sihirli bir maceraya katılıyor! Mary’nin oyuncak fındıkkıranı canlanır ve onu olağanüstü oyuncaklar, bonbon şekerleri ve dans eden perilerle dolu büyülü dünyasına götürür.Mary çok geçmeden kötü Fare Kral’ın bu muhteşem krallığı tehdit ettiğini anlar. Fındıkkıran’ı azad etmek için, Marry’nin prensi ve krallığı kurtaracak bir sırrı çözmesi gerekmektedir.

Erkek Aklı |TR|

Steve Harvey'in çok satan kitabından alınan film birbirini tanıyan dört farklı erkeğin hayatlarındaki kadınlar adlı Harvey'in önerileri ile dolu bu kitabını satın alıp okuduktan sonraki ilginç tecrübelerini anlatıyor. Erkekler kız arkadaşları tarafından oyuna getirildiklerini anlayınca sevgililerine güzel bir ders vermeye karar verirler.

Gökkuşağı Savaşçıları |TR|

Yerel bir toplulukta yaşayan bir grup insan, doğayla uyum sağlamayı başararak hayatta kalmaktadır. Ancak yaşadıkları bölgeye gelen acımasız tüccarlar, onları köle gibi kullanarak esir etmek istemektedirler. Grubun başı olan Genji önderliğinde buna karşı savaşacak olan halk, bu uğurda bir çok fedakarlık yapmak zorunda kalır. İki kısım halinde çekilen Tayvan yapımı film, yerel bir halkın özgürlük mücadelesinden esinlenerek beyaz perdeye aktarılıyor.

Sırlar Evi |TR|

Başarılı bir avukat olan David eşine sürpriz yaparak bir ev satın alır..Ev çiftin hayallerindeki evdir..Muazzam büyük ve gösterişli…Fakat çiftin evle ilgili bilmedikleri bir şey vardır..Dışarıdan mükemmel ve kusursuz görünen bu ev içinde tehlike barındırmaktadır..Evdeki ilk gecelerinde tesadüfen çift bu tehlikeyi bulurlar..Evin duvarları ve döşemeleri zulalanmış uyuşturucu doludur..İşte bu keşiften sonra Emma ve David için gerilim dolu saatler başlar..Çünkü evde yalnız değildirler ve birileri onlardan almak istedikleri şeyi almak niyetindedir..

Ölüler Ülkesi |TR|

Dünyanın büyük bölümünü yaşayan ölüler ele geçirmişlerdir. Yaşayan ölülerin estirdiği terör karşısında çaresiz kalan insanlar ise, ‘normal’ hayatlarını sürdürebilmek için çareyi tahkim edilmiş kent duvarlarının arkasına çekilmekte bulmuşlardır. Öte yandan bir avuç acımasız fırsatçı girişimci tarafından oluşturulmuş başka bir topluluk daha vardır. Bunlar da karmaşa içindeki kent caddelerinin üzerinde yükselen gökdelen kulelerinde yaşamaktadır.Kent duvarlarının dışında ölülerden oluşan ordu hızla büyüyerek güçlenir. İçeride ise anarşi doruk noktasına varmıştır. Kentteki insanların hayatını kurtarmak için bir grup paralı asker göreve çağrılır. Ölüler ordusundan insanları koruyabilmenin başka yolu kalmamıştır.


Pearl Harbor

Pearl Harbor
Yapım Yılı : 2001
Lisan : Turkce Dublaj / Turkce Altyazı
Tür : Aksiyon / Dram / Romantik
Yönetmen : Michael Bay
Oyuncular :John Fujioka / Michael Shannon / Sara Rue / Catherine Kellner / Cuba Gooding Jr. / Jon Voight / Jennifer Garner / Ewen Bremner / Greg Zola / William Lee Scott / Jaime King / Alec Baldwin / Kate Beckinsale / Josh Hartnett / Ben Affleck
Rafe Mc Cawley  ile Danny Walker , çocukluk yaşlarından itibaren, çok iyi dost olarak birlikte büyüyen cesur iki genç pilottur. Okuldan mezun olduktan sonra Amerikan Hava Kuvvetlerine yazılırlar. Rafe, Birleşik Amerika Donanmasında görev yapan güzel ve cesur hemşire Evelyn Stewart’a  aşık olmuştur. Ama onun savaş tutkusu bu iki sevgiliyi ayırır...


  • Turkce Altyazı
  • Turkce Dublaj

The Ledge ( Hayatının Secimi )

The Ledge
Hayatının Secimi
Yapım Yılı : 2011
Lisan : Turkce Altyazı / Turkce Dublaj
Tür : Dram / Gerilim
Yönetmen : Matthew Chapman
Oyuncular :  Charlie Hunnam / Terrence Howard / Liv Tyler / Patrick WilsonJaqueline Fleming / Christopher Gorham / Maxine Greco
Hayatının Seçimi”nde, atılacak bir adım bir hayatı sonsuza dek değiştirebilir. Karanlık bir geçmişe sahip olan Shana , aynı iş yerinde çalışmaya başladığı komşusu Gavin  ile tutkulu bir aşk yaşamaya başlar. Ancak Shana’nın uçlarda yaşayan kocası Joe’nun  bu sadakatsizliği öğrenmesi üçünü birden fırtınalı bir sona doğru sürükleyecektir. Zamana karşı yarışılan bu gerilimde, karmaşık bir aşk üçgeni ve birbiriyle karşıt düşüncelere sahip iki adamın ölümcül çatışması merak uyandıracak bir şekilde perdeye yansıyor.

  • Turkce Altyazı
  • Turkce Dublaj

Major Dundee ( Kahraman Binbaşı )

Major Dundee
Kahraman Binbaşı
Yapım Yılı : 1965
Lisan : Turkce Altyazı
Tür : Macera / Savaş / Western
Yönetmen : Sam Peckinpah
Oyuncular : Charlton Heston / Richard Harris / Jim Hutton / James Coburn / Michael Anderson Jr. / Senta Berger / Mario Adorf
Sivil savaşın son kışında, süvari subayı Amos Dundee, ordunun nizami askerleri, güneyli savaş esirleri ve gözcülerden oluşan kavgacı bir birliği yönetmektedir. Amaçları, Teksas’taki Birleşik Devletler üssünü basan bir grup Apaçi’yi yok etmek için Meksika’ya bir keşif seferi yapmaktır.


Sadece Aşk |TA|

LOVE IS ALL YOU NEED Pierce Brosnan ve Trine Dyrholm'un rol aldığı ve senaryosunu Susanne Bier ile Anders Thomas Jensen'ın yazdığı sıcak, eğlenceli ve hayatın içinden bir romantik komedi filmidir. Her şeyin bittiğini düşündüğünüzde, aslında her şeyin yeniden başlayacağını anlatan hikayede Susanna Bier aşk, absürtlük, mizah ve kalbe dokunan karakterlerle harikalar yaratıyor. Birbirinden farklı iki aile limon bahçesinin ortasındaki güzel ve eski bir İtalyan köşkünde buluşurlar. Orada bulunma nedenleri her şeyin en ince detayına kadar planlandığı romantik bir düğündür. Elbette hiçbir şey plana uygun gitmez ancak sonunda her şey tatlıya bağlanır. LOVE IS ALL YOU NEED gerçekten farklı bir hikayesi olan ve izleyen herkese umut verecek nitelikte bir komedi filmi...

Kulübe |TR|

Kullanmadıkları bir daireyi esrarengiz bir adama kiralayan çiftin başına gelen tuhaf ve korkutucu olayları konu alıyor. Chloe ve Michael uzun zamandır evli olan mutlu birer çiftlerdir. Evlerinin arka bahçesinin tenha ve karanlık bir köşesinde bir kulübe bulunmaktadır. Burayı bir adam kiralamak isterler, nasıl olsa kullanmıyoruz diyerekten kiracıyı kabul eden çiftler gerçekleri çok sonradan öğreneceklerdir. Yazar olan Robert’in geçmişinde çok karanlık olaylar gizlidir. Artık arka bahçelerinde büyük bir tehlike barınıyordur.

Çok Gizli |TR|

Miley Cyrus’un da rol aldığı kaliteli bir gençlik filmi olarak dikkat çekiyor. Babasıyla ortak olarak teşkilatta polis olarak çalışan bir kıza büyük bir gizli görev verilir ve ardından komik ve bir o kadar aksiyon dolu olaylar gerçekleşir. Molly (Miley Cyrus) uzun zamandır teşkilatta çok eski ve güven verici bir polis memuru olan babasıyla iyi bir ekip olmuşlardır. Hiç beklenmedik bir anda FBI tarafından Molly’e gizli bir görev verilir. Rus mafyasının işlediği önemli bir suçun tek tanığı olan bir liseli kızın arkadaşı olmak onun şimdiki görevidir. Kılık değiştirir ve bir liseli olur.

Tiger Eyes |TA|

Babasının ölümünden sonra annesi tamamen kontrolü kaybetmiş ve yas tutma işini biraz abartmıştır. Bu durum genç kızı çok üzmektedir. Üstüne üstlük Atlantic City’de ki evinden annesinin zoruyla Los Alamos’a taşınmak zorunda kalmıştır. Bu değişim onun için kolay olmayacaktır, yeni taşındığı yerdeki bir kaç arkadaşı sayesinde bu durumun üstesinden gelmeye çalışacaktır. Kanyonları gezmeyi ve incelemeyi seven bir Amerikan yerlisi ile tanışan genç kızın hayatı o andan itibaren tamamen değişecektir.

Seksi Şeytani Deha |TA|

Ortak eski sevgilileri tarafından bir bara davet edilen bir grup yabancının hikayesini anlatan bu kara komedi filminde, çıldırtıcı derecede seksi, davranışları önceden tahmin edilemeyen ve büyük olasılıkla deli olan Nikki Franklyn son sevgilisini öldürdüğü için gönderildiği hapishaneden yeni çıkmıştır. Nikki bara vardığında parti başlar. Nikki istekleri konusunda oldukça gizemlidir. Şimdiki ve eski sevgilileri kısa bir süre sonra genç kadının olası ölümcül sonuçları olan zihin oyunlarından birinin içinde olduklarını anlarlar. Gecenin sonunda intikam alınmış olacak, yeni bir aşk doğacak ve Nikki seksi şeytani dahi unvanını bir kez daha kanıtlayacaktır.

Gazeteci Çocuk |TR|

Bir şerifi öldürmekle suçlanan bir adamın (John Cusack) kadın bir mektup arkadaşı (Nicole Kidman) onu ölüm hücresinden çıkarmak için iki gazetecinin yardımını alınca adama yeni bir hayat sunulur…Film Pete Dexter’ın romanından Precious’ın yönetmeni Lee Daniels tarafından uyarlanmıştır.


Gebo ve Gölge |TA|

Yaşayan ve halen sinema filmi çeken Dünyanın en yaşlı sinemacısı ünvanını taşıyan 103 yaşındaki bir yönetmenden 1923 tarihli bir oyun uyarlaması. Gebo isimli adam yaşlanmasına aldırmadan çalışmak zorundadır. Bitmiş ve tükenmiş bir halde olsa dahi muhasebecilik yaparak ailesini geçindirmek zorundadır. Karısı ve kendilerine bakan gelinleri ile küçük bir evde yaşamaktadırlar. Ortalıkta kaybolan ve sorumsuz bir çocuk olan oğulları ise onları hep endileşelendirmekten başka bir işe yaramamaktadır.

Ayıcık |TA|

Aslında aşkın herkesin istediği ve ihtiyacı olduğu bir duygu olduğunu anlatan güzel bir film. Gününün çoğunu vücut geliştirmek için harcayan orta yaşta bir adam, vücudu ne kadar kaslı ve atletik olursa olsun, kızlar onun bir bakışına dahi kanabilecek olsa bile onunda aşka ihtiyacı vardır. Dennis oldukça yapılı olmasına rağmen bir o kadarda ana kuzusudur. 38 yaşındadır ve o yaşına kadar annesiyle birlikte yaşamış ve o olmadan hiç önemli birşey yapmamıştır. Amcasının Tayland’lı bir kızla evlenmesinden sonra kendisi de içinde bir güç bulur ve Pattaya adı verilen bir bölgede kız avına çıkar.

Çatlak Film |TR|

Farklı hikayelerin tek sinema filminde işlenmesiyle oluşan güzel bir komedi filmi. Çatlak Film, seks ve kadın erkek ilişkilerinin konu alındığı ve 11 farklı yönetmenin 11 farklı hikaye ile yaptıkları kısa filmleri bir arada toplayıp sinema perdesine uyarlanıyor. Kaliteli bir komedi gençlik dizisi olarak dikkat çekiyor. Farklı hikayelerin içerisinde Genç, ergen ve orta yaştaki insanların sevgilileri ya da kız arkadaşlarıyla yaşadıkları ilişkiler ve komik olaylar ön planla çıkartılmış. Seri halde sıkılmadan farklı hikayelerle sürükleyici bir film.

Le professionnel ( Profesyonel )

Le professionnel
Profesyonel
Yapım Yılı : 1981
Lisan : Turkce Altyazı
Tür : Aksiyon / Suç / Dram
Yönetmen : Georges Lautner
Oyuncular : Jean-Paul Belmondo / Jean Desailly / Cyrielle Clair / Marie-Christine Descouard / Elisabeth Margoni / Jean-Louis Richard / Michel Beaune
Malagawi isimli Afrika ülkesinin başkanını öldürmek üzere görevlendirilen ajan Joss politik ilişkilerin değişmesiyle Fransa gizli servisi tarafından ele verilir...... ve iki senelik hapis hayatından sonra amirlerinden intikam almak üzere ülkesine döner. Belmondo'nun karizmasıyla lezzetlenen Fransız usulü aksiyon yönetmen Georges Lautner'in imzasını taşımaktadır.

Kayıp Çocukluk |TR|

Arjantin'den bütünüyle gerçek bir dönem filmi... 1979 yılında Arjantin'de geçen film, okulda farklı bir kimlik kullanan gencin romantik hikayesini anlatıyor...

Troy ( Truva )

Troy
Truva
Yapım Yılı : 2004
Lisan : Turkce Dublaj
Tür : Macera / Dram / Tarih
Yönetmen : Wolfgang Petersen
Oyuncular :  Brad Pitt / Eric Bana / Orlando Bloom / Julian Glover / Brian Cox / Nathan Jones / Adoni Maropis / Jacob Smith / John Shrapnel / Brendan Gleeson
On yıl süren ve bir medeniyetin çöküşüne neden olacak savaşı, Truva prensi Paris ile Isparta Kraliçesi Helen 'in aşkı başlatır. Paris'in Helen'i kocası Kral Menelaus'tan çalması kabul edilemeyecek bir hakarettir. Aile onuru Menelaus'a yapılan bu yanlış hareketin kardeşi Agamemnon'a da yapıldığını öngörmektedir. Mikene Kralı olarak büyük bir güce sahip olan Agamemnon, Helen'i Truva'dan geri getirerek kardeşinin şerefini kurtarmak için kısa sürede Yunanistan'ın tüm ordularını bir araya toplar.

Ölümün Sesi |TR|

Bir dizi insan ölecekleri ana ilişkin korkunç cep telefonu mesajları almaktadırlar. Mesajlar silinebilse de, telefon numarası ekranda kalmaktadır. Beth Raymond (Shannyn Sossamon) birkaç gün arayla iki arkadaşının korkunç bir şekilde can verişlerine tanık olarak ciddi bir travma yaşar. Daha da rahatsız edici olanı, her ikisinin de cep telefonlarına mesaj geldiğini bilmesidir. Arkadaşları bu mesajlarda yaşayacakları dehşet dolu son anlarının kaydını dinlemişlerdir. İmkansız gibi görünse de, bu mesajlar ölmelerinden günler önce gelmiştir, ama her iki ölüm de tam olarak mesajın söylediği anda ve şekilde gerçekleşmiştir. Polis, Beth’in aklını yitirmiş olduğunu düşünse de Detektif Jack Andrews (Edward Burns) ona inanmaktadır çünkü kendi kız kardeşi de, Beth’in arkadaşlarının ölümüyle büyük benzerlikler gösteren feci bir kazada yaşamını yitirmiştir. Jack ve Beth birlikte bu garip ölümlerin üzerindeki esrar perdesini kaldırmak için hummalı bir çalışma içine girerler. Ama gerçeği bulmaya yaklaştıklarında, Beth’in cep telefonu da acı acı çalmaya başlar ve ekranda Cevapsız Arama yazısı belirir.

Gece Görevi |TR|

Küçük kasabanın büyük sırrı. Los Angeles'lı polis Stone küçük bir kasabaya gelir ve buradaki gizemli olayları çözmeye çalışır.

Elles ( Kadınlar )

Elles
Kadınlar  
Yapım Yılı : 2011
Lisan : Turkce Altyazı / Turkce Dublaj
Tür : Dram / Erotik
Yönetmen : Malgorzata Szumowska
Oyuncular : Juliette Binoche / Anaïs Demoustier / Joanna Kulig / Louis-Do de Lencquesaing / Krystyna Janda / Andrzej Chyra / Ali Marhyar / Jean-Marie Binoche
Anne iki çocuk annesi olan, Parisli ve iyi kazanan gazeteci bir kadındır. Elle dergisi için fahişelik yaparak hayatını kazanan genç kızlar hakkında bir araştırma makalesi yazmaktadır. Bu süreçte iki bağımsız genç kızla görüşür; Alicja ve Charlotte. Bu kendilerine güvenen kızların hayatları hakkında öğrendikleri kendi doğrularını da sorgulatacaktır.  

  • Turkce Altyazı
  • Turkce Dublaj

Amors baller |TA|

Lucas genç ve hareketli biridir. Büyük bir şehirden daha küçük bir kasaba olan bir yere taşınırlar. Kasabaya gelir gelmez bir kızdan çok hoşlanıyor. Kızı takip ettikten sonra kendi futbol takımının kaptanı olduğunu öğreniyor. Susanne isimli güzel kız, futbolu çok seviyor o yüzden erkeklere kaptanlık yapıyor. Lucas, Susanne konusunda pekte şanslı değildir. Onun gönlünü fethedebilmesi için iyi bir futbolcu olması yeterli olabilir. O yüzden yakındaki turnuva için sıkı bir hazırlığa başlayacaktır.

Bir Dalavere Öyküsü |TR|

Teksas Meksika sınırında yaşayan ve hayatla dalga geçen Wendell Baker, son derece güleryüzlü, optimist, güzeller güzeli Doren’e aşık ve sürekli olarak Doren’e aşkını ilan eden, onun etrafında dolaşan, genç bir adamdır. Ama bu genç adamın bilinmeyen bazı gerçekleri de vardır… Bu adam bir hükümlüdür. Bu gerçeği öğrenen Doren için Wendell artık geçmişte kalır. Günlerini hapiste bile futbol oynayarak eğlenceli kılan bu sevimli adam günün birinde tahliye olur ve akabinde huzurevinde çalışmaya başlar. Böylece eğlence dolu maceralar da başlamış olur. Aynı yerde çalışan başhemşirenin akıl almaz dolaplarının farkına varır. Huzurevi’nin üç sakini Doren’i geri kazanması için ona yardım ederken, Wendel de onlarla beraber bu entrikaları açığa çıkarmaya çalışır. Acaba bu işbirliği, düzenbazlığı ortaya çıkarmaya ve Wendell’in Doren’i geri kazanmasına yardımcı olacak mıdır?

Eyvah Yaş 40 |TR|

Yönetmen ve yapımcı Judd Apatow benzersiz evrenine orta yaşın vücuda verdiği düşük performans ve yüksek krizdeki bir çiftin, ‘Knocked Up’ filminin de başrollerinde birbirleriyle aynı şekilde mükemmel bir performans sergileyen iki karakter olan Debbie ve Pete’in dramatik komedisini derinlemesine işleyen bir öyküyle yeniden geri dönüyor. Pete ve Debbie’nin 40′lı yaşlarda, büyümekte olan evlatlarıyla ve evlilikleriyle baş etmeye çalışırken, yönetmen evliliğin ve aile kurmanın gerektiği sorumlulukları ön plana çıkarmaya özen gösteriyor.

Parker |TR|

Jason Statham başarılı filmlerinin ardına bir yenisini daha ekledi. Genelde aksiyon filmlerinde büyük başarılara imza atan Statham bu filmde Parker karakterini canlandırıyor. Aynı zamanda başrollerde Jennifer Lopez’de yer alıyor. Parker imkansız gibi görünen soygunları gerçekleştirmede profesyonel olmuş birisidir. Gelen büyük soygun teklifini Parker reddedince ele başları Parker’a cephe alırlar ve onu ıssız bir yolun ortasında bırakırlar. İntikam almak için yeni tanıştığı Leslie (Jennifer Lopez) ile birlikte son soygundan haberdar olurlar ve işe el atarlar.






Yedi Yaşam |TR|

Ben Thomas(Will Smith), geçmişindeki bazı hatalardan dolayı suçluluk duyan, intiharı düşünecek kadar depresif bir insandır. Kafasında devamlı intihar düşüncesinin dolaştığı Ben, hayatına giren tamamen yabancı 7 kişi vesilesiyle kefaletini ödeme şansını yakalayacak; bu sırada kalp hastalığı olan Emily'de (Rosario Dawson) aşkı bulacaktır.

Bir Köpek Yılı |TR|

A Dog Year’ın kahramanı Jon Katz de tıkanmış bir yazar. İşin fenası, bu yaratıcılık sorunu özel hayatını da etkiliyor. Duygusal olarak uzak kaldığı karısı onu terk edip kızkardeşinin evine gidiyor. Jon telefona bile nadiren cevap veriyor. Derken bir barınaktan ona, kötü muamele nedeniyle disiplinsiz olan bir İskoç çoban köpeği yolluyorlar. Jon nasılsa köpeği geri göndermiyor ve rahat rahat koşabilsin diye harap bir çiftlik evi kiralıyor. Bir komşu da onu, köpeği eğitmesine yardımcı olabilecek bir kadınla tanıştırıyor.

Nefes Nefese |TR|

İzlandalı Balthasar Kormákur’un yıldızlarla dolu son filmi, ülkesi dışında çektiği ilk, İngilizce çektiği ikinci film. Nefes Nefese, ender görülen bir hastalığa yakalanan kızları Chloe’yi kurtarmak için çabalayan Los Angeles Bölge Savcısı Paul Chaney ve karısı Diane’in soluksuz izlenen öyküsünü anlatıyor. Her iki ciğerinin birden değiştirilmesi gereken ve organ nakli için sıra bekleyen Chloe, gitgide kötülemektedir. Paul, kızını kurtarmak için elinden gelen her şeyi yapmaya hazırdır; Meksika’da Tijuana kentinde bir operasyon da buna dahildir. Ama bu yolda uluslararası organ mafyasıyla karşı karşıya gelir. Artık yalnızca kızını değil, kendini de kurtarmalıdır.

Beni Yargılama |TR|

Alice lüks bir villada, emrinde hizmetçiler, zengin kocası ve 9 yaşındaki oğluyla yaşayan güzel bir kadındır. Fakat rüya gibi sürdürdüğü bu hayat kocasının bir trafik kazasında kaybetmesiyle kabusa dönüşür zira Alice kendisini bir sürü borca batmış olarak bulur. Villasından taşınmak zorunda kalan Alice bir apartman dairesi tutar ve borçları ödemek için iş aramaya başlar. Tele-kız Eva ile tanışması ise hayatının bu anında tam bir dönüm noktası olacaktır… Romantik İtalyan komedilerinin yönetmeni olarak tanıdığımız Massimiliano Bruno’nun yönetmen koltuğuna oturduğu film Paola Cortellesi, Raoul Bova ve Rocco Papaleo başrolleri paylaşıyor…

Karamel |TR|

Beyrut’ta 5 kadın düzenli olarak bir güzellik salonunda buluşurlar…Bu güzellik salonu birkaç neslin bir araya gelip dertleştiği ve birbirleri ile sırlarını paylaştığı, şehrin en renkli mekanıdır… Lalale Rabih i sevmektedir ancak Rabih evlidir… Nisrine Müslüman’dır…Ve yaklaşan nikah günü onu ölesiye korkutmaktadır…Çünkü bakire değildir… Rima kendisini müşterilerine asılmaktan alıkoyamamaktadır…Özellikle de uzun saçlı güzel olanına… Jamale yaşlandığını reddetmektedir… Rose hasta ablasına bakarken hayatını harcamış bir kız kurusudur… Kuaför dükkanı, bu birbirinden değişik ve güzel kadınların annelik, aşk ve seks hakkındaki konuşmaları ve bitmek bilmeyen güzelleşme çabaları ile şehrin en eğlenceli yeridir…

Ciddi Bir Adam |TR|

1960′ların ortasında geçen filmde, Orta Amerika’da bir üniversitede fizik profesörü olan Larry Gopnik’in gitgide kötüye giden hayatını Coenler’in filmlerinden alışık olunduğu üzere mizahi bir anlatımla izleyeceğiz. Larry, karısı Judith tarafından terk edildikten sonra karısının iş arkadaşı Sy Ableman’la birlikte olduğunu öğrenerek ikinciyi darbeyi yer. Bu yetmezmiş gibi bir de sorumsuz kardeşi Arthur’da yanına taşınır ve evin tüm sorumluluğu Larry’e yüklenir. Başına buyruk oğlu Danny ve alışverişten başka bir şeyi düşünmeyen kızı Sarah’ta, Larry’nin dertleri arasındadır. İşin içine birde kimden geldiği belli olmayan bir tehdit mektubu, üniversiteden mezun olmak için rüşvet teklif eden bir öğrenci ve güzel komşusu da girince Larry, bu karmaşanın içinde yapayalnız kalır. Gerçek bir tavsiye ve yardım ihtiyacı hisseden Larry bir hahama başvurur. Acaba tüm dertlerini sona erdirecek, ona yardım edebilecek güvenilir bir dost çıkabilecek mi? Ciddi bir dost…

The Red Violin ( Kırmızı Keman )

The Red Violin
Kırmızı Keman
Yapım Yılı : 1998
Lisan : Turkce Altyazı / Turkce Dublaj
Tür :Dram / Romantik / Gizem
Yönetmen : François Girard
Oyuncular : Carlo Cecchi / Irene Grazioli / Anita Laurenzi / Tommaso Puntelli / Samuele Amighetti / Jean-Luc Bideau / Aldo Brugnini / Christoph Koncz / Clotilde Mollet / Florentín Groll / Johannes Silberschneider / Rainer Egger / Paul Koeker / Wolfgang Böck
17.yy İtalya'da ünlü bir keman ustası tarafından üretilen kırmızı bir kemanin şimdiki tarihe kadar başından geçenleri anlatan uluslararası bir yapım. Film tarot falı ile açılır, süresince falın anlattığı 'doğacak çocuğun' yerini kırmızı keman alır. Keman kırmızıdır çünkü 'doğacak çocuk' doğamamış annesiyle beraber ölmüştür, kanlarıyla da keman cilalanmıştır.


  • Turkce Altyazı
  • Turkce Dublaj

A Royal Affair ( Yasak Aşk )

A Royal Affair
Yasak Aşk
Yapım Yılı : 2012
Lisan : Turkce Altyazı
Tür :Dram / Tarih / Romantik
Yönetmen : Nikolaj Arcel
Oyuncular :  Alicia Vikander / Mads Mikkelsen / Mikkel Boe Følsgaard / Trine Dyrholm / David Dencik / Thomas W. Gabrielsson / Cyron Melville / Bent Mejding / Harriet Walter
18’nci yüzyıl İngilteresi. Britanya Krallığı’nın prensesi olan Caroline Mathilde , Danimarka kralı Christian ile birbirlerini henüz görmedikleri halde görücü usülü evlendirilmişlerdir. Caroline, Danimarka’ya gittiğinde ülkede baskıcı bir rejimin hüküm sürdüğünü ve soylu rahiplerin yönetimi ele geçirdiğini fark eder. Öte yandan hafiften çılgın olan kralla başlarda anlaşamayan Caroline, kralın Avrupa seyahati sırasında tanıştığı ve saraya getirdiği doktor olan Johann Struensee’yle  büyük ve yasak bir aşk yaşamaya başlar. 



  • Kısım 1
  • Kısım 2

İsyan |TR|

Fransa’da yaşanan gerçek olaylara dayanan bir film olan İsyan’ı ünlü Fransız yönetmen Mathieu Kassovitz yönetiyor. 1988′li yıllarda yaşanan siyasal olaylara ışık tutan bir film olan İsyan, o günleri büyük bir eleştiriyle sinema perdesine aktarıyor. Genel seçimlerin yaklaşmasıyla beraber halk sağ ve sol görüşlüler olarak ikiye bölünmüştür. Kalonya adı verilen bir bölgenin bağımsızlığı isteyen bir grup, bölgedeki bir polis karakolunu basar ve bu baskının sonucunda bir çok polis yaralanır ve dört polis ölür. Sağ kalan 30 kişiyi rehin alan göstericileri ikna etmek hiçte kolay olmayacaktır.


Dev Avcısı Jack |TR|

Jack bir çiftlikte çalışmakta olan sıradan bir köylüdür. Günün birinde kralın güzel kızı prenses Isebella kötü ve acımasız devler tarafından kaçırılınca güçlü kral Mcshane kızını geri alabilmek adına tüm şövalyelerine emir verir. Fakat hiçbir şövalye bu görevi başarı ile tamamlayamaz. Geriye tek bir çare kalır sıradan bir köylü olan Jack, prensesi zalim devlerin elinden kurtarmak adına yola koyulur. Devler diyarına gitmek için dev bir fasulye sırığını tırmanıp geçmesi lazım ve orada kana susamış devler ile savaşıp genç ve güzel prensesi kurtarmak için elinden geleni yapacaktır.


Sümela'nın Şifresi:Temel |Yerli|

Trabzonlu fakir Temel sevdiği kızı babası vermeyince intihar!a kalkışır. İntihar yeri de Sümela Manastırını seçer. Ortalık karışır. Polisin hazineden bahsetmesi üzerine Temel intihardan vazgeçer ve Sümela’nın Şifresini çözüp hazineyi bulmaya karar verir…

The Unbroken |TA|

Sarah Campbell isimli bir kadının boşandıktan sonra hayatının alt üst olması ve başından geçen pek çok olayı konu alıyor. Sarah, boşandıktan sonra hayatı berbat bir hal almıştır. Kırık bir kalp ve yeniden başlaması gereken bir hayatla baş başa kalmıştır. Evde yalnız kalmaya başlayan Sarah’ın başına korkunç ve garip olaylar gelmeye başlayacaktır. Daha da fazlası, aynada ve olur olmaz yerlerde küçük ve yüzü kanlı çiziklerle dolu bir çocuk görmeye başlayacaktır. Kabuslarından çıkıp gelen bu çocuk onu çok korkutacaktır…

The Story of Luke |TA|

Amerikan yapımı kaliteli bir komedi filmi, Alonso Mayo’nun yönettiği filmde başrolde Seth Green rol alıyor. İyi bir iş ve gerçek aşkı arayarak hayatını geçiren bir adamın hikayesini konu alıyor. Farklı ve otistik bir genç olan Luke, korunaklı ve kimsenin giremediği bir evde büyümüştür. Bu yüzden pek fazla arkadaşı yoktur. Luke artık hayatını daha heyecanlı bir hale getirmek ve kendi ayakları üzerinde durabilmek ister. Gerçek aşkını aramak için yola koyulur ve bu arada iyi bir işe de ihtiyacı olacaktır.

Herkes Ölecek |TA|

Stres atmak için tatile çıkan bir grup gencin başına gelen dehşet verici olayları konu alıyor. Bir katilin ağına düşen gençlerden sadece bir tanesi katilin elinden kaçmayı başaracaktır. Ancak psikopat katil arkada hiç kimseyi bırakmamaya kararlıdır. Elinden kaçan genç kızı takip eder. Kız katilden kaçarken bu seferde bir otoyol çetesi tarafından parası için kaçırılır. Yaşadığı tehlike şimdi ikiye katlanmıştır. Hayatta kalmak için hem çeteden hem de katilden kurtulmak zorundadır.

İstila |TR|

Dallas’tan Washington’a kadar semaları aydınlatan devasa bir patlama, Patriot adlı uzay mekiğinin parçalanmasına ve ABD’nin üzerine yağmur gibi yağmasına neden olur. Yetkililer durumu kontrol altına almakta çabuk davransalar da, mekiğin enkazı üzerine bulaşmış bir maddeyle ilgili hikayeler yayılmaya başlar; hem uzayın aşırı soğuğuna, hem de dünya atmosferine girerken ortaya çıkan aşırı ısıya dayanıklı bir maddedir bu. Ve ona ilk temas edenler ilk değişenlerdir ? Washingtonlı psikiyatr Carol Bennell mekiğin başına geleni çevresinde gitgide artan tuhaf olaylarla ilişkilendirmez. Salgın hastalık yayıldıkça, Carol hastalığa karşı kullanılan aşılamadan sorumlu olan kişilerin aslında çok daha korkunç bir şey yaymakta olduklarını keşfeder. Oscar ödüllü Nicole Kidman ve Daniel Craig bilim kurgu aksiyon gerilim filmi İstila’nın baş rollerini paylaşıyorlar.

Bridget Jones’un Günlüğü |TR|

Yeni bir yılın başlangıcında, 32 yaşındaki Bridget, hayatına hükmetmeye başlamanın tam zamanı olduğuna karar verip bir günlük tutmaya başlar. Artık masasının üzerinde duran en kışkırtıcı, erotik ve histerik kitap başkaları tarafından yazılanlardan biri değil, bizzat kendi yazdığıdır. Bir tür macera havası veren bu günlükte Bridget, arkadaşlarından erkeklere, yemeklerden sekse kadar bir çok konu hakkında bir şeyler yazarken aynı zamanda yepeni bir hayata başlamaktadır.Bridget kendisini, birbirine tam zıt karakterde iki erkeğin Daniel Cleaver (Hugh Grant) ve Mark Darcy’nin (Colin Firth) arasında bulduğunda, beklenmedik bir şeyi keşfedecektir, kendi yarattığı bu kaosun içinden onu çekip çıkaracak olan zaptedilemez karşı koyucu kişiliğini.

Bekarlığa Veda |TR|

Regan, Gena, Katie zamanında lisede Becky’ye çok çektirmiş, kendisiyle hep alay etmiş üç kendini beğenmiş kızdır. Şimdi aradan yıllar geçmiştir, bir zamanlar şişman, çirkin ve ezik olan Becky yakışıklı Dale ile dünya evine girmeye hazırlanırken kendilerini kariyere ve başka şeylere adayan üç kadın ise henüz bekardır. Becky kendi halinde eğleneceği, abartısız bir bekarlığa veda partisi hayal ederken, ipleri eline alan üçlü ona ‘unutamayacağı’ bir gecenin planlarını yaparlar…

Yükümlülük |TR|


19 yaşındaki Adam kendini kabus gibi bir mafya hesaplaşmasının içinde bulur.Annesinin mafya üyesi erkek arkadaşına bir günlük şoförlük yapmayı kabul eden Adam, deneyimli tetikçi Roy ile birlikte cinayet, seks trafiği ve intikam dolu .çılgın bir 24 saat yaşayacağını düşünmemiştir.

İntikamcı |TR|


Hapiste yatmakta olan terörist grubunun serbest bırakılması amaçlı, psikopat biri tarafından şehrin belirli bölgelerine bomba bırakılmıştır. Srilanka kaosa yol açmadan hem bu psikopat durdurulmalı hemde bombalar imha edilmelidir.


Daha İyi Bir Hayat |TR|


Carlos Galindo (Demian Bichir),çocuğu için iyi bir dünya yaratmaya çalışan Meksikalı bir adamdır. Hayat zorluklarla doludur ve bunu çok iyi bilmektedir. Carlos, hayatının kontrolünü elinde tutmaya çalışırken, olaylar onu tamamen kaybedecek bir duruma getirecektir.

 
Support : Türkçe | Blogger | Temaları
Copyright © 2013. Online Film İzle | İndirmeden Hd Sinema Film İzle - All Rights Reserved
www.hdsinefilmizle.blogspot.com Türkçe Blogger Temaları
powered by www.hdsinefilmizle.blogspot.com