Son Eklenenler

Kedi Kadın – Catwoman

Patience Philips çok duygusal ve kırılgan bir grafik sanatçısıdır. Çalıştığı Hedare Beauty isimli firma, yaşlanmaya karşı yenilikçi bir ürünü lanse etmeye hazırlanan, dünyaca ünlü bir kozmetik devidir. Utangaç genç kadın, şirkette dönen kirli oyunlardan ve karanlık bir sırdan istemeden haberdar olduğunda bütün hayatı değişecektir.Başına gelen bir takım olaylar sonucu birden fazla anlamda ölümden dönecek ve yeni bir hayata başlayacaktır. Kedi gibi dokuz canlı, atletik, çevik ve güçlüdür. Ayrıca tutkulu ve tehlikeli yanlarıyla da Kedi kadın ismini alacak olan bu yeni kişiliği, eski Patience’ın tam zıttıdır. Kedi kadın hayatını mahfeden kötücül şirketle olduğu kadar diğer kötülerle de savaşacak ve bunu yaparken aşkın dolambaçlı yollarında da şansını deneyecektir.

Garip Komşular

Farklı bir komedi filmi, şaşkın bir gencin yaşadığı dramatik olayları anlatıyor. Yeni evine taşınan genç adam evi ziyaret eden ev sahibini yanlışlıkla öldürünce ne yapacağını bir türlü bilemez. Panikleyerek cesedi saklamaya karar verir, bunun için elinden geleni yapmak zorundadır. Aksi halde bir ömür hapis yatma ihtimali vardır. Tüm bu olayların ortasında aklı karışan genç adam, akıl almaz bir yolculuğa sürüklenir.

Tabut

ABD yapımı olarak dikkat çeken bir korku filmi, tabutun içerisine diri diri gömülen insanların hikayesini konu alıyor. Jack sıradan hayatını yaşamaya devam ediyordur, maskeli bir adam bir gün beklemediği bir anda onu ziyaret eder. Haince tuzağa düşürülen adam ve genç kız bir tabutun içerisinde toprağa gömülür…

Gazze Denizinde Bir Şişe

Savaş seslerinin dinmek bilmediği iki şehirden, büyük bir aşkın öyküsü, 17 yaşındaki Tal, 20 yaşındaki Naim isimli genç. Tal isimli genç kız İsraillidir ve Kudüs’te yaşıyordur. 20 yaşındaki genç erkek Naim ise Filistinlidir ve Gazze’de yaşıyordur. İki gencin denize atılan içerisinde mektup olan bir şişeyle aşkları başlar. İç savaşın, ölüm ve kederin hakim olduğu şehirlerde doğan bu büyük aşk, herşeye rağmen büyük engellere gögüs germeye çalışmanın öyküsüdür.

Daha ergenliğinde olan ve ilk heyacanlarını yaşayan Tal, aslen Fransız bir ailenin kızıdır. Naim, onun ilk aşkıdır, o yaşta ilk kez sigara içmiş, ilk kez piercing taktırmış ve ilk kez gece dışarıya çıkabilmiştir. Kötü bir ilk daha yaşayan Tal, küçük yaşında ilk kez savaşın tam ortasında kalmıştır. Tal’ın oturduğu mahalle sakin bir yerdir. Ancak bir gün herşey değişicektir. Evlerine yakın bir cafede bir intihar bombacısı kendini patlatır. Kız bu olaya hiddetlendikten sonra, nefretini ve içindeki herşeyi bir mektuba dökerek bir şişeye koyup, kardeşine verir. Kardeşi Gazze yakınında bir yerde şişeyi denize atar. Bir kaç hafta sonra mektubu alan kişi Tal’a cevap yazar ve büyük aşk böylelikle başlar…
Not: Filmin bazı kısımları orjinal dildir.

Madonna Ağlıyor

Oscarlı yönetmen Alex Gibney’in yönettiği sansasyonel bir belgesel olarak göze çarpıyor, tartışmaların sebebi ise kiliseye yapılan suçlamalar ve ortaya dökülen bazı sarsıcı bilgiler. Kilise çatısı altında yaşanan geçmişten bugüne kadar ki pedofil vakaları konu alıyor. 1950′li yıllardan 70′li yıllara kadar bir çok çocuğu taciz etmek ile suçlanan bir pederin, yargılanmasını anlatıyor. Peder Lawrence Murphy, 200 kadar sağır çocuğa yaptığı işkence ve eziyetlerin yanı sıra onları taciz ederek acımasızca aşağılamıştır. Bu işkence çocuklardan dördünün kurtularakmahkemeye ifade vermesiyle beraber ortaya çıkıyor. İrlanda ve İtalya gibi Avrupa’nın modern ülkelerinde rastlanan taciz olaylarını açığa çıkartan bu belgesel, cesur bir yapım olarak dikkat çekiyor.

Kimlik Hırsızı

Horrible Bosses’tan Jason Bateman ile Bridesmaids’ten Melissa McCarthy ismini temizlemek için aşırı kurallara uymak zorunda kalan sıradan bir adamın hikayesinin anlatıldığı bu komedi filminde başroldeler! Kimliğinin çalınmasından sonra her şeyini kaybeden bu adam kötü bir imajı düzeltmenin ne kadar zor olduğunu anlayacaktır. Limitsiz fonlar sayesinde, Diana (McCarthy) perakende kraliçesinin her istediğini alabildiği Miami’nin banliyö bölgesinde yaşamaktadır. Tek bir sorun vardır: Bu lüksü sağlayan kimliğin üzerinde “Sandy Bigelow Patterson” yazmaktadır ve Amerika’nın diğer tarafında yaşayan bir muhasebeciye (Bateman) aittir. Bu dolandırıcıyı dünyası alt üst olmadan önce bir hafta içinde yakalaması gereken gerçek Sandy Bigelow Patterson bu kadınla yüzleşmek için güneye doğru yola çıkar. 2000 mil aşan Patterson, ismini geri almanın ne kadar zor bir şey olduğunu fark eder.

Sessiz Kaos

Pietro, karısının ani ölümünden beri “sessiz bir kaos içine düşmüştür. Kızının ilkokula başladığı gün, Pietro onu arabasıyla okula kadar bırakır ve derslerin bitiş saatine kadar dışarıda bekler. Aynı şeyi ertesi gün ve daha sonraki gün de yapar. Patronları, çalışma arkadaşları, akrabaları önce onun derdini paylaşmak için ziyaretine gelirler ama sonunda kendi dertlerini paylaşmaya başlarlar.

İntikam Kurşunu

Jimmy kiralık bir katildir.Polis Departmanında genç bir dedektif ile yolları kesişir ve tehlikeli bir soruşturmanın içerisinde kalırlar artık birlikte hareket etmek zorundadırlar. Bu alışılmadık ortaklık intikam içindir. Artık önlerine çıkan herşeyi yakıp yıkacaklardır.
New York Polis Departmanı’nda yeni göreve başlamış olan genç bir dedektif ve Jimmy’nin birlikte yaşadığı tuhaf ortalığı konu alıyor. Kiralık bir katil olan Jimmy ile genç dedektifin yolları hiç beklenmedik bir anda kesişir, bir soruşturmanın tam ortasında kalırlar. Bu işten paçalarını sıyırabilmek için birlikte hareket ederek sorumlulardan intikam alacaklardır. Bu beklenmedik ortaklık karşı konulmaz bir gücünde habercisidir, karşılarına çıkan herşeyi ezip geçeceklerdir.

Çocuklarım

Faslı yetim bir çocuğu kendi himayesine alarak zengin hayatının içerisinde ona lüks bir yaşam sunarak büyüten bir doktor ve doktora bağımlı olarak büyüyen genç bir adam. Murielle ve Münir isimli çift birbirlerine çok aşıktırlar. Ancak Münir’in çocukluğundan bu yana kendisine bakan doktora bağlılığı bu ilişkiyi zora sokmaktadır. İki sevgili evlenirler, çocukları olduktan sonra doktora olan ihtiyaçları daha da artarak devam ediyordur. Bu zamanla bir baskıya dönüşür ve genç kadın bunalıma girer…

Saving General Yang

Çin halkı tarafından Yang klanı saygı duyulan ve çok sevilen bir topluluktur. Onlar erdemli kişilerdir, yardım severlikleri, büyüklere saygılı oluşlarıyla büyük bir saygıyı hak ediyorlardır. İmparatorluk tehlike altındadır, Pan ve Yang ezeli düşmanları olan Khitanlara karşı imparatorluğu savunacaklardır. General Yang’ın yedi oğulu vardır. Bunlardan bir tanesi olan Yanzhao, Prenses Chaiye aşık olmuştur. Aynı zamanda Lord Pan’ın oğlu Pan Bao’da prensesi seviyordur. Yanzhao’nun tüm uyarmalarına rağmen Pan Bao, sevgisinden vazgeçmez. Yanzhao, Bao’yu öldürmek zorunda kalır. Tüm bu olaylar iki klanın arasını açmıştır, ancak daha da önemlisi büyük bir düşman karşılarındadır.
Part 1:


Part 2:

Kayıp Yaşamlar – Generation Um

Hayatın geceli gündüzlü her zaman aksiyonla yaşandığı Los Angeles şehrinde, turistik olarak gelen kişiler şehrin büyüsüne kapılarak kendilerini eğlencenin ortasına atıyorlar. Gününün çoğunu hatta hayatını eğlenceye zevke ve içmeye adayan 3 gencin hikayesini konu alıyor. Birlikte geçirdikleri tüm günlük tempolu hayatların, ne tür sıkıntılar getirebileceğini dramatize ederek sinema perdesine aktarıyorlar.

Dünya Gezegeninden Kaçış

Farklı bir gezegende dünyadan uzak yaşayan uzaylıların hikayesini konu alıyor. Baab gezegeninde yaşayan uzaylılar, aslında çok iyi ve eğlenceli varlıklardır. Gezegende saygı duyulan bir kişi olan Astronot Scorch bir gün zor bir göreve gönderilir. Gezegeni yöneten Lena (Jessica Alba) dünya isminde bir gezegenden yardım sinyali aldıklarını söyler. Dünyalılar gizli bir üst kurarak burada yakaladıkları uzaylıları tutsak etmişlerdir. Onlardan gelen yardım sinyalleri sayesinde bir kurtarma operasyonu düzenleyecektir. Scorch gittiği bu zor görevde başarısız olur ve dünyalılar tarafından yakalanır. Abisi Gary kardeşini kurtarmak için büyük ve zorlu bir maceraya atılır.

Muhbir |TR|

Üniversite öğrencisi genç oğlu, yanlış bir suçlamayla uyuşturucu satıcılığından 20 yıl hapis cezası alınca, düzenli ve sakin bir aile hayatı süren babasının yapacak tek bir şeyi alır: polisle iş birliği yaparak kılık değiştirecek ve uyuşturucu çetesinin en tepesindeki adama ulaşmaya çalışacaktır. Kendi hayatını da riske attığı için eşiyle arası bozulacak olsa da, oğlunu hapiste çürütmeye hiç niyeti yoktur. Fakat kendilerine karşı polisle işbirliği yaptığı örgüt, azımsanmayacak kadar tehlikeli adamlardan oluşmaktadır. John oğlunu kurtarmanın yanı sıra hayatta kalma mücadelesi de verecektir.

Kinta

Malezya 1881, kalay madenleriyle meşhur Kinta bölgesi& Blaze (David Bao), Tiger (Michael Chin), Dragon (Robin Ho) ve Ace (Jun-Fei Kuan) gibi dört yaratcı isme sahip kafadarlarımız bir madende çalışmaktadırlar. Madenin sahibi bir sebeple tüm işçilerini öldürtür, kafadarlarımız kurtulur ve intikam peşine düşerler.

Yeniden Doğuş

Dövüş sanatı tutkunlarının kaçırmaması gereken bir film Manit (Jon Foo), 10 yaşında bir çocukken, anne - babasının katliamına tanık olur Acımasız katiller, arkalarında tanık bırakmamak için çocuğu da kafasından vururlar Mucizevi bir şekilde hayata tutunan Manit düzelir fakat iyileşirken kaybolan yarası, tüm duygularını da alıp beraberinde götürür Eski bir dövüş sanatları ustası tarafından yetiştirilen Manit, 20 yıl sonra gerçek bir savaş makinesine dönüşmüştür Doğduğu topraklara dönmeye karar verir Artık intikam için hazırdır.

Lincoln

Amerika Birleşik Devletleri’nin 16. Başkanı olan ve kuzey eyaletlerinde 1861-1865 yılları arasında yaşanan iç savaşa öncülük eden Lincoln’un son dönemlerine ışık tutuyor. İç Savaş’ın hararetli günleri geride kalınca, Abraham Lincoln ile kabinesi arasında fikir ayrılıkları da su yüzüne çıkacaktır. En ciddi görüş ayrılığı ise kölelik konusunda yaşanacaktır…

Kara Şahin Düştü

Yıl 1993… Bir grup Amerikan askeri, BM Barış Gücü’nün bir parçası olarak Somali’ye yollanmak üzeredir. Bu ekibin tek görevi asi bir general olan Mohamed Farrah Aidid’in altında çalışan birkaç askeri ele geçirmektir. Coğrafyayı hiç tanımayan bu askerlerin bölgede canlarıyla beraber sıkışması fazla uzun sürmeyecektir. Ekip, destek gelene kadar bir şekilde ayakta kalmalıdır. Yoksa sonları oldukça trajik olacaktır.

Dehşet Evi

Sara (Meghan Heffern) ve Frank (Adam MacDonald) evli bir çifttir. Yaşadıkları büyük şehrin stresinden biraz olsun uzaklaşmak amacıyla bir yaşındaki bebekleriyle birlikte şehir dışındaki bir eve yerleşirler. Ancak eve daha önceden ölümcül tuzaklar yerleştiren bir cani, güvenlik sistemlerini de devre dışı bırakarak Sara, Frank ve bebeklerini ölümcül tuzaklarla baş başa bırakır.

Güneş Yanığı 2

II. Dünya Savaşı'nda Rusya ve Almanya arasındaki mücadelenin iyice kızıştığı bir dönemde geçen film, Rus asker Kotov ve kızının hayatta kalma mücadelesi... Almanlar Rusya topraklarında iyice ilerlemiştir. Ön cephelerde savaşan subay Kotov ve hemşire olan kızı Nadia da bu savaş içerisinde kendi mücadelelerini vermektedirler.

İntikam Kursunu türkce altyazi izle (2013)

İntikam Kursunu  filmi izle
Gösterim tarihi: 28 Haziran 2013
hdsinefilmizle.blogspot.com puanı: 7.5/10
IMDB puanı: 6.0/10
Yapım: 2012
Oyuncular: Jason Momoa, Sung Kang, Sylvester Stallone
Tür: Aksiyon, Suç, Gerilim
Senaryo: Alessandro Camon
Yönetmen: Walter Hill
Orijinal İsim: Bullet to the Head
Film Konusu : Jimmy kiralık bir katildir.Polis Departmanında genç bir dedektif ile yolları kesişir ve tehlikeli bir soruşturmanın içerisinde kalırlar artık birlikte hareket etmek zorundadırlar. Bu alışılmadık ortaklık intikam içindir. Artık önlerine çıkan herşeyi yakıp yıkacaklardır.
New York Polis Departmanı’nda yeni göreve başlamış olan genç bir dedektif ve Jimmy’nin birlikte yaşadığı tuhaf ortalığı konu alıyor. Kiralık bir katil olan Jimmy ile genç dedektifin yolları hiç beklenmedik bir anda kesişir, bir soruşturmanın tam ortasında kalırlar.
İntikam Kursunu türkce altyazi izle (2013), İntikam Kurşunu filmi izle, İntikam Kurşunu full izle, İntikam Kurşunu hd izle, İntikam Kurşunu film izle, İntikam Kurşunu izle, İntikam Kurşunu tek part izle


Lincoln türkce dublaj izle (2013)

Lincoln filmi izle
Gösterim tarihi: 8 Şubat 2013
hdsinefilmizle.blogspot.com puanı: 8.0/10
IMDB puanı: 7.7/10
Yapım: 2012
Oyuncular: Daniel Day-Lewis, David Strathairn, Sally Field
Tür: Biyografi, Dram, Tarih, Savaş
Senaryo: Tony Kushner
Yönetmen: Steven Spielberg
Film Konusu : ABD’nin 16. başkanı olan ve 1861-1865 arasında yaşanan ırkçı iç savaşa öncülük eden Abraham Lincoln’un yaşadıkları ve bu savaşı sonlandırma isteğinin konu edildiği biyografi filmi daha çok diyaloglardan oluşuyor İç Savaş’ın oldukça temposunun arttığı zamanları geride kalınca, Abraham Lincoln ile kabinesi arasında görüş ayrılıkları da su yüzüne çıkması muhtemeldir. En önemli görüş ayrılığı ise kölelik konusunda olacaktır…

Lincoln türkçe dublaj izle (2013), Lincoln filmi izle, Lincoln full izle, Lincoln izle, Lincoln film izle, Lincoln filmi full izle, Lincoln hd izle, Lincoln filmi full izle, Lincoln tek part izle,


Jab We Met

Geet (Kareena Kapoor), her aklına geleni yapan, patavatsızca konuşan biridir. Aditya Kashyap (Shahid Kapoor) ise filmde, zengin bir iş adamının oğludur. Ölen babasından kalan ancak iflasın eşiğinde olan bir şirketin sahibi konumundadır. Bu iki insanın kaderleri aynı trende aynı vagona düşmeleri ile kesişir. Psikolojisi bozuk olan Aditya, ondan tamamen farklı olan Geet ile tanıştıktan sonra hemen trenden inerek kaçmak ister. Ancak Geet onun peşini bırakmayacaktır ve hikayeleri böylece başlamış olacaktır.

Kral Arthur – King Arthur

Tarihçiler başlangıçta yüzyıllar boyunca Kral Arthur’un gerçekten yaşamadığını, sadece bir efsane olduğunu düşündüler. Ancak bu efsanenin çıkış noktasında, kendi kişisel tutkularıyla halkına hizmet arzusu arasında sıkışıp kalmış gerçek bir kahraman vardı.Roma İmparatoru Marcus Aurelius tarafından Britanya’ya gönderilen Arthur’un, tek amacı bir an önce Britanya’dan ayrılmak ve Roma’nın barış ve huzurlu ortamına dönmekti. Ancak geri dönüş yolculuğuna çıkmadan önce son bir görev üstlendi. Yuvarlak Masa Şovalyeleri olarak bilinen yardımcıları Lancelot, Galahad, Bors, Tristan ve Gawain ile birlikte Britanya’da son bir kurtarma operasyonu yapmaları gerekiyordu.Roma’nın geri çekilişi sonrasında Britanya’da boşluğu dolduracak bir lidere ihtiyaç olacaktı. Bu yeni lider, ülkesini işgalci Saxonlar’ın tehdidine karşı savunmakla yetinmeyip adayı yepyeni bir döneme taşıyacak çapta olmalıydı. Eski düşmanı Merlin ile cesur yürekli Guinevere’nin desteğini alan Arthur, tarihin akışını değiştirecek gücü kendisinde buldu.

Koşulsuz sevgi

11 yaşındaki Skunk, şeker hastası ve havalı bir kızdır. Yaz tatili tatlı umutlar getirir Skunk’a. Ta ki komşuları Bay Oswald, sevimli ama rahatsız Rick’i tecavüzle suçlayıp dövene kadar. İşte o an Skunk’ın masum çağları damla damla azalmaya başlar. Evi, mahallesi, okulu onun için hain alanlara dönüşür; çocukluğunun tasasız belirsizliği yerini önce korkunç şüphelere ardından ani, nedensiz, neşeli bir keşmekeşe bırakır. Tanınmış tiyatro ve opera yönetmeni Rufus Norris’in ilk sinema filmi Koşulsuz Sevgi, Cannes’da Eleştirmenler Haftası’nın açılış filmiydi. Daniel Clay’in romanından uyarlanan filmin özgün müziklerinde Damon Albarn’ın imzası var.

Korkusuz – Shaft

Kahramanımız ise 1971 yapımı aynı adlı filmin dedektifinin adaşı ve yeğeni John Shaft (Samuel L. Jackson). New York şehri dedektifi John Shaft’a, Trey Howard’ın (Mekhi Phifer), zengin bir emlakçının oğlu olan Walter Wade, Jr. (Christian Bale) tarafından ırkçı nedenlerle öldürülmesi olayını soruşturma görevi verilir. Shaft, cinayetin görgü tanığı Diane Palmieri’yi (Toni Collette) bulur ama kadın çabucak ortadan kaybolur ve mahkemeye çıkmaz. Wade Jr. kefaletle serbest bırakılır, İsviçre’ye kaçar. İki yıl sonra geri döndüğünde Shaft onu ülkeden ayrıldığı için yeniden tutuklar. Pasaportu elinden alınan Wade Jr., emniyet amirliğinde Dominikli uyuşturucu kaçakçısı Peoples Hernandez’e (Jeffrey Wright) rastlar. Katil zanlısı yeniden kefaletle serbest bırakılınca, Shaft görevinden istifa eder. Onu kendi usulünce yakalamaya karar verir. Wade Jr. da görgü tanığını bulup öldürmesi için Peoples’la anlaşır. Gordon Parks’ın 1971 yapımı filmi, siyahi seyircileri sinemaya çekmeyi hedefleyen istismar filmlerinin öncüsü sayılır. John Singleton ise filmi yeniden beyazperdeye uyarladığında, hem olumlu hem olumsuz eleştiriler almıştı. Ne de olsa özgün Shaft bugün de tutkun hayranları olan bir kült filmdir. Isaac Hayes’in müziğini ve iyi yazılmış, yer yer eğlenceli diyaloglarını, Richard Roundtree’nin varlığı tamamlar. Aktör, iki devam filminde de esas Shaft’ı oynamıştı.

Escapee - Ölümden Kacış Yok izle

Escapee - Ölümden Kacış Yok filmi izle

IMDB Puanı:5.6/10
Tür:2011 Filmleri, Gerilim, Korku, Türkçe Dublaj
Yapım yılı:2011
Yönetmen:Campion Murphy
Senarist:Campion Murphy
Oyuncu:Christine Evangelista, Dominic Purcell, Melissa Ordway
Film Konusu : Prison Break (Büyük Kaçış) dizisinde Lincoln Burrows rolüyle tanıdığımız Dominic Purcell’in başrolünde oynadığı kaliteli bir film. Bir gurup psikoloji öğrencisini bilgilendirmek amaçlı akıl hastanesine yapılan bir gezi sırasında, öğrenci Abby’nin başına talihsiz bir olay gelir. Tehlikeli ve saldırgan bir hasta olan Harmon (Dominic Purcell) ile karşılaşırlar. Bu karşılaşmanın ardından Harmon’un içindeki kötülük yeniden uyanmıştır. O gece bir çok kişiyi öldürerek oradan kaçan Harmon, artık çok büyük bir tehlike olmaya başlamıştır. Harmon, Abby’ye takıntılı bir şekilde bağlanmıştır. Abby tehlike altındadır, komşusu olan bir polis her ne kadar da onu korumaya çalışsa da Harmon’un önüne hiç kimse geçemez.
Escapee, Escapee fragmani, Escapee izle, Ölümden Kacış Yok, Ölümden Kacış Yok 720p izle, Ölümden Kacış Yok fragmani, Ölümden Kacış Yok full izle, Ölümden Kacış Yok hd izle, Ölümden Kacış Yok izle, Ölümden Kacış Yok Türkçe Dublaj full hd izle


Yeniden Doğus türkce dublaj izle

Yeniden Doğus filmi izle
Gösterim tarihi: 07 Mart 2011
hdsinefilmizle.blogspot.com puanı: 5.2/10
IMDB puanı: 4.1/10
Yapım: 2011
Oyuncular: Caroline Ducey, Jon Foo, Michaël Cohen
Tür: Aksiyon
Senaryo: Jean-Marc Minéo
Yönetmen: Jean-Marc Minéo
Orijinal İsim: Rebirth, Bangkok Revenge
Film Konusu : Mutlu bir ailenin tek çocuğu olan Manit (Jon Foo) daha büyüyemeden anne ve babasını kaybeder. Gözlerinin önünde anne ve babasını öldüren katiller, Manit’inde kafasından vurarak kaçarlar. Öldü sanılan 10 yaşındaki çocuk mucize eseri hayatta kalmayı başarır. Uzun süren tedavi süresince kendini toparlamaya devam eder, ancak yaraları iyileşse de içinde ki intikam duygusu günden güne daha da büyüyecektir. Bir dövüş sanatları ustasının yanında eğitime başlayan Manit uzun bir süreden sonra artık intikam için hazırdır.

Yeniden Doğus türkce dublaj izle, Yeniden Doğus filmi izle, Yeniden Doğus filmi full izle, Yeniden Doğus izle,Yeniden Doğus tek part izle, Yeniden Doğus full izle,






Hızlı ve Öfkeli 6 filmi türkçe altyazı izle (2013)

Hizli ve Öfkeli 6 filmi izle
Gösterim tarihi: 24 Mayıs 2013
hdsinefilmizle.blogspot.com puanı: /10
IMDB puanı: 7.8/10
Yapım: 2013
Oyuncular: Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Paul Walker, Vin Diesel
Tür: Aksiyon, Suç, Gerilim
Senaryo: Chris Morgan
Yönetmen: Justin Lin
Orijinal İsim: Fast & Furious 6, Fast and Furious 6
Film Konusu : Dom ve Brian’ın Rio soygunu oldukça kilit bir ismin çetesini çökertip, ekibe 100 milyon dolar kazandırdığından beri, paraya para demeyen kahramanlarımız dünyanın tadını çıkartıyordu. Fakat bir yandan da eve dönmek ve kaçmadan, saklanmadan yaşamak arzusu içlerini kemiriyordu. Ne kadar çok paraları olsa da, aileden ve yuvadan uzak hayat bir süre sonra zor gelir.

Bu arada Hobbs dünyada 12 ülkeye yayılmış bir organizasyonu araştırmaya başlar. Bu örgüt her biri birer ölüm makinası olan paralı askerlerden oluşmaktadır başındaysa Letty adında acımasız ve eski bir asker yer almaktadır. Adamlarla kapışmanın tek yolu onları kendi seviyelerine çekmektir.
Hizli ve Öfkeli 6 filmi türkce altyazi izle, Hizli ve Öfkeli 6 filmi izle, Hizli ve Öfkeli 6 full izle, Hizli ve Öfkeli 6 film izle, Hizli ve Öfkeli 6 izle, Hizli ve Öfkeli 6 tek part izle, 




Bekarlığa Veda

İngiltere’de yaşayan David adında ki bekar bir genç, tatil yapmak için Pasifik Adalarında bulunan Tuvalu’ya gider. Tuvalu, 9 adet mercan adasından oluşan bir Polinezya ülkesidir. David tatil için gittiği o yerde hayatının aşkı ile tanışır. Avusturyalı olan Mia ile evlenmeye karar verirler. Düğün yerini Mia’ya bir jest yaparak Avusturya olarak seçeler. Düğün 3 ay sonra olacaktır. David’in ailesi yoktur, 3 tane çok iyi anlaştığı arkadaşıyla kalır. Düğün için 4 kafadar, Avustralya’ya giderler, eğlenceli olaylar burada başlar…

Ölümden Kacış Yok

Prison Break (Büyük Kaçış) dizisinde Lincoln Burrows rolüyle tanıdığımız Dominic Purcell’in başrolünde oynadığı kaliteli bir film. Bir gurup psikoloji öğrencisini bilgilendirmek amaçlı akıl hastanesine yapılan bir gezi sırasında, öğrenci Abby’nin başına talihsiz bir olay gelir. Tehlikeli ve saldırgan bir hasta olan Harmon (Dominic Purcell) ile karşılaşırlar. Bu karşılaşmanın ardından Harmon’un içindeki kötülük yeniden uyanmıştır. O gece bir çok kişiyi öldürerek oradan kaçan Harmon, artık çok büyük bir tehlike olmaya başlamıştır. Harmon, Abby’ye takıntılı bir şekilde bağlanmıştır. Abby tehlike altındadır, komşusu olan bir polis her ne kadar da onu korumaya çalışsa da Harmon’un önüne hiç kimse geçemez.

Dev Arılar

Entomolog olan bir bilim adamının babası esrarengiz bir şekilde kaybolmuştur. Kayıp babasını aramak için bir çalışma başlatmak isteyen bilim adamı, asistanı ve bir gurup askeri de yanlarına alarak arama çalışmalarına başlarlar. Belize’de bulunan bir tropik ormanda arama yapan guruba yönelik saldırı ve soygun gibi tehlikelere karşı alınan askerler sayesinde bilim adamı ve asistanı kendilerini güvende hissetmektedir. Ancak bilmedikleri bir şey vardır ki, oda hayatlarının en korkunç anlarını yaşamalarına sebep olacaktır.

Destere

Testere’nin yerli versiyonu olarak düşünülmüş filmde “Robinson Crusoe & Cuma”nın çizeri Gürcan Yurt senaryo yazarı ve yönetmen.

‘H’leri söyleyemediği için adları ‘H’ ile başlayan (Hamza, Hamdi gibi) insanları işkenceden geçirerek öldüren Trakyalı bir seri katilin maceraları anlatılacak. Seri katilin kendine kurban seçtiği Hayrettin ve Hayati adlı aynı köyde yaşayan iki Trakyalı çiftçidir. Bir gün kendilerini tanımadıkları bir köy evinin bodrumunda bulurlar ve katilin sesiyle banttan dinledikleri “Oyun üüle oynanmaz, büüyle oynanır” oyununun tam ortasına düşerler…

DNA Korsanları – The Gene Generation

Gelecekte, hayatın her alanında olduğu gibi, suç dünyasında da ileri teknolojiden faydalanılmaktadır. Bu yeni nesil suçların en tehlikelisi de DNA Hacking dir. İnsanların DNA şifrelerini elde eden acımasız katiller, kurbanlarının vücutlarına sızıp onları öldürmektedir. Michelle (Bai Ling) gibi kiralık katiller de bu hackerlara karşı mücadele etmenin son yollarından biridir. Michelle şehrin en başarılı kiralık katillerinden olsa da asıl hayali kardeşi Jackieyi de alarak uzaklarda, sakin bir hayat yaşamaktır. Ancak Jackie byanlışlıkla ufak bir hırsızlık olayına karışır ve kendini bambaşka bir dünyada bulur. Bir anda etrafı hackerlar, tefeciler ve çete savaşlarıyla sarılan Jackie, hayatı boyunca görmediği bir saygıyı burada yakaladığını zannederek suç dünyasına iyice kapılır. Michellein, başı daha fazla belaya girmeden Jackieyi oradan kurtarması gerektiği aşikârdır. Bakalım duyguların iyice köreldiği bu acımasız dünyada sevgi yine de üstün gelebilecek mi?

Tehlikeli Yakınlaşmalar – Shadow of Fear

Psikolojiik sorunlar yaşayan bir genç tedavisini yarıda bırakınca dengesizlikleri artar. Bir dükkanda çalışmaya başlayan bir genç, psikolojik sorunları nedeniyle gördüğü tedaviyi yarıda bırakır. Bu nedenle yaşadığı dengesizlikler bir kadın garsonun hayatını adeta kabusa çevirir.

Anne – MaMa türkce dublaj izle (2013)

Anne – MaMa filmi izle
Gösterim tarihi: 18 Ocak 2013
hdsinefilmizle.blogspot.com puanı: 6.9/10
IMDB puanı: 6.3/10
Yapım: 2013
Oyuncular: Jessica Chastain, Megan Charpentier, Nikolaj Coster-Waldau
Tür: Korku, Gerilim
Senaryo: Neil Cross
Yönetmen: Andrés Muschietti
Film Konusu : Victoria ve Lilly anne ve babası ormanın derinliklerinde öldürüldüğünde henüz çok küçük iki kız kardeştir. Vahşi doğada yapayalnız kalırlar ve 5 yıl boyunca nasıl hayatta kaldıklarını kimse çözemez. Kızların amcası Lucas kız arkadaşı Annabel ile kızları sahiplenirler ve mahkeme kararıyla evlerine alırlar. Fakat insanlıktan uzak büyümüş çocukların rehabilitasyon süreci de oldukça zor olacaktır.
Çocukların uyumsuz davranışları ve evden kaçmalarının ardında travma ve stresten başka bir etken olduğunu fark eden Annabel, geceleri kızlara seslenen bir fısıltı olduğunu fark eder. Evdeki tek misafirler küçük çocuklar değildir, dudaklarından dökülen "Mama" nereye gitseler arkalarında olan bir hayalettir...
Anne – MaMa türkce dublaj izle (2013), Anne – MaMa filmi izle, Anne – MaMa izle, Anne – MaMa full izle, Anne – MaMa film izle, Anne – MaMa filmi full izle, Anne – MaMa tek part izle,



Aşkın Gurusu

Ülkesinden uzakta, gurular tarafından yetiştirilmiş olan Amerikalı Pitka, ülkesine döner ve yaşam koçluğu tarzında iş yapmak için kolları sıvar. İlk denemesi, karısı tarafından terkedilen ünlü bir hokey oyuncusunun aşk hayatındaki problemleri çözmek olacaktır...

İşkence Odasi – Martyrs filmi izle

İşkence Odasi – Martyrs full izle

Gösterim tarihi: 01 Mayıs 2009
hdsinefilmizle.blogspot.com Puanı: 7.1/10
IMDB puanı: 7.0/10
Yapım: 2008
Oyuncular: Anie Pascale, Mylène Jampanoï
Tür: Gerilim, Gizem, Korku, Psikolojik, Suç
Senaryo: Pascal Laugier
Yönetmen: Pascal Laugier


İletişim ve Şiddet temalı çoğu çalışmanın bu konuda benzer sözler sarf ettiğini ve bunların artık bilindik gerçekler haline geldiğinin farkındayız. Fakat şiddete yoğunlaşan anlatılar, onu sadece seyirlik haline getirirken, daha gerçekci ve tehlikeli bir boyutun potansiyellerini taşıyor: Seyirlik; adı üzerinde bir seyretmeden alınan hazzı yaşatırken, ona felsefi temeller katarak meşrulaştırmak bu hazzın kısa devreye uğramasına, şiddetin aklın sularına taşınarak haklılaştırılmasına işaret ediyor. Pascal Laugier (Fransız yönetmen) , bu gizli gücün hayli farkında ve olay yaratan son filmi (İşkence Odası – Martyrs) bu gücün üzerinden çoğu eleştirmenin de gözünü boyamayı başarıyor.
Lucie (Mylene Jampanoi) adındaki küçük bir kız etrafı (yüzü,gözü) kanlar içinde ve yarı çıplak bir şekilde bulunuyor. Tecavüze uğramadığı kesinleşen fakat darp aldığı açık olan küçük kız bir bakımevine gönderilir. Yaşadıkları herkes tarafından merak konusu olsada bunları bilecek tek kişi hayat boyu dostu olacak Anna (Morjana Alaoui)’dır.
İşkence Odasi – Martyrs filmi izle, İşkence Odasi - Martyrs full izle, İşkence Odasi – Martyrs tek part izle, İşkence Odasi – Martyrs izle, İşkence Odasi film izle, Martyrs izle,



Kano – La pirogue türkce dublaj izle

Kano – La pirogue filmi izle

Gösterim tarihi: 20 Mayıs 2012
hdsinefilmizle.blogspot.com puanı: /10
IMDB puanı: 6.8/10
Yapım: 2012
Oyuncular: Laïty Fall, Malaminé 'Yalenguen' Dramé, Souleymane Seye Ndiaye
Tür: Dram
Senaryo: Abasse Ndione
Yönetmen: Moussa Touré
Film Konusu : Dakar’da ki bir balıkçı köyündeki hayatı anlatan bir film. Bir balıkçı köyü olan bu yerde, insanlar kanolarla denize açılıyorlar. Burada geçim sıkıntısı yüzünden yasa dışı pek çok şey dönmektedir. Bunların başında da insan ticareti, kaçakçılık ve yasal olmayan yollarla İspanya’ya yapılan girişlerdir. Bu balıkçı köyü kullanılarak kanolar vasıtasıyla İspanya’ya bir çok kişi gitmektedir. Baye Laye isimli adam bir kanonun kullanıcısıdır, eski ve usta bir denizci olan Laye’ye bir çok önemli bir iş teklifi gelir. Bir grup insanı İspanya’ya kaçırması gerekiyordur. Köye daha yakın olan İspanya’nın adası, Kanarya Adalarına götürmesi yeterlidir.
Kano – La pirogue türkce dublaj izle, Kano – La pirogue filmi izle, Kano – La pirogue film izle, Kano – La pirogue full izle, Kano – La pirogue tek part izle, 



Muhtesem ve Kudretli filmi izle (2013)

Muhtesem ve Kudretli filmi full izle

Gösterim tarihi: 08 Mart 2013
film-izle-dunyansi.blogspot.com puanı: 7.7/10
IMDB puanı: 6.8/10
Yapım: 2013
Oyuncular: James Franco, Mila Kunis, Rachel Weisz
Tür: Aile, Macera, Fantastik
Senaryo: Mitchell Kapner
Yönetmen: Sam Raimi
Orijinal İsim: Oz the Great and Powerful
Film Konusu : Küçük bir sirkin büyücüsü olan ve karmaşık ahlaki değerlere sahip Oscar Diggs (James Franco), sıkıcı bir yer olan Kansas’tan uzaklardaki capcanlı Oz Ülkesi’ne atıldığında turnayı gözünden vurduğuna inanır – şöhret ve servete çok yaklaşmıştır – ta ki onun herkesin beklediği Muhteşem Büyücü olduğu konusunda ikna olmamış Theodora (Mila Kunis), Evanora (Rachel Weisz) ve Glinda (Michelle Williams) ile karşılaşana kadar. Oz Ülkesi’nin ve sakinlerinin karşı karşıya olduğu sorunların içine istemeye istemeye çekilen Oscar, çok geç olmadan kimin iyi kimin de kötü olduğunu anlamak zorundadır. İluzyon ve hünerleri – ve hatta biraz sihirbazlık – aracılığıyla büyü becerisini ortaya koyan Oscar sadece kendini Güçlü Oz büyücüsü haline getirmekle kalmaz aynı zamanda daha iyi biri olur.
Muhtesem ve Kudretli filmi izle, Muhtesem ve Kudretli türkçe dublaj izle, Muhtesem ve Kudretli  full izle, Muhtesem ve Kudretli  tek part izle, Muhtesem ve Kudretli  film izle,



Kano – La pirogue

Dakar’da ki bir balıkçı köyündeki hayatı anlatan bir film. Bir balıkçı köyü olan bu yerde, insanlar kanolarla denize açılıyorlar. Burada geçim sıkıntısı yüzünden yasa dışı pek çok şey dönmektedir. Bunların başında da insan ticareti, kaçakçılık ve yasal olmayan yollarla İspanya’ya yapılan girişlerdir. Bu balıkçı köyü kullanılarak kanolar vasıtasıyla İspanya’ya bir çok kişi gitmektedir. Baye Laye isimli adam bir kanonun kullanıcısıdır, eski ve usta bir denizci olan Laye’ye bir çok önemli bir iş teklifi gelir. Bir grup insanı İspanya’ya kaçırması gerekiyordur. Köye daha yakın olan İspanya’nın adası, Kanarya Adalarına götürmesi yeterlidir. Ancak hayatı boyunca hiç deniz dahi görmeyen bu 30 kişiyi, böylesine zor bir yolculukta kaçak yollarla İspanya’ya götürmek hiçte kolay olmayacaktır.

Muhteşem ve Güçlü Oz

L. Frank Baum’un çok sevilen karakteri, Oz Büyücüsü’ne gönderme yapan ‘Muhteşem ve Güçlü Oz’ filmi, ünlü yönetmen Sam Raimi tarafından hayata geçiriliyor.

Küçük bir sirkin büyücüsü olan ve karmaşık ahlaki değerlere sahip Oscar Diggs (James Franco), sıkıcı bir yer olan Kansas’tan uzaklardaki capcanlı Oz Ülkesi’ne atıldığında turnayı gözünden vurduğuna inanır – şöhret ve servete çok yaklaşmıştır – ta ki onun herkesin beklediği Muhteşem Büyücü olduğu konusunda ikna olmamış Theodora (Mila Kunis), Evanora (Rachel Weisz) ve Glinda (Michelle Williams) ile karşılaşana kadar. Oz Ülkesi’nin ve sakinlerinin karşı karşıya olduğu sorunların içine istemeye istemeye çekilen Oscar, çok geç olmadan kimin iyi kimin de kötü olduğunu anlamak zorundadır. İluzyon ve hünerleri – ve hatta biraz sihirbazlık – aracılığıyla büyü becerisini ortaya koyan Oscar sadece kendini Güçlü Oz büyücüsü haline getirmekle kalmaz aynı zamanda daha iyi biri olur.


Dark Circles

Şehirden uzakta bir eve taşındıktan sonra rahatsız edici görüntüler görmeye başlayan uykusuzluk çeken bir anne babanın hikayesini anlatan bu perili ev filminde Alex ve Penny, bir oğulları olduktan sonra şehrin çocuk yetiştirmek için uygun bir yer olmadığına karar verirler. Bir çiftlik evine taşınan Alex ve Perry bebekleri nedeniyle ilişkilerinin giderek bozulduğunu ve uyuyamadıklarını fark ederler. İkili evin çevresinde gizemli bir kadın görürler ve başta bunun uykusuzluklarından dolayı gördükleri bir halüsinasyon olduğunu düşünürler. Ama görüntüler sıklaşınca, ikili evlerinde kötücül güçlerin olduğuna karar verirler. Yeni evlerine dair gerçek ortaya çıkınca, akıl sağlıkları da bozulmaya başlar.

Paramparça – Smashed

Aralarındaki bağ alkol sevgisine dayanan evli bir çiftin ilişkisi, kadın ayık kalmaya karar verince, zor bir sınavdan geçmek zorunda kalır…

Ölümüne Savaş 2 – Half Past Dead 2

Yapım: 2007 - ABD, Tür: Aksiyon, Macera, Suç, Süre: 92 dakika Yönetmen: Don Michael Paul, Art Camacho, Oyuncular: Alona Tal, Bill Goldberg, Robert Torti, Tony Plana, Angell Conwell, Robert Lasardo, Morocco Omari, Kale Browne, Noelle Evans, Lamont Clayton, Stogie Kenyatta, Jack Conley, Robert Madrid, Kurupt , Joe Perez, Görüntü Yönetmeni: Michael Slovis, Senaryo: Don Michael Paul, D. Kyle Johnson, Aksiyon dolu yapımda,ileri güvenlik önlemleriyle korunan bir hapishaneden kaçmaya çalışan bir mahkumun hikayesine tanıklık ediyoruz.

Yolda On The Road filmi türkce dublaj izle

Yolda On The Road filmi izle

Gösterim tarihi: 22 Mart 2013
hdsinefilmizle.blogspot.com puanı: 6.6/10
IMDB puanı: 6.1/10
Yapım: 2012
Oyuncular: Garrett Hedlund, Kristen Stewart, Sam Riley
Tür: Macera
Senaryo: Jack Kerouac
Yönetmen: Walter Salles
Orijinal İsim: On The Road
Film Konusu : Jack Kerouac’ın ‘Yolda’ kitabı sinemaya uyarlanması en güç edebi eserlerden biri olarak belirtilmekteydi. Ancak kitabın basılmasından yarım asır sonra bu işe kol sıvayan kişi, Motosiklet Günlüğü filminin yönetmeni Walter Salles olunca bir hayli içimizde bulunan şüphelerden kurtulduk. İzlemeye başlamamızın ardından ise kaygı yerini güvenli bir tatmine  bırakacakdır..






Heineken Operasyonu

Film, gerçek bir olayı konu alıyor. Amsterdam’da büyük bir kaçırma operasyonu yapılmıştır. Avrupa’nın en büyük adam kaçırma operasyonu olarak adlandırılan bu operasyon çok dikkat çekmiştir. Bir bira üreticisi olan Alfred, aynı zamanda dünyanın da en zengin adamları arasındadır. Hollanda da ve tüm Avrupada güçlü bir ağırlığı olması nedeniyle kendisini çok büyük görüyordur. Ancak bir kargaşanın ardından kendine geldiğinde Amsterdam sokaklarında hızla ilerleyen bir arabanın bağajında gözlerini açar. Alfred, artık ulaşılmaz olmadığını anlayacaktır. Alfred ve şoförü bir grup asi genç tarafından kaçırılmıştır. Neden kaçırıldığına anlam veremeyen iş adamı, soğuk ve dar bir odada duvara zincirli olarak 20 gün boyunca tutsak tutulur. Kendini büyük gören o adamın artık elinden hiç birşey gelmemektedir. Çetenin en küçüğü olan kaçık bir gencin eline düşer. Genç onu aşağılamak ve korkutmaktan sadist bir şekilde zevk duymaktadır.

Ring Kızları

Sporu hayatında gerçek bir tutku olarak gören bir kadının verdiği olağan üstü mücadelenin anlatıldığı bir film. Erkeklerin daha saldırgan yaratıldığı bir dünyada, hayatlarını dövüşerek kazanan 5 kadının hikayesini anlatıyor. Las Vegas’ta yaşayan bu beş kadın artık güçlerini uluslararası bir arenada kanıtlamak istiyorlar. Dövüşçü kadınlar Muay Thai dövüş turnuvalarından haberdar oluyorlar ve oraya gitmek için yola koyuluyorlar…

Sakar Şakir

Sakarlığıyla çevresindekileri bıktıran Şakir'e İstanbul'da ölen amcasından büyük bir miras kalır. Fakat mirası paylaşmak istemeyen bir akrabası onu ortadan kaldırmak için planlar yapmaya başlar. Fakat Şakir yine sakarlıklarıyla olaylardan kurtulmayı başarır. Bu olaylar sırasında yolsa ve İstanbul'da karşılaştığı Gardırop Fuat ile kovalamacaları sürmektedir. Filmin sonunda akrabası malları alamayacağını anlar ve delirir. Şakir ise yine sakarlık yaparak dükkanını havaya uçurur ve köyüne geri döner. Filme göre İstanbul'un yarısı dükkanın patlamasıyla yanmıştır.

Sıcak Kalpler |TA|

İşkence görmüş zombi (Nicholas Hoult) yürüyen ölüleri öldürmekle görevli bir asker olan kızıyla (Teresa Palmer) yaşadığı sıradışı bir ilişkinin ardından derin bir dönüşüme uğrar... Canlı ve ölünün kurduğu zayıf iletişim köprüsü bir yanda, kavganın iki tarafındakiler de dünyanın bir daha asla eskisi gibi olamayacağını kavrar.Zombiler insanları sever, özellikle de insanların beyinlerini. Ama R (Nicholas Hault) diğer zombilerden farklı. Geride kalanları sağlam bir şekilde korunan bir şehre gönderen bir salgının kurbanları olan hırıldayan, ağzı sulanan diğer zombilerin aksine R içinde canlıdır. Zombiler artık bir havaalanında dolanıyor, insan arayarak kendilerinden bir sonraki aşama olan tehlikeli “Boney”lerin korkusuyla yaşıyorlardır. Bir gün R ve en iyi arkadaşı M yemek bulmak için şehre doğru gider. Orada R güzel bir kadın olan Julie’yi (Teresa Palmer) görür. Julie’yi once diğer zombilerden sonra da Boney’lerden kurtarmaya karar veren R onu kendi evinde, darmadağın olmuş bir 747 uçağında saklar. Julie korkuyordur. R’nin güvenilir homurdanmaları biraz olsun Julie’yi sakinleştirmiştir. Ama R Julie’yi savunmaya, insan eti yemeyi reddetmeye ve hatta daha düzgün konuşmaya kısacası zombiden çok insan gibi davranmaya başlayınca, Julie R’nin özel biri olduğunu anlar. Boney’lerle yaşanan birkaç olaydan ve babasının kendisi için arama çalışmaları başlattığını öğrendikten sonra Julie sonsuza kadar saklanamayacağını anlar. Bunun üzerine R’yi arkasında bırakarak evden ayrılır. Julie’yi yeniden görmek için sabırsızlanan R saçlarını tarar, daha dik durmaya çalışır ve şehir muhafızlarını geçene kadar normal bir insan gibi davranır. Eğer insanlara zombilerin değişebileceğini kanıtlarsa, belki Julie ile bir şansı olabilecektir. Ama öfkeli Boney’lerin şehre saldırması ve Julie’nin babasının R ve arkadaşlarını öldürmek istemesi her şeyi değiştirir ve ölülerle canlılar arasında bir savaşa zemin hazırlar. Diğerlerinden farklı bir aşk ve dönüşüm hikayesi olan WARM BODIES bir kıza deli gibi aşık olan bir gencin öyküsünü anlatıyor.

Parti Zamanı – Fun Size

“Fun Size” alaycı bir lise son sınıf öğrencisi olan ve koleje giderek ailesinden uzaklaşmaya çalışan Wren (Victoria Justice) etrafında geçen bir gençlik komedisi. Fakat bu olmadan önce, Wren’in annesi Joy, Wren’e Cadılay Bayramı gecesi küçük kardeşine bakması için ısrar eder; böylelikle Joy genç erkek arkadaşıyla büyük partiye gidebilecektir. Wren’in bir parti davetiyle ilgilenirken dikkati dağılır ve Albert kostümlü çocuklar denizinin içinde kaybolur. Annesinin Albert’in kayıp olduğunun anlamadan onu ümitsizce arayan Wren en iyi arkadaşı olan şımarık April, tartışma takımının yardımcı kaptanı olan Peng ve onun en yakın arkadaşı Wren’e aşık olan Roosevelt’ten yardım alır. Bu alışılmadık dörtlü Alberti bulmak için tüm gece sürecek olan ve yollarının her adımda acımasız kararkterlerle kesiştiği bir maceraya girişirler.
 
Support : Türkçe | Blogger | Temaları
Copyright © 2013. Online Film İzle | İndirmeden Hd Sinema Film İzle - All Rights Reserved
www.hdsinefilmizle.blogspot.com Türkçe Blogger Temaları
powered by www.hdsinefilmizle.blogspot.com