Son Eklenenler

The Blues Brothers ( Cazcı Kardesler )

The Blues Brothers
Cazcı Kardeşler
Yapım Yılı : 1980
Lisan : Türkçe Altyazı 
Tür :  Aksiyon / Komedi / Müzik
Yönetmen : John Landis
Oyuncular : John Belushi / Dan Aykroyd / Cab Calloway / James Brown / Ray Charles / Aretha Franklin / Steve Cropper
Jake Blues hapisten çıkar çıkmaz kardeşi Elwood ile birlikte eski öğretmenleri Rahibe Mary Stigmata’ya koşar ve korkunç gerçeği öğrenir: birlikte büyüdükleri yetimhane yokolmaktan kurtarmak için tam 5000 dolara ihtiyaç vardır.  Jake ve Elwood bunun üzerine eski müzisyen arkadaşlarını bir araya toplayarak bir konser vermeye karar verirler.

  • 1.Kısım
  • 2.Kısım

La môme ( Kaldırım Serçesi )

La môme
Kaldırım Serçesi
Yapım Yılı : 2007
Lisan : Türkçe Dublaj
Tür : Biyografi / Dram / Müzik
Yönetmen : Tetsuo Nagata
Oyuncular : Marion Cotillard / Sylvie Testud / Pascal Greggory / Emmanuelle Seigner / Jean-Paul Rouve / Gérard Depardieu /
Edith Piaf’ın  1959’da New York’da verdiği konser sahnesi ile başlayan film, Fransız şarkıcı Piaf’ın, 40’lı yaşlarına odaklanıyor. 1915 yılında dünyaya gelen Piaf, babasının çalıştığı sirk sayesinde küçüklüğünden itibaren pek çok yer dolaştı. O dönemlerde, en yakın arkadaşı Mômone  ile sokaklarda şarkı söyleyerek para kazanıyordu. Bu sırada bir kabare işleten Leplée tarafından keşfedildi ve kısa sürede, onu meşhur edecek çevre içine girdi.


  • Altyazı.1
  • Altyazı.2
  • Turkce Dublaj

Bird on a Wire ( Teldeki kus )

Bird on a Wire
Teldeki kus
Yapım Yılı : 1990
Lisan : Türkçe Dublaj
Tür : Aksiyon / Macera / Komedi
Yönetmen : Robert Primes
Oyuncular : Mel Gibson / Goldie Hawn / David Carradine / Bill Duke / Stephen Tobolowsky / Joan Severance / Jeff Corey
FBI Tanık Koruma Programı altında hayatına devam eden Rick Jarmin'in hayatı eski sevgilisi Marianne Graves tarafından kimliği teşhis edilince altüst olur. Yeni kimliğiyle yeni bir hayata başlamadan hemen önce hapse gönderdiği adam çıkar ve ödeşmek üzere peşine düşer. Rick ve Marianne bir anda kendilerini peşlerindeki gangsterlerden ve güzel bir veterinerden kaçarken bulurlar.

Saturday Night Fever ( Cumartesi Gecesi Atesi )

Saturday Night Fever
Cumartesi Gecesi Atesi
Yapım Yılı : 1977
Lisan : Turkce Dublaj / Turkce Altyazı
Tür :  Dram  / Müzik
Yönetmen : John Badham
Oyuncular :  John Travolta / Karen Lynn Gorney /  Lisa Peluso / Nina Hansen / Sam Coppola / Martin Shakar / Julie Bovasso / Bruce Ornstein / Donna Pescow / Paul Pape / Joseph Cali / Barry Miller / 
Tony Manero yaşadığı semtte popüler olan kendini geçindirmek için küçük bir hırdavat dükkanında çalışan bir gençtir. Bu yaşadığı yerden ve alesinden bunalmaktadır, kendini rahat hissettiği yer ise diskolardır. Semtinde Diskoların Kralı olarak bilinmektedir. Bir gün bir dans yarışması düzenlenecektir ve partner olarak düşündüğü Stephanie ile tanışacaktır.


  • Turkce Altyazı
  • Turkce Dublaj

Endless Love ( Sonsuz Ask )

Endless Love
Sonsuz Ask
Yapım Yılı : 1981
Lisan : Türkçe Altyazı 
Tür :  Dram / Romantik
Yönetmen : David Watkin
Oyuncular :  Brooke Shields / Martin Hewitt / Salem Ludwig / Jan Miner / Penelope Milford / Robert Moore / Ian Ziering / James Spader / Beatrice Straight / Richard Kiley / Don Murray / Shirley Knight /  Leon B. Stevens / Vida Wright

Gençlik yıllarında birbirlerine tutkuyla aşık olmuş iki lise öğrencisi (David ve JAde), kız tarafının ailesi özellikle babası bu ilişkiden oldukça rahatsızdır. Bir müddet sonra iki sevgili birbirlerini göremez olurlar ama David pes etmez . .


Lawless ( Kanunsuzlar )

Lawless
Kanunsuzlar
Yapım Yılı : 2012
Lisan : Türkçe Altyazı 
Tür : Suç / Dram
Yönetmen : Benoît Delhomme
Oyuncular :  Tom Hardy / Shia LaBeouf  / Guy Pearce / Jason Clarke /  Jessica Chastain / Mia Wasikowska / Dane DeHaan

Ailesinin yasadışı alkol üretimini büyüterek, bir yandan güzel bir Amiş kızı olan Bertha'nın sevgisini kazanmaya çalışırken, bir yandan da büyük bir suç imparatorluğu kurmayı planlamaktadır. İnsanları korkutan bir yapıya sahip ağabeyi Howard'ın desteğini alan Jack de istediği işi yaptıracak kas gücüne sahiptir. Ancak onları yönlendirecek bir lidere ihtiyaçları vardır. Bu sorumluluk ağabeyleri Forrest'a yüklenir. Sabırlı ve güvenilir Forrest ise elindeki kartları kimseye göstermeyen, planlarını başkalarıyla paylaşmayan ve karaktere çok önem veren bir insandır.

The Blue Lagoon ( Mavi Göl )

The Blue Lagoon
Mavi Göl
Yapım Yılı : 1980
Lisan : Türkçe Dublaj
Tür : Macera / Dram / Romantik
Yönetmen : Néstor Almendros
Oyuncular :  Brooke Shields / Christopher Atkins / Leo McKern / William Daniels / Elva Josephson / Glenn Kohan / Alan Hopgood

Görkemli ve bolluk içindeki güney pasifik cenneti, henry devere stacpoole'un 1903 yılında yazdığı roman ile net bir şekilde anlatılıyor. iki küçük çocuk ve geminin kaptanı, bir gemi kazasından sağ çıkan tek kişilerdir ve sağ salim, tropical bir adaya çıkmayı başarırlar. bir sure sonra kaptan ölür ve çocuklar bir başlarına kalırlar. günler günleri kovalar ve yıllar geçer. emmeline (brooke shıelds) ve richard (christopher atkıns) doğanın güzelliği ve egzotik ortam içerisinde kendileri için yaptıkları evde büyürler. yetişkinlikle beraber gelen fiziksel ve duygusal değişimlerle başetmeyi kendi kendilerine öğrenirler.

Chicago

Chicago
Yapım Yılı : 2002
Lisan : Türkçe Dublaj 
Tür :  Dram  / Müzikal / Komedi
Yönetmen : Rob Marshall
Oyuncular : Renée Zellweger / Catherine Zeta-Jones / Richard Gere / Cliff Saunders / Taye Diggs

Biri kocasını biride erkek arkadaşını öldürmekle suçlanan iki kadın beraber kaldıkları koğuşta tanışırlar.iki kadın cinayet davalarının en iyi avukatını (richard gere) tutarak hapishaneden çıkmaya karar verirler .


Huit Femmes ( Sekiz Kadın )

Huit Femmes
Sekiz Kadın
Yapım Yılı : 2002
Lisan : Türkçe Altyazı 
Tür : Komedi / Muzikal / Suç
Yönetmen : François Ozon
Oyuncular : Catherine Deneuve / Isabelle Huppert / Danielle Darrieux / Fanny Ardant / Emmanuelle Béart / Danielle Darrieux
1950′ler Fransa’sında, ülkenin karlı ve gözden uzak bir bölgesindeki lüksi bir malikanede varlıklı bir aile yılbaşını kutlamak için toplanmıştır. Fakat kutlama falan olmayacaktır çünkü evin reisi öldürülür. Katil evdeki 8 kadından başkası olamaz .Acaba güçlü karısı mı ? Yoksa görümcesi mi ? Cimri annesi ? Belki de patavatsız hizmetçisi ya da sadık kahyası. Veya iki genç kızından biri olabilir mi ?8 Kadın. Hepsi de şüpheli.

Sabrina

Sabrina  
Yapım Yılı : 1954
Lisan : Türkçe Dublaj
Tür : Komedi / Dram / Romantik
Yönetmen : Billy Wilder
Oyuncular :  Humphrey Bogart / Audrey Hepburn /John Williams / Martha Hyer / Joan Vohs
New York’un ve aslında Amerika’nın en zengin ailelerinden Larabee’lerin şöforü Fairchild’ın (John Williams) kızı olan Sabrina, küçük yaştan itibaren savurgan davetlerin gizli şahidi olarak büyümüş ve kendisine sanki hiç yaşamıyormuş gibi davranan ailenin uçarı sosyete çapkını küçük oğlu David’e (William Holden) platonik bir aşkla bağlanmıştır.  Sabrina 20 yaşına geldiğinde babası tarafından Paris’e gönderilir. Böylece hem David saplantısından kurtulacak, hem de dünyanın en ünlü aşçı okulundan mezun olacaktır. İki yıl sonra geri döndüğünde Sabrina, yaşamı ve zevklerini öğrenmiş, çekici ve ‘modaya uygun’ bir hanımefendi olmuştur.

Grease

Grease
Yapım Yılı : 1978
Lisan : Türkçe Altyazı / Turkce Dublaj
Tür : Müzikal / Komedi / Romantik 
Yönetmen : Randal Kleiser
Oyuncular : John Travolta / Olivia Newton-John / Stockard Channing / Lorenzo Lamas / Joan Blondell / Allan Carr / Barry Pearl / Didi Conn / Dinah Manoff / Edd Byrnes / Eve Arden / Frankie Avalon / Jamie Donnelly / Jeff Conaway / Kelly Ward / Michael Tucci / Sid Caesar
Bir yaz mevsimi, Sandy Olsen ile makine yağlayan ama okuduğu okul olan Rydell Lisesi’deki T-Birds çetesinin de lideri olan Danny arasında bir aşk başlar. Ancak, beklenmedik şekilde aynı okulda okuduklarını öğrendiklerinde aralarındaki aşk farklı bir boyuta ulaşır.

  • Altyazı.1
  • Altyazı.2
  • Turkce Dublaj

The Last of the Mohicans ( Son Mohikan )

The Last of the Mohicans
Son Mohikan
Yapım Yılı : 1992
Lisan : Türkçe Altyazı 
Tür : Aksiyon / Savaş / Romantik 
Yönetmen : Michael Mann
Oyuncular : Daniel Day-Lewis  / Madeleine Stowe  / Russell Means / Eric Schweig / Jodhi May / Steven Waddington
18. yüzyılda, İngiliz ve Fransız askerleri, Kuzey Amerika’nın kontrolünü ele geçirebilmek için savaşmaktadırlar. Kızılderililer ve yerleşimciler, bu savaşın ortasında kalmışlardır. Yerleşimcilerden Cora ve kızkardeşi Alice’i, başlarına gelen bir beladan Şahingöz adında bir kızılderili kurtarır. Şahingöz, aslında bir yerleşimcidir fakat ailesi ölünce son Mohikanlar tarafından büyütülmüştür.

Out of Africa ( Benim Afrikam )

Out of Africa
Benim Afrikam
Yapım Yılı : 1985
Lisan : Türkçe Altyazı  / Turkce Dublaj 
Tür :Macera / Biyografi  / Dram
Yönetmen : Sydney Pollack
Oyuncular :  Meryl Streep / Robert Redford  /  Klaus Maria Brandauer / Michael Kitchen / Malick Bowens / Joseph Thiaka
Danimarkalı bir soylu olan Karen Blixen (Meryl Streep),barones ünvanı için Bror Blixen (Klaus Maria Brandauer) ile evlenerek kahve yetiştiriciliği yapmak üzere Afrikaya yerleşirler. Yıl 1913 'tür ve Afrika büyük ölçüde Avrupalıların sömürgesi durumundadır. Kocasının kendisini ihmal etmesi ve aldatması Karen'i sürekli yanlızlığa iter. Bu arada maceracı avcı Denys Finch Hatton (Robert Redford)'la tanışır ve ona aşık olur.


  • Altyazı.1
  • Altyazı.2
  • Altyazı.3
  • Turkce Dublaj

Captain Corelli's Mandolin ( Corelli'nin Mandolini )

Captain Corelli's Mandolin
Corelli'nin Mandolini
Yapım Yılı : 2001
Lisan : Türkçe Dublaj 
Tür :  Dram  / Müzik / Romantik
Yönetmen : John Madden
Oyuncular :
Nicolas Cage / Penélope Cruz / John Hurt / Christian Bale / Irene Papas / Aspasia Kralli
Film, 2. Dünya Savaşı sırasında etkileyici güzellikteki bir Yunan adası olan Kefalonya'yı işgal eden italyan kuvvetlerinin başındaki Yüzbaşı Corelli ile adada yaşayan Yunanlı kız Pelagia arasındaki aşkı konu alır. Adanın yerlileri işgalcileri başlangıçta soğuk karşılarlar. Fakat zamanla bu davetsiz misafirlerin de kendileri gibi hayata tutkuyla bağlı olduklarını görürler. Pelagia ile İtalyan Yüzbaşı Corelli arasında da bir yakınlaşma başlar. Ancak hayatın acımasız gerçekleri Kefalonya kıyılarına da gelecektir. Ege'den büyüleyici sahneler ve unutulmaz müziklerle etkileyici bir aşk hikayesi.
 
Support : Türkçe | Blogger | Temaları
Copyright © 2013. Online Film İzle | İndirmeden Hd Sinema Film İzle - All Rights Reserved
www.hdsinefilmizle.blogspot.com Türkçe Blogger Temaları
powered by www.hdsinefilmizle.blogspot.com