Son Eklenenler

Şeytanir Racim 2013 izle



Film Özeti 
İstanbul’da Üniversitede okuyan iki ev arkadaşı Emrah ve Salih’in hayatları Salih’in Havas ilmine duyduğu merakla sonsuza kadar değişir. Cin’ler âleminin ürkütücü varlıklarını kendi emri altına alarak isteklerini gerçekleştirmeleri için kullanmak isteyen Salih ve hiçbir şeyin farkında olmayan ev arkadaşı Emrah kendini bir anda bu korkunç döngünün içinde bulurlar. Emrah’ın hiç huzuru kalmamıştır. Her gece şiddetini daha da artıran kâbuslar ve ürkütücü olaylar zinciri başlar. Salih öteki âlemin kapılarını açmış ve her şey kontrolden çıkmıştır. Kurtulmak istedikçe daha da derine batmaktadırlar. Emrah, okulunu bırakır ve ailesinin yanına İzmit’e döner. Babası ve ailesi her geçen gün daha da batağa saplanan Emrah’a yardım etmeye çalışırlar. Ancak neyle karşı karşıya olduklarını kimse bilmemektedir. Yardım için son çare Bakırcı Mehmet diye bilinen bu konularda ilim sahibi olan yaşlı bakırcı ustasıdır. Bakırcı Mehmet, Emrah ve Salih’i içine düştükleri bu kara dünyadan kurtarmak için tüm ilmini kullanacaktır. Ancak her şeyin bir sınırı vardır. Karşılarındaki güç kimsenin bir gün karşı karşıya gelebileceğini düşünmediği bir varlıktır. Hak katından kovulmuş olan Şeytan-ı Racim yani İblis ’in intikam almak için eline bir fırsat geçmiştir. Önce bir oyun gibi başlayan bir cin çağırma seansı daha sonra iki gencin hayatını kâbusa çevirecek bir karabasana dönüyor.
Vizyon Tarihi: 13 Eylül 2013 
Yapımı :2013 - Türkiye 
Tür : Gerilim , Korku 
Süre: 97 Dak. 
Yönetmen : Arkın Aktaç 
Oyuncular : Altan Gördüm , Uğur Güneş , Kübra Balkan , Ertunç Uygun , Ayşe Tunaboylu Senaryo : Murat Toktamışoğlu
Diğer Adı : Şeytanir Racim 


  • Fragman
  • Tek Part
Etiketler: Şeytanir Racim 2013 full izle, Şeytanir Racim 2013 vk izle , Şeytanir Racim 2013 online izle , Şeytanir Racim 2013 tek part izle, Şeytanir Racim 2013 720p izle, Şeytanir Racim 2013 hd izle

Code Blue ( Mavi Kod )

Code Blue
Mavi Kod
Yapım Yılı :
2011
Lisan : 
Turkce Altyazı
Tür : 
Dram
Yönetmen :  
Urszula Antoniak
Oyuncular : 
Bien de Moor / Lars Eidinger / Annemarie Prins /Sophie van Winden / Christine Bijvanck / Hans Kesting / Sam de ManRenée Fokker / Sabine Soetanto / Anna Deborah van der Rhee / Mitchell van Dijk / Coen van Hulst
Hikaye:
Ölüme hayranlık duyan ve baskıladığı duygularıyla ezilmekte olan Marian, mükemmellik ve kontrol düşkünü bir hemşiredir; bazen de bir azizeymiş gibi ölüm meleği rolüne bürünmektedir. İnsanlardan uzak bir hayat sürerken bir gün bir yabancıya rastlar; adamı bir videocuya kadar takip eder ve onunla ilgili fanteziler kurar. Sonraki adım ani bir yakınlık, tiksinme, büyülenme ve dehşet hamlesi olan röntgen ciliktir. Duyguları kadını tehlikeye ve sonunda teslim olmaya götürecektir. Yönetmen Urszula Antoniak 2010 yılında festivali ziyaret ettiği ilk uzun metrajlı filmi Özel Hayatlar ile müthiş başarı kazanmıştı. 

Le Dernier Vol ( Son Ucus )

Le Dernier Vol
Son Ucus
Yapım Yılı : 
 2009
Lisan : 
Turkce Dublaj
Tür :
Macera / Dram / Romantik
Yönetmen : 
 Karim Dridi
Oyuncular : 
 Marion Cotillard / Guillaume Canet / Guillaume  Marquet / Michaël Vander-meiren / Frédéric Epaud /Mohamed Kounda / Mohamed Ixa / Nabil Imtital / Robert Hoehn / Halimata Graille / Ben Aïssa El Jirari
Hikaye:
Sene 1933… Sevdiği adam, Londra’dan Cape Town’a uçarken ortadan kaybolmuştur. Marie Vallières de Beaumont (Marion Cotillard) onu bulmak umuduyla Sahra Çölü’ne doğru yola çıkar. Antoine Chauvet (Guillaume Canet) adlı asker, bu çaresiz kadına yardım eder. Onları hiç ummadıkları bir gerçek beklemektedir… 

Jake ve Varolmayan Ülkenin Korsanları: Varolmayan Ülkeyi Kurtarmak |TR|

Kayıp Şehir'in kaderi tehlike altında gözüküyor. Büyülü hazineler gizemli bir şekilde kaybolmakta:Jake'in kılıcı,Izzy'nin peri tozu… Hatta Cubby'nin haritasındaki yönler bile! Jake, Varolmayan Ülkenin büyülü ve efsanevi Sonsuzluk Ağacının gücünü geri getirmek için “Sonsuz Macera”ya atılıyor. Büyülü bir mağaraya, denizin altına ve Kader Dağının en üstüne kadar giden bu heyecan verici yolculukta ona katılın! Jake'in tüm zorlukların üstesinden gelmek ve Kaptan Hook'u zekice yenmek için güvenilir ekibine ve sana ihtiyacı var. Uzun metraj macera…

Cin Korkusu: Şeytan-ı Racim |Yerli|

Üniversite öğrencisi olan ev arkadaşları Emrah ve Salih’in normal giden hayatları Salih’in Havas ilmine duyduğu ilgi ile sonsuza kadar değişir. Ürkütücü varlık olan Cin’leri kendi emri altına alarak istediklerini gerçekleştirmeleri için kullanması, kendisinin ve ev arkadaşının bir anda korkunç döngü içinde bulmasına sebep olacaktır. Bu durumdan kurtulmak istedikçe daha kötü bir hal alacaklardır. Hak katından kovulmuş olan Şeytan-ı Racim yani İblis ’in de intikam almak için eline bir fırsat geçmiştir. Önce bir oyun gibi başlayan cin çağırma seansı daha sonra iki gencin hayatını kabusa çevirecek bir karabasana dönüşecektir.

Kasabada Yılbaşı |TR|

Yılbaşı yaklaşıyor, ailenizle birlikte oturup bu keyifli filmi izlemeye ne dersiniz.. Zengin ve uyuz bir iş adamı, Noel Baba’nın (Abraham Benrubi) bir efsane olduğunu kanıtlamak üzere global bir kampanya başlatacaktır. Bu kampanyaya çok kişinin destek vermesi sonucunda ise Noel Baba sihirli güçlerini kaybeder. Noel yaklaşmaktadır ve artık uçamayan Noel Baba ile yardımcısı Eliot, Logan ailesine ait bir çiftliğin ahırında kalmaya başlarlar. Kısa süre sonra Logan’ların küçük çocukları Noel Baba’yı keşfeder. Durumu öğrenen çocuklar bir yandan Noel Baba’yı ailelerinden saklarken, diğer yandan ona yardım etmek için bir plan yaparlar.

Metro |TR|

Film Moskova’nın metro güzergahında, nehrin tünel geçişlerine sızmasıyla beraber yaşanan gerilimi anlatıyor. Tünellerin çökmesi tünel üzerindeki şehrin yerle bir olmasına sebep olacaktır. Bu gerilimi saniye saniye hissetmek istiyorsanız bu 2013 yapımı Türkçe dublaj filmi izleyiniz.

The Butler |TA|

Cecil Gaines (Forest Whitaker), Beyaz Saray’da görev alan zenci bir kahyadır. Görev yaptığı süre boyunca 8 başkan değiştiren Amerika’da insan hakları hareketlerine, başkan suikastlerine, Vietnam işgaline ve daha pek çok büyük olaya tanık olmuştur. Bu olaylar sadece ülkesini ve Amerikan toplumunu değil, içinde yaşadığı kendi ailesini ve hayatını da derinden etkilemiştir… Yönetmenliğini Lee Daniels’ın üstlendiği filmi, gerçek bir hikayeden uyarlayan isim ise Primetime Emmy ödüllü Danny Strong. Yine bir siyah tenli genç bir kızın büyüme hikayesini anlattığı “Precious” ile yönetmen Lee Daniels de, 2009’da iki Oscar adaylığı almıştı. Başrolünde Forest Whitaker’ı seyredeceğimiz filmde Oscarlı aktöre Oprah Winfrey, John Cusack ve David Banner gibi isimler eşlik etmektedir.

Tepenin Uşakları |Yerli|

1980 yılında, Trabzon’un Çiçeklidüz köyünde yaşayan delikanlı Hikmet’in, içinde beş yıldır sakladığı platonik aşkın hikayesini anlatıyor.
Babası Almanya da işçi olarak çalışan Hikmet, kışın okumakta, yazın da köyde çobanlık yapıp annesine yardım etmektedir. İçinde beş yıldır sakladığı büyük sır artık kabına sığmamaktadır. Sabri ağanın kızı Züleyha’ya platonik olarak aşıktır. Fakat bir türlü O’na açılamaz. Arkadaşı Mecnun’dan aldığı fikirlerle, Züleyha’ya açılmaya karar verir. Fakat bu onun düşündüğü kadar kolay olmayacaktır. Köyün o sıcak yaz günleri, Eylül ayıyla birlikte yerini sonbahar rüzgarlarına bırakacaktır.

Tepe 1980; Hikmet’in saf ve temiz aşkının yanında, Karadeniz’in sıcak ve içten insanlarının doğal halini sizlerin karşısına getiriyor.
Sıcak Karadeniz insanın kıvrak zekasıyla bolca gülerken, Eylül’ün soğuk yüzüyle de hüzne boğulacaksınız.
part 1

part 2

JOBS |TR|

2011 yılında kanser sebebiyle yaşamını yitiren teknoloji ve endüstri dahisi Steve Jobs’un gençlik yıllarından başlayan hayat öyküsünü anlatıyor. Apple’ın kurucusu olan Jobs karakterini Ashton Kutcher canlandırıyor. Filmde, Jobs’un özel hayatı, kendini motive ediş şekli, onu yönlendiren kişiler anlatırken özellikle Jobs’un gençlik yıllarına odaklanılıyor. Jobs’un kariyer olarak düşüşlerini ve yükselişlerini de izleyeceksiniz.

Zorlu İkili |TR|

İki rakip büro, bu iki farklı büroda çalışan 2 ajan ve bunların başından geçenlerle ilgili bir aksiyon filmi Zorlu İkili. Birlikte çalışmak zorunda bırakılan bu iki ajan da, bir diğerinin gizli bir görevde çalışan federal bir ajan olduğundan habersizdir. İşlerinde iyi olan bu ajanlar birbirlerinden habersiz, birbirlerine güvenmeden kendilerine verilen tüm görevleri yerine getirerek, başarılara imza atarlar. Fakat sonunda olanlar olur ve nasıl olduğunu anlamadan son görevlerinde para çalmakla suçlanırken bulurlar kendilerini. Bunun üzerine kendilerini aklamak için ittifak yaparlar. Filmin yönetmenliğini Baltasar Kormákur üstlenirken, başrollerini ise Mark Wahlberg, Denzel Washington paylaşıyor.

The Specialist ( Uzman )

The Specialist
Uzman
Yapım Yılı :
1994
Lisan : 
Turkce Dublaj
Tür : 
Aksiyon / Gerilim
Yönetmen :
Luis Llosa
Oyuncular : 
 Sylvester Stallone / Sharon Stone / James Woods /Rod Steiger / Eric Roberts / Mario Ernesto Sánchez / Sergio Doré Jr. / Chase Randolph / Jeana Bell / Brittany Paige Bouck / Emilio Estefan Jr. / LaGaylia Frazier / Ramón González Cuevas / Tony Munafo / Cheito Quinonez
Hikaye:
Hükümet ona öldürmeyi öğretti. Şimdi, o bu yeteneğini Miami yeraltı Dünyasından öcünü almak isteyen bir kadına yardım için kullanıyor.İki dinamik yıldız "Uzman"da yırtıcı güçlerini ve yakıcı duyarlılıklarını birleştiriyorlar. Sharon Stone, tehlikeli bir geçmişe sahip, anne ve babasının katili olan mafya adamlarını öldürmeye yemin etmiş olan May Munro'dur. Bu hedefi gerçekleştirebilmek için, eski CIA ajanı patlayıcı bombalar uzmanı Ray Quick'i (Sylvester Stallone) kiralar. 

Habitación en Roma ( Atesli Oda )

Habitación en Roma
Atesli Oda
Best Erotic Films / 11
Yapım Yılı :
2010
Lisan : 
Turkce Dublaj
Tür : 
Dram / Romantik / Erotik 
Yönetmen :
Julio Medem
Oyuncular :
Elena Anaya / Natasha Yarovenko / Enrico Lo Verso / Najwa Nimri / Ander Malles / Laura Meizoso
Hikaye:
Roma'nın merkezindeki bir otel odasında, yeni tanışmış iki genç kadın, birbirlerinin ruhlarına da dokunarak cinsellik dolu bir yolculuğa çıkarlar. İspanyol Alba (Elena Anaya, Hierro, Sex and Lucia) ve Rus Natasha (Natasha Yarovenko) ülkelerine dönmeden önce, vücutları ve ruhlarıyla unutamayacakları bir gecelik bir ilişki yaşarlar. 

Hanna

Hanna
Yapım Yılı :
2011
Lisan : 
Turkce Dublaj
Tür : 
Macera / AksiyonGerilim
Yönetmen :
Joe Wright
Oyuncular : 
Saoirse Ronan / Cate Blanchett / Eric Bana / Vicky Krieps / Paris Arrowsmith / John Macmillan / Tim Beckmann / Paul Birchard / Christian Malcolm / Jamie Beamish / Tom Hodgkins / Vincent Montuel / Nathan Nolan / Michelle Dockery / Jessica Barden
Hikaye:
Hanna 16 yaşında, akıllı ve kendini davasına adamış bir kızdır. Yaşının çok üstünde olan gücü ve keskin askeri zekası; sahip olduğu tüm bu sıradışı özellikler eski bir CIA ajanı olan babası Erik'in (Eric Bana), onu gözlerden ırak vahşi doğadaki yetiştirme tarzından kaynaklanır. Yaşıtlarından çok farklı bir eğitim gören ve mükemmel bir sükastçı olan Hanna'yı gerçek dünyada ise tamamlanması gereken yarım kalmış bir aile işi beklemektedir... 

Conan the Barbarian ( Barbar Conan )

Conan the Barbarian
Barbar Conan
Yapım Yılı :
2011
Lisan : 
Turkce Altyazı
Tür : 
Aksiyon / Macera / Fantastik
Yönetmen :
Marcus Nispel
Oyuncular : 
 Jason Momoa / Ron Perlman / Rose McGowan / Stephen Lang / Rachel Nichols / Bob Sapp / Leo Howard / Nonso Anozie / Steven O'Donnell / Raad Rawi / Laila Rouass / Saïd Taghmaoui / Milton Welsh / Borislav Iliev / Nathan Jones
Hikaye:
Arnold Schwarzenegger'le özdeşleşen Kimmeryalı savaşçı Conan, yenilenmiş ve aslına daha sadık kalındığı söylenen bir uyarlamayla 19 Ağustos'ta ülkesi ABD'de 3D olarak vizyona giriyor. Başrolünde insan azmanı Jason Momoa'yı izleyeceğimiz film, Hyboria'nın tek umudu Kimmeryalı savaşçı Conan'ın, babasının ve talan edilen köyünün intikamını almak için dehşet verici canavarlar, güçlü rakipler ve kötülüğün her türlü vücut bulmuş haliyle savaşmasını anlatıyor. 

Karlar Kraliçesi |TR|

Vladlen Barbe, Maksim Sveshnikov yönetmenliğindeki fantastik animasyon filminde Kraliçe Kuzey Kutbu’nun tüm dondurucu soğuğunu insanların üzerine üfleyerek, bütün sanatçıları ve devamındakileri karanlığa gömmek ister. Sihirli aynasına göre kendisine en büyük etkiyi Vegard adındaki cam ustası verecektir. Sebebi ise Vegard’ın aynaları sadece görüntü değil ruhlarına dış dünyayı yansıtıyor. Masal bu ya günlerden bir gün soğuk kutup rüzgarları Vegard ustayı ve eşi Una’yı alır götürür; ama çocukları Kai ve Gerda son anda kurtulur. Ama Kai Kraliçe’nin tutsağı olmaktan kurtulamaz çünkü kötü düşünceli kraliçe onun babasının yeteneğini taşıdığına inanmaktadır. Bu tehlikeli süreçte, Kai’yi, bulmak için yollara düşen kız kardeşi Gerda’yı, Kar Kraliçesi’nin kötü büyüsü ile lanetlenmiş ülkenin zorlu ve macera dolu yolları beklemektedir.

Vampir Kız Kardeşler |TR|

Bir minibüs kapısından inen ve 4 kişiden oluşan bir aile Bindburg kasabasının misafiri olur. Bahsi geçen 4 kişilik anne baba ve 12 yaşlarındaki iki kız kardeşten oluşan ailenin büyük bir sırrı vardır. Anne dışında kalan 3 kişinin görünüşü solgun, giyiniş tarzları ise farklıdır. Bay ve Bayan Tepes iki kızlarıyla yeni yaşamlarına Bindburg kasabasında devam etmeyi planlamaktadır. Büyük sır ise; Bayan Tepes dışında Bay Tepes ve iki kız kardeşin vampir oluşudur. 12 yıl boyunca Transilvanya’da yaşadıktan sonra Bayan Tepes’in ısrarı nedeniyle Almanya’ya taşınmaya karar vermişlerdir.

Kızların artık günlük yaşama ayak uydurmaları gerekmektedir. Her genç kız gibi okula gideceklerdir. Gündüz yaşamlarına devam edebilmek için de devamlı güneş gözlüğü takmaları ve güneşten korunacak şekilde giyinmeleri gerekmektedir. Hepsinden daha kötüsü ise sırlarını kimseye açıklamadan, normal davranarak arkadaş bulmaya çalışmaktır. Sırları ortaya çıkarsa, sakin hayatları her an bir kabusa dönüşebilir.

The Lone Ranger ( Maskeli Süvari )

The Lone Ranger
Maskeli Süvari
Yapım Yılı :
2013
Lisan : 
Turkce Altyazı
Tür :
Aksiyon / Macera / Western
Yönetmen :  
Gore Verbinski
Oyuncular : 
Johnny Depp / Armie Hammer / William Fichtner /Tom Wilkinson / Ruth Wilson / Helena Bonham Carter / James Badge Dale / Bryant Prince / Barry Pepper / Mason Cook / JD Cullum / Saginaw Grant / Harry Treadaway / James Frain /Joaquín Cosio
Hikaye:
Lone Ranger, ünlü maskeli kahramanın yepyeni bir anlayışla hayata döndüğü, aksiyon ve mizah yüklü olduğu kadar heyecanlı bir serüven. Film, Amerikan Yerlisi Tonto’nun, John Reid’i bir kanun adamından adalet efsanesine dönüştüren, daha önce anlatılmamış öyküleri aktarırken, seyirciyi birlikte çalışmayı öğrenmek zorunda kalan zoraki kahramanların arasındaki komik çatışmalarla dolu bir kaçış yolculuğuna davet ediyor.  

Johnny Guitar ( Disi Kartal )

Johnny Guitar
Disi Kartal
Yapım Yılı :
1954
Lisan : 
Turkce Dublaj
Tür : 
Macera / Western
Yönetmen :
Nicholas Ray
Oyuncular : 
Joan Crawford / Sterling Hayden / Mercedes McCambridge / Scott Brady / Ward Bond / Ben Cooper / Ernest Borgnine / John Carradine / Royal Dano / Frank Ferguson / Paul Fix, Rhys Williams / Ian MacDonald
Hikaye:
Vienna’nın eski sevgilisi silahlı soyguncu olan Johnny Guitar, Vienna’nın barına gelir ve Vienna’ya olan sevgisi tekrardan alevlenir ve onu korumaya karar verir. Hayat onlar için artık çok rahattır. Ta ki Dansçı Çocuğun ve çetesinin kasaba bankasını soyana kadar. Kasaba halkı ise Vienna’nın bu işte bir parmağı olduğunu düşünür. Sığır yetiştiricisi Vienna’dan nefret eden Emma Small liderliğinde bir heyet Vienna’nın barını yakar. Vienna ve Johnny kendilerini bu adamlardan zor kurtarır ve Vienna’nın kasaba halkına karşı güçlü direnişi başlar…

Love Me Tender ( Umutsuz Ask )

Love Me Tender
Umutsuz Ask
Yapım Yılı :
1956
Lisan : 
Turkce Altyazı
Tür : 
Macera / Western
Yönetmen :
Robert D. Webb
Oyuncular :
Richard Egan / Debra Paget / Elvis Presley / Robert Middleton / William Campbell / Neville Brand / Mildred Dunnock / Bruce Bennett / James Drury / Russ Conway / Ken Clark / Barry Coe / Robert Adler / Paul E. Burns / Heinie Conklin / Steve Darrell / Joe Di Reda / Tom Greenway / Frank Griffin / Dorothy Hack / L.Q. Jones / Jay Jostyn / Frank Mills / Edward Mundy / Bob Rose / Dick Sargent / Jerry Sheldon / James Stone
Hikaye:
Amerikan İç Savaşı yıllarında Reno ailesinin büyük oğlu Vance , cepheden geri dönmemiştir. Tüm aile onun öldüğüne inanmış ve sevgilisi Cathy ile kardeşi Clint evlenmişlerdir. Günün birinde öldü sanılan Vance’ın geri dönmesi ailenin hayatını tümden
değiştirecektir ...

Arsenic and Old Lace ( Arsenik Kurbanları )

Arsenic and Old Lace
Arsenik Kurbanları
Yapım Yılı :
1944
Lisan : 
Turkce Altyazı
Tür :
Komedi / Romantik / Gerilim
Yönetmen :
Frank Capra
Oyuncular :  
Cary Grant / Priscilla Lane / Raymond Massey /Jack Carson / Edward Everett Horton / Peter Lorre / James Gleason / Josephine Hull / Jean Adair / John Alexander / Grant Mitchell / Edward McNamara / Garry Owen / John Ridgely / Vaughan Glaser
Hikaye:
Adı duyulmuş bir yazar olan Mortimer Brewster, dünyaevine girmiştir. Kendine mutlu ve huzur dolu bir yaşam biçen genç adam, Abby ve Martha adlarındaki iki halası hakkında korkunç bir gerçeği öğrenir. Yalnız ve yaşlı adamları arsenikle öldüren bu halalar Mortimer'in başına bela olacaktır.

The Philadelphia Story ( Philadelphia Hikayesi )

The Philadelphia Story
Philadelphia Hikayesi
Yapım Yılı :
1940
Lisan : 
Turkce Altyazı
Tür :
Komedi / Romantik
Yönetmen :
George Cukor
Oyuncular : 
Cary Grant / Katharine Hepburn / James Stewart / Ruth Hussey / John Howard / Roland Young / John Halliday / Mary Nash / Virginia Weidler / Henry Daniell / Lionel Pape / Rex Evans
Hikaye:
Zengin bir ailenin kızı olan Tracy Lord  yeni boşandığı kocası Dexter Haven’ın  birkaç parça eşyasını arabasına koymasını izler ve sinirinden Dexter’in golf sopasını bacağında kırarak ikiye böler. Sevilmesi olanaksız biri olmadığını kanıtlamaya uğraşan Tracy, aile malikânesinde saygıdeğer ama renksiz bir adamla evlenmeye karar verir; bu sırada Dexter, özellikle düğünü mahvetmek için, yanında Mike Connor  ve Liz Imbrie  adlı iki gazeteciyle çıkagelir.  Kaçınılmaz evliliğinden bir gece önce, Stewart’la bahçedeki sahnelerinde, ikilinin birdenbire kapıldıkları çekimin özü yakalanmış. 

  • Kısım 1
  • Kısım 2

Amadeus

Amadeus
Yapım Yılı :
1984
Lisan : 
Turkce Altyazı
Tür :
Dram / Biyografi / Müzik
Yönetmen :
Milos Forman
Oyuncular :
Peter DiGesu / Milan Demjanenko / Roderick Cook / Martin Cavina / Barbara Bryne / Lisabeth Bartlett /Kenny Baker / Charles Kay / Jeffrey Jones / Christine Ebersole / Roy Dotrice / Simon Callow / Elizabeth Berridge / Tom Hulce / F. Murray Abraham
Hikaye:
Mozart’ın yaşamı neredeyse müziğine zıt bir kutupta ilerlemek tedir. Yeteneğini sergileme konusundaki mantıksız davranışları ve yaşamla kurduğu sağlıksız ilişki Antonio Salieri’nin sık sık kendisini ve Amadeus’u sorgulamasına neden olmaktadır. Diğerine göre çok daha disiplinli ve müzik konusunda hırslı olan Antonio, müziğin tanrısı kadar başarılı olamamaktadır. Bu düşünceler zamanla farklı bir ilişki kurmalarına neden olur...

  • Kısım 1
  • Kısım 2

An Unfinished Life ( Yeniden Baslamak )

An Unfinished Life
Yeniden Baslamak
Yapım Yılı :
2005
Lisan : 
Turkce Altyazı / Turkce Dublaj
Tür :
Dram
Yönetmen :
Lasse Hallström
Oyuncular :  
Jennifer Lopez / Robert Redford / Morgan Freeman / Josh Lucas / Damian Lewis / Camryn Manheim /Becca Gardner / Lynda Boyd / Rob Hayter / P. Lynn Johnson / Byron Lucas / Trevor Moss / R. Nelson Brown / Dillard Brinson / Jason Diablo
Hikaye:
Sorunların bir türlü azalmak bilmediği, aksine alevlenerek artış gösterdiği bir aileyi merceğine alan filmin başrollerinde parçalarına ayrılmış bir aile bulunuyor. Alkol problemleri nedeniyle sahip olduğu maddi-manevi her şeyi kaybeden bir çiftlik sahibi, yıllar önce oğlunu kaybederek büyük bir acı yaşamıştır. Bu şoku bir türlü atlatamayan talihsiz baba, oğlunun ölümünden gelinini sorumlu tutmuş; bu nedenle de yıllarca onunla ve torunuyla görüşmeyi reddetmiştir. Bu süreçte kendine kızmayı ve kendine küsmeyi de ihmal etmeyen baba, yıllar sonra geçmişi tartıp geleceği değiştirmek aşamasındadır.  

  • Turkce Altyazı
  • Turkce Dublaj
İçerik

Histoire d'O ( O' nun Hikayesi )

Histoire d'O
O' nun Hikayesi
Best Erotic Films / 82 
Yapım Yılı :
1975
Lisan : 
Turkce Altyazı
Tür :
Dram / Erotik
Yönetmen :
Just Jaeckin
Oyuncular : 
Corinne Cléry / Udo Kier / Anthony Steel / Jean Gaven / Christiane Minazzoli / Martine Kelly / Gabriel Cattand  / Albane Navizet / Henri Piégay / Alain Noury / Florence Cayrol / Eva Carson / Sylvie Olivier / BernardJeantet / Jean-François Mathieu / Stéphane Macha / Vladimir Brajovic / Judith Novak / Gabriel Briand
Hikaye:
Garip ve ıssız bir şatoda, genç ve güzel bir fotoğrafçı olan "o" sevgilisi Rene sayesinde sadomazoşizm ile tanışır. Rene, onu sorgulamadan kabul ettiği bir dizi aşağılama ve erotik deneyin öznesi haline getirir.  

The Birds ( Kuşlar )

The Birds
Kuşlar
Yapım Yılı :
1963
Lisan : 
Turkce Altyazı
Tür :
Korku / Gerilim
Yönetmen :
Alfred Hitchcock
Oyuncular :
Rod Taylor / Tippi Hedren / Suzanne Pleshette / Jessica Tandy / Veronica Cartwright / Ethel Griffies / Charles McGraw / Doreen Lang / Ruth McDevitt / Joe Mantell / Karl Swenson / Malcolm Atterbury / Karl Swenson / Elizabeth Wilson / Lonny Chapman / Doodles Weaver
Hikaye:
Zengin, güzel ve şımarık bir genç kadın olan Melanie Daniels , San Francisco’daki bir evcil hayvan dükkânında yakışıklı ve ilginç biri olan avukat Mitch Brenner  ile tanışır. Melanie, Mitch'in bu dükkânda ona oynadığı küçük oyuna kızsa da ondan hoşlanır. O gün Mitch'in, kızkardeşinin doğum günü için aradığı fakat bulamadığı kuşları satın alır ve bunları hediye olarak Mitch'in Pasifik kıyısındaki küçük bir kasaba olan Bodego Bay'deki evine götürmeye karar verir. 

Il Macellaio ( Sıcak Ten )

Il Macellaio
Sıcak Ten
Yapım Yılı :
1998
Lisan : 
Turkce Altyazı
Tür :  
DramErotik
Yönetmen : 
Aurelio Grimaldi
Oyuncular :
Alba Parietti / Predrag Manojlovic / Lorenzo Majnoni /Rosa Pianeta / Giulio Base /  Caterina Vertova / Cinzia Insinga / Alessandra Costanzo
Hikaye:
Alina Palermoda kurulu bir sanat galerisini yöneten inisiyatif sahibi bir kadındır. Kocası Daniel eğitimli , zeki fakat kalıcı bir varlığı olmayan biridir.  Bir gün, Alina Daniel ile olan ilişkisinden sıkılır. Her ikiside o boşluğu erotik imalarla her zaman eğlenceli ve cömert bir kasap ile doldurmaya çalışacak..

Cet obscur objet du désir

Cet obscur objet du désir
Arzunun Şu Karanlık Nesnesi
Yapım Yılı :
1977
Lisan : 
Turkce Altyazı
Tür : 
Komedi / Dram / Romantik / Erotik
Yönetmen :
Luis Buñuel
Oyuncular : 
Fernando Rey / Carole Bouquet / Ángela Molina / Julien Bertheau / André Weber / Milena Vukotic / María Asquerino / Ellen Bahl / Valerie Blanco / Auguste Carrière / Jacques Debary / Antonio Duque / André Lacombe / Lita Lluch-Peiro / Annie Monange
Hikaye:
Karısının ölümünden beri cinselliği tatmayan varlıklı ve entelektüel Mathieu, evine hizmetçi olarak aldığı ateşli İspanyol güzeli Conchita''yı tutkuyla arzulamaktadır. Sırlarla dolu Conchita ise kendisiyle yatmayı takıntı haline getiren Mathieu''yü çeşitli numaralarla oyalar… Buñuel''in gerçeküstücü kökenlerinden çarpıcı izler taşıyan bu film, aynı zamanda ahlaki çöküş ve politik yozlaşma içindeki bir topluma yöneltilmiş keyifli bir taşlama. Başroldeki tek karakter için iki kadın oyuncu kullanan Buñuel (biri ateşli ve bayağı Conchita, diğeri mesafeli ve sofistike Conchita), sinema dilinde bir yeniliğe de imza atıyor.

Höstsonaten ( Güz Sonatı )

Höstsonaten
Güz Sonatı
Yapım Yılı :
1978
Lisan : 
Turkce Altyazı
Tür : 
Dram / Müzik
Yönetmen : 
 Ingmar Bergman
Oyuncular :
Ingrid Bergman / Liv Ullmann / Lena Nyman /Arne Bang-Hansen / Halvar Björk / Marianne Aminoff / Gunnar Björnstrand / Erland Josephson / Georg Løkkeberg / Mimi Pollak / Linn Ullmann
Hikaye:
Yıllar sonra bir araya gelen ve yaptıkları hatalarla yüzleşmek zorunda kalan anne-kızın öyküsünü anlatan film, ölüm, hastalık, utanç ve sessizlik üzerine büyülü bir sonat. Sven Nykvist'in yakın plan çekimlerinden oluşan olağanüstü görüntüleri yanında içtenliği ve tutkusuyla bütün duyularımızı esir alan öyküsü ve oyunculuklarıyla unutulmaz bir başyapıt.

Pink Floyd The Wall ( Duvar )

Pink Floyd The Wall
Duvar
Yapım Yılı :
1982
Lisan : 
Turkce Altyazı
Tür : 
Dram / Müzikal
Yönetmen :
Alan Parker
Oyuncular : 
Michael Ensign / Robert Bridges / Margery Mason / Ray Mort / James Hazeldine / Ellis Dale / Alex McAvoy / Jenny Wright / David Bingham / Bob Hoskins / Kevin McKeon / Eleanor David / James Laurenson / Christine Hargreaves / Bob Geldof 
Hikaye:
Pink Floyd'un 1979 yılında yayınladığı albümle aynı adı taşıyan film, görüntüleri ve elbette müzikleriyle ön plana çıkıyor. Grubun efsanevi albümünün hakkını fazlasıyla veren film, şüphesiz bütün zamanların en iyi müzikallerden .

The Fall ( Düsüs )

The Fall
Düsüs
Yapım Yılı : 
 2006
Lisan :
Turkce Dublaj
Tür :
Macera / Dram / Fantastik
Yönetmen :
Tarsem Singh
Oyuncular :
Lee Pace / Catinca Untaru / Justine Waddell / Kim Uylenbroek / Aiden Lithgow / Sean Gilder / Ronald France / Andrew Roussouw / Michael Huff / Grant Swanby / Emil Hostina / Robin Smith / Jeetu Verma / Leo BillMarcus Wesley
Hikaye:
1920’lerin Los Angelesı’ndayız. Kolu kırıldığı için Los Angeles Hastanesi’nde yatmakta olan 10 yaşındaki Alexandria, burada filmlerde dublörlük yapmakta olan Roy ile tanışır. Bir çekim sırasında sakatlandığı için yataktan çıkamayan Roy, Alexandria’ya Vali Odious’tan çeşitli sebeplerden nefret eden ve onu öldürmek isteyen 6 adamın hikayesini anlatmaya başlar. Fakat Roy, yaşadığı sorunlar sebebiyle hikayeyi giderek daha karamsar bir hale sokar. Bir süre sonra masal ile gerçeği birbirine karıştıran Roy, kendi acılarından kurtulmak için Alexandria’yı da kullanmaya başlayacaktır.

The Housemaid ( Hizmetci )

The Housemaid
Hizmetci
Erotik Gerilim / 22
Yapım Yılı :
2010
Lisan : 
Turkce Altyazı
Tür : 
Dram / Gerilim / Erotik
Yönetmen :  
Sang-soo Im
Oyuncular :  
Do-yeon Jeon / Jung-Jae Lee / Yeo-jeong Yoon / Woo Seo / Ji-Young Park / Seo-Hyeon Ahn / Jeong-min Hwang / So-ri MoonJin-ah Kim / Tae-back Chae / Shin-hwan Jeon / Sang-min Noh / Soon-kyu Jang / Yong-jae Cho / Hyun-kyung Lim
Hikaye:
Orta yaşlı bir dul olan Eun-yi, zengin bir ailenin evinde hizmetçi olarak işe başlar. Bir müddet sonra ev sahibi Hoon, kendi konumundan faydalanarak onun yatağına girer. Hoon'nun yatak odası ziyaretleri sıklaşır. Evin yaşlı hizmetçisi Byung-sik bu ilişkiyi, kocasını avcunda tutması için entrikalar çeviren Hae-ra'nın annesi Mi-hee'ye anlatır. Çok geçmeden Eun-yi hamile kalır ve çocuğu doğurmak ister.Fakat bu aile tarafından öğrenilir. Mi-hee, tüm itirazlarına karşın Eun-yi'yi çocuğu aldırmaya zorlar. Ne doğurmasına ne de evden ayrılmasına izin verir. Hoon gayri meşru dahi olsa çocuğun alınması konusunu enine boyuna düşününce, Mi-hee'nin planı geri teper. Kürtaja zorlanmak Eun-yi'nin akıl sağlığını çok kötü bozar ve o da bildiğini okumaya başlar. 

An Adventure in Space and Time |TA|

Film 2013 yapımı dram türündedir. Doctor Who (1963-1989) dizisinin yaratılış sürecini anlatmaktadır. Tv filmidir.

The King and I ( Kral ve Ben )

The King and I
Kral ve Ben
Yapım Yılı :
1956
Lisan : 
Turkce Altyazı
Tür : 
Dram / Aile  / Müzikal
Yönetmen :
Walter Lang
Oyuncular : 
Deborah Kerr / Yul Brynner / Rita Moreno / Martin Benson / Terry Saunders / Rex Thompson / Carlos Rivas / Patrick Adiarte / Alan Mowbray / Geoffrey Toone / Robert Banas / Dennis Bonilla / Thomas Bonilla / Gemze De Lappe / Reuben Fuentes / Leona Gordon / Charles Irwin / Michiko Iseri / Irene James / Marion Jim / Fuji Levi / Weaver Levy / Jocelyn Lew / Marco López / Eddie Luke
Hikaye:
Eşini kaybetmiş dul bir öğretmen olan Anna, Siyam Kralından çocuklarına eğitim vermesi için aldığı teklif üzerine küçük oğlu ile bu uzakdoğu ülkesine gelir. Kralın çok sayıdaki eşinden olan yüzden fazla çocuğu vardır. Bu ülkede kadınlara hiç hak tanınmamaktadır. Emretmeye ve istediğini yaptırmaya haliyle alışık olan Kralla Annanın sürtüşme yaşaması ise kaçınılmazdır… Tamamiyle farklı kültürlerdeki insanların birbirleriyle sevgi,saygı ve anlayış içersinde ilişki kurmaları gerektiğini gösteren bu çok çok güzel müzikal sinema klasiği film 9 dalda Oscar’a aday olup ödülü 5 dalda kazanmıştır…

Kutsal Toprak |TR|

Emily (Leisha Hailey) ve Nate Weaver (Gale Harold) şehirdeki evlerinden çok daha rahat edecekleri bir eve taşınırlar. Şehir dışında olan bu evde yaşamaya başladıktan bir kaç zaman sonra Emiliy korkunç görüntülere şahit olmaya başlar. Zamanla bu evin hayaletli bir ev olduğunu farkedeceklerdir.

İmparator |TR|

Birbiriyle düşman taraflar arasında şekillenen bir aşk ve onur hikayesini anlatan EMPEROR gerçek olaylara dayanmakta ve savaş sonrası Japonya’nın gölgelerinde barışı sağlamak için atılan cesur ve gizli adımları konu alıyor. Matthew Fox, Tommy Lee Jones ve Eriko Hatsune ile İmparator Hirohito’nun 2. Dünya Savaşı kuşatmasından günler sonra gerçekleşen Amerikan’ın Japon işgalini hayata geçiriyor.

Komutan Douglas MacArthur (Jones) beklenmedik bir şekilde yabancı bir ülkede fiili hükümdar olunca, herkesin aklını kurcalayan soruya çözüm bulması için Japon kültürü uzmanı Komutan Bonner Fellers’ı (Fox) atar. Soru şudur: Halkı tarafından çok sevilen ancak savaş suçlusu olan Japon İmparatoru cezalandırılmalı mıdır? Görevinin getirdiği siyasi entrikalar ile kendisini Japonya’ya çeken gizemli bir öğretmeni (Hatsune) arayışı arasında kalan Feller’ın emin olduğu tek şey oynanacak oyunların iki ülkenin tarihini sonsuza dek değiştireceğidir.

Elysium - Yeni Cennet |TR|

2159 yılında toplum iki sınıftan oluşmaktadır: biri Elysium isimli insan yapımı bir uzay istasyonunda yaşayan zengin sınıf, diğeri ise aşırı nüfuslu ve hasarlı Yeryüzü’nde yaşayan fakir sınıf.
Hükümet yetkilisi sekreter Rhodes göç karşıtı yasaların uygulanması ve Elysium şehrindeki insanların lüks yaşamlarının korunması için önüne çıkan bütün engelleri aşmak istemektedir. Ancak bu Yeryüzünde yaşayan insanların Elysium’a girme çabalarını engelleyemeyecektir.
Şanssız Max (Matt Damon) köşeye sıkıştığında cesaret isteyen bir misyona çıkmayı kabul eder. Eğer başarılı olursa sadece kendi yaşamını kurtarmayacak aynı zamanda bu kutuplaşmış dünyalara eşitlik getirecektir…

Trap for Cinderella |TA|

Bir kadının bir yangından sonra başına gelenleri konu alıyor. Genç bir kadın, yaşadığı evinde çıkan yangından sonra vücudunun büyük bir bölümü feci bir şekilde yanmıştır. Yangından sonra bir süre komada kalan kadın hafıza kaybına uğrar. Kadına takıntılı bir şekilde bağlı olan çocukluk arkadaşı, onun bu haline çok üzülür. Elinden çok fazla bir şey gelmese de, bu durum için bir çıkar yol arayacaktır. Kadının araştırmaları sırasında ortaya çıkardığı gizemli sırlar, olayın aslında çok farklı olduğunu ortaya çıkararak herşeyi daha gizemli bir hale sokacaktır.

Pislikler |TA|

Sandra’nın hayatı kocasının intihar etmesiyle alt üst olur. İşleri de sarpa sarmıştır, biricik kızı da bu olanlardan çok etkilenmiştir. Sandra’nın abisini çağırmaktan başka çaresi kalmaz. Bir yük gemisinin kaptanı olan Marco’yu acilen yanına çağırır. Kız kardeşinin söylediklerine göre kocasının intihar etmesinin sebebi, patronu Ebouard Laporte’dir. Marco öc almak için Laporte’nin metresinin de oturduğu binaya taşınır ve gözlem yapmaya başlar. Ancak kız kardeşinin planlarına alet olduğunun farkında değildir

Kurtuluş Günü Felaketi |TR|

Kurtuluş hikayesinin anlatıldığı filmde, dünya düşman uzaylılar tarafından büyük bir saldırıya uğrar. Saldırıyı önlemek için bir teknoloji vardır fakat bu teknolojiyi uygulayabilmek göründüğü gibi kolay olmayacaktır. Kasabadaki itfaiyeci ile bilim adamları bir araya gelerek, kurtarılışı meydana getirmeye uğraşacaklardır.

Korumalar |TR|

Genç Nina bir cinayete tanık olur. Mahkeme Nina’yı tanık koruma programına dahil eder. Backer ise silah taciridir. Nina’nın mahkemeye çıkmaması için herşeyi yapar. Genç kızı koruma görevi ordudan yeni ayrılan Max’e verilmiştir. Max kızı korumak için büyük çapa gösterir. Fakat Backer peşlerini bırakmamaya kararlıdır.

Metruk Arazi |TR|

Dövüş sahnelerinin yaşandığı 2011 yapımı “Wasteland” filmi ile karşınızdayız. Filmde, kahramanımızın çocukları katledilmiş ve intikamı için yaşayacaklarını anlatılıyor.
 
Support : Türkçe | Blogger | Temaları
Copyright © 2013. Online Film İzle | İndirmeden Hd Sinema Film İzle - All Rights Reserved
www.hdsinefilmizle.blogspot.com Türkçe Blogger Temaları
powered by www.hdsinefilmizle.blogspot.com